TeleNordic Communication ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kaere Telenordic, Jeg har I flere aar brugt Udlandskort City 100 til opkald til familie I Canada og til venner I Kina & Malaysia. Jeg har normal koebt kortet hos en forhandler I Holbaek, men forha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at komme i kontakt med omverden specielt til Iran hvilket er næsten umuligt at komme i kontakt med familien pga. krig og landets omstændigheder. Har anbefalet til mine venner og bekendte. Stærkt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med TeleNordic.Min blinde mor bor i udlandet,har fastnet og vi taler flere gange om ugen med hinanden. Hvor jeg før haft dyr oplevelser med min Mobilselskab er det nu en fornøje... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de telefone e internet
  2. Operadora de rede móvel

Escrito pela empresa

TeleNordic er kendt for sin behagelige måde at servicere og hjælpe kunderne på. Der er altid ekstra tid til at forklare og svare på spørgsmål, så kunden er godt hjulpet. Det afspejles meget tydeligt i Trustpilot anmeldelserne. Kunderne føler at de får en ekstraordinær god personlig behandling og det giver sig bl.a. udslag i deres brug af vores tjenester i mere end 25 år og med mere end +950 Trustpilot anmeldelser er 69% af dem anmeldt med højeste score: Fremragende. Prisniveau Vi har fuldt bevidst siden 1993 lagt et prisniveau for vores produkter som er meget attraktiv med en besparelsesprocent på 20-85% i forhold til de kommercielle teleselskaber. F.eks. tilbyder vi top 20 lande til 19 øre/min. med kundernes favorit: City telekortet. Vilkår Billig udlandstelefoni - så enkelt kan det faktisk gøres ! ✔️Nemt og hurtigt at komme i gang ✔️Ingen forpligtelser eller bindinger ✔️Intet abonnement ✔️Ingen udløbsdato for taletiden ✔️Intet skift af mobil-/teleselskab el. abonnement/tlf. nr. er nødvendigt ✔️Oplysning af kroner/ører på din taletidskonto ved hvert opkald ✔️Med løbede taletidsoplysning kan du kontrollere din taletid at alt stemmer.....for hver en øre 😊 ✔️Reel og ærlig udlandstelefoni fra TeleNordic Køb online Kig forbi www.telenordic.dk og bestil taletid sikkert via Nets, så leveres taletiden straks på email. Kundeservice Kontakt os på tlf. 69 90 21 00 eller kundeservice@telenordic.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvilket produkt der passer bedst til dit behov. Om TeleNordic TeleNordic hed oprindeligt Trimax Telecom og blev grundlagt i 1993. Der blev hurtigt udvidet med salg i Norden og firmanavnet blev ændret til TeleNordic Communication. TeleNordic er en 100% dansk ejet og drevet virksomhed, som leverer teleydelser via et globalt netværk til mere end 230 lande i verden. TeleNordic Communication ApS v/Dannie Ybarra Nielsen CVR-nr. 26901405

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange penge at spare på de…

Mange penge at spare på de internationale opkald og nem at bruge og oplade når man lige har lært hvordan med citytalekortet.
Og så kan jeg lide at man får saldoen at vide hver gang
En uforbeholden anbefaling

1 de fevereiro de 2024

Kære Klaus,

Det er super dejligt at høre at du har så stor nytte af City taletiden når du ringer til udlandet. Det er præcis det der var vores mål, da TeleNordic blev grundlagt. Meget billige udlandspriser, en telefonitjeneste, hvor kunderne kan snakke i timevis uden at være bekymret for at få en stor regning og at du som kunde hele tiden ved hvad saldoen er. Altså 100% gennemsigtighed og et ærligt produkt😊

Bedste hilsener Dannie
TeleNordic Communication

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hi Thanks for a pleasant experience…

Hi Thanks for a pleasant experience where all the parameters fell into place without any problems,hopefully this level of service will continue in the future
Robert

21 de dezembro de 2023

Hi Robert,

Thank you for your nice rating of our easy order process, service and yes, we do our best to have a high level of service towards our customers. It has been like this for many years now and we try and keep it that way :)

Kind regards
Dannie, TeleNordic Communication

Perfekt opringning til Australien

21 de dezembro de 2023

Kære Kirsten,
Det glæder os at du finder det nemt at ringe til Australien og vi takker for din anmeldelse med 5 stjerner 👏
Bh. Dannie, TeleNordic

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At jeg kan komme i forbindelse med min…

At jeg kan komme i forbindelse med min søster i Argentina

3 de outubro de 2023

Kære Noemi,

Tak for at du ville anmelde vores billige udlandstjeneste Smart Latino for dine sydamerikanske udlandssamtaler. Dejligt at du er tilfreds og vi er glade for dine 5 stjerner 👍

Dannie, TeleNordic Communication

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

dejligt at blive ringet op..

dejligt at blive ringet op... når man nu ikke kan komme igennem på jeres nummer.... selv om man er nummer 1 i køen ...i flere opkald...

16 de outubro de 2023

Hej Jack,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at vi lige fik klaret delen med online optankningen 😉
Vi prioriterer at ALLE kunder bliver serviceret og med et telefonsystem som håndterer dette automatisk, så vi ingen ubehandlede kundeservice henvendelser har så kan vi opretholde en fin score på trustpilot. Beklager, at der var ventetid, som ellers er yderst sjældent.

Du ønskes en god dag 🌞

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det fungerer rigtig godt til ellers…

Det fungerer rigtig godt til ellers dyre opkald til Tyskland

21 de setembro de 2023

Kære Birgit,

Det var sødt af dig at tage dig tid til at lave en anmeldelse. Tak for ros og 5 stjerner. Dejligt at du har stor nytte af at ringe via os for dine udlandssamtaler til Tyskland.

Bh. Dannie
TeleNordic Communication

billig telefoni

billig telefoni - alt fungere

30 de agosto de 2023

Hej Jan,

Tak for din gode anmeldelse og vi er glade for at du er tilfreds med servicen og produktet.

Billigt og nemt

Fantastisk, at det stadig er muligt at købe telekort med billige takster! Ældre folk i Danmark og visse steder i øvrige verden, har kun fastnet telefon, så virkelig kærkommen, at de stadig har mulighed for at tale sammen.
Endvidere super nemt system med optankning af taletid på kort. Kan anbefales på alle måder, mega tilfredshed herfra!

27 de agosto de 2023

Hej Eriksen,

Det er så dejligt at høre hvor tilfreds du er med løsningen. Tusind tak for den fine anmeldelse.

Bedste hilsner Dannie
TeleNordic kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den er billiget og funger perfekt især…

Den er billiget og funger perfekt især hvis man vil ringe til udlandet som Iran.

15 de agosto de 2023

Resposta da TeleNordic Communication ApS

Kære Hamideh, tak for din fine anmeldelse og rosende ord for vores service. Dejligt at du sparer penge når du ringer til Iran.

Bedste hilsner
Dannie, TeleNordic Communication.

fungerede fin

7 de agosto de 2023

Kære Alf,

Tak for din fine anmeldelse af vores service.

Bh. Dannie, TeleNordic

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

good call quality

quick delivery
the quality of the call is good
it's just a bit complicated, have to dial a local number + pin code, then can call the number I want to call. So I have to write down the numbers before I call.

29 de julho de 2023

Dear Jessi,

Thank you for your fine review.

We have a service to simplify the call method. I have added your phonenumber to your personal City PINcode. So from now on you don't have to enter the PINcode on each call. Now you just dial the accessnumber (36900968 - you can add this number to your phonebook contact list) and enter the number you wish to get in touch with.
I hope you like the service 😉

Sincerely Yours
Dannie, TeleNordic support

Rigtig god service

25 de julho de 2023

Kære Mehran,

Tak for din 5🌟anmeldelse ! Dejligt at du er tilfreds og at du synes du er blevet godt behandlet i kundeservice.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv, det virker bare!

27 de maio de 2023

Kære Anne,

Tak for at du ville lave en anmeldelse og at du er tilfreds med vores system og service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det virker som forventet.

6 de maio de 2023

Kære Lise,

Tak for din anmeldelse af vores telefonitjeneste til dine udlandssamtaler. Godt at høre at det lever op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er første gang at bruge talekort…

Det er første gang at bruge talekort til udlandet - umiddelbart virker rigtig godt👍

24 de abril de 2023

Kære Wei,

Jamen velkommen ombord og dejligt at høre at du er tilfreds med vores billige udlandstaletid. Mange tak for at du tog dig tid til at lave en anmeldelse og den flotte 5* score, 👍😊

Bedste fungerende udenlandstjeneste 100%

Har været kunde i mange år & må sige at den gode service & betjening bare fortsætter.
Der er altid 100% perfekt lyd begge veje, hvilket ikke er normalt, selv hos de allerstørste teleselskaber.
Hilsen Jens E.H.

25 de abril de 2023

Kære Jens,

Tak for en fantastisk flot anmeldelse og at være trofast kunde gennem mange år. Det er dejligt, at kunne skabe glæde når mennesker kommunikerer 😊

Nem og billig at bruge

29 de março de 2023

Kære Nina,

Tak for din anmeldelse af os. Det sætter vi stor pris på.

Dejligt at du finder udlandstelefonien nem at anvende og at prisen samtidig er god 👍

Go' dag.

Dannie, TeleNordic

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God forbindelse og nemt at bruge

God forbindelse og nemt at bruge. Til super pris.

4 de abril de 2023

Kære Ea,

Dejligt at høre at du får udbytte af at bruge vores produkt og service. Tak fordi du vil dele dine oplevelser og fortælle andre om os.

Dbh.
Dannie, TeleNordic

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og billig måde at ringe til…

En god og billig måde at ringe til udlandet :)

18 de março de 2023

Hej Anine,

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du får nytte af servicen og sparer penge 😉.

Dbh. Dannie
TeleNordic

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais