Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her. Mine 3 uger gamle bukser fik hurtigt tydelige skader, men min reklamation blev afvist alene ud fra billeder med henvisning til, at det måtte skyldes brug... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Ver mais
A empresa respondeu
Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.
Informações de contato
Bispensgade 6, 9000, Aalborg, Dinamarca
- 98 12 30 38
- info@tiffany.dk
- www.tiffany.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 45% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service. Hurtig levring og nemme at komme i kontakt med!
fantastisk butik, beliggende i hjertet af Aalborg
Jeg elsker at besøge Tiffany inde i Aalborgs gågade. Man føler sig altid velkommen, og de har et bredt udvalg af kvalitets tøj, til mange aldre. Der er altid pænt inde i butikken, og de kører ofte med gode tilbud. 🩷

Resposta da Tiffany
Kæmpe elsker Jeres butik og skønneste…
Kæmpe elsker Jeres butik og skønneste personale ‘ever’❤️

Resposta da Tiffany
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering. Virkelig lækre varer 🤩

Resposta da Tiffany
Har handlet hos jer flere gange og er…
Har handlet hos jer flere gange og er fuld ud tilfreds hver gang ❤️
God kundeservice, lækre kvalitets styles

Resposta da Tiffany
Der er gode medarbejder og god service.

Resposta da Tiffany
Altid god service i butik og på…
Altid god service i butik og på webshoppen ❤️ Gode og hurtige svar samt meget hjælpsomt personale. Altid en god oplevelse.

Resposta da Tiffany
Tiffany har gode brands og service i top🤗
Tiffany Aalborg er en rigtig god butik med de mest populære brands, danske, franske mfl.
Fin butik og webshop.
Hos Tiffany er der meget stor imødekommenhed og god stemning.

Resposta da Tiffany
Blir så glad når man får god service og…
Blir så glad når man får god service og de gjør det lille ekstra, selvom man ikke nødvendigvis forventer det! Kjempefornøyd! :)

Fantastisk shop
Fantastisk shop, god service og hurtig lev. Mega lækre sager. Må besøge butikken en dag🫶

Resposta da Tiffany
Kun gode oplevelser indtil videre
Kun gode oplevelser indtil videre. Har snart købt en del der. De er hurtige til, at hjælpe, hvis msn har problemer. Og er hurtige til, at betale retur tilbage, hvilket er ret fedt.

Helt fantastisk wepshop
Helt fantastisk wepshop , sender lynhurtigt .
Og retur er også nemt og hurtigt !
🤍

Ekstremt god kundeservice!
Ekstremt god kundeservice!! Nemme at komme i dialog med, og har bestemt gjort deres for jeg blev glad for mit køb!
Jeg skulle have ombyttet en størrelse, hvorefter der var et hul i det ene ærme og det blev selvfølgelig også fikset med det samme, til trods for at det var efter vask af t-shirten.
Vil klart anbefale at handle derinde. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg gør ☺️

Utrolig dårlig kundeservice
Nu kan jeg læse, at dette ikke er første gang… SÅ læs dette inden, du køber hos Tiffany!
Jeg bestiller en vare på hjemmesiden, og får en ordrebekræftelse. MEN jeg får aldrig besked om, at varen er afsendt. FØRST da jeg selv rykker for varen, får jeg besked om, at varen er udsolgt. Jeg skulle bruge varen til en begravelse, og det passede lige med, at jeg kunne nå at få den hjem. Men jeg hørte aldrig noget, og skulle selv rykke for min bestilling.

Bedste service
Bedste service, altid lækre varer og hurtig levering/afhentning i butik
❤️

Resposta da Tiffany
Verdens bedste kundeservice og hurtig…
Verdens bedste kundeservice og hurtig levering - kan kun give Tiffany.dk min bedste anbefaling!

Resposta da Tiffany
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.