TIKA -Rideudstyr Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de passeio a cavalo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God kundeservice

God kundeservice, gode varer til gode priser. Jeg er fuldt ud tilfreds!

Specielt Tikas egne produkter, hvor kvalitet og prisen klart er at anbefale!

29 de junho de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tika er som altid hurtige til at …

Tika er som altid hurtige til at afsende varer. Et lille hjertesuk, sørg for at rydde op på hjemmesiden. Det er lidt irriterende, at der er en del varer på hjemmesiden som rent faktisk ikke er tilgængeligt. Er varen udgået/udsolgt så er det bedre at fjerne den.

23 de janeiro de 2018
logotipo da TIKA -Rideudstyr

Resposta da TIKA -Rideudstyr

Kære Helle

Mange tak for din fine brugeranmeldelse. Vi prøver at holde hjemmesiden ajour, dog kniber det når vi har julesalg og udsalg, som er vores spidsbelastninger. Vi vil naturligvis forsøge at gøre det bedre fremadrettet.

Tika

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Find en anden Web-butik end TIKA Rideudstyr

Sjældent at jeg benytter 1 stjerne i en bedømmelse - for så er det virkelig dårligt!!!. Men jeg gav TIKA Rideudstyr mulighed for at godtgøre mit køb - men det blev afvist - derfor 1 stjerne!!!

Købte et sæt Horseguard Dressurgamacher og efter blot 60 minutters brug, var indersiden af den ene bagbens gamache flænset op!!.
TIKA tager (tilsyneladende) kontakt til HorseGuard som siger at det er hesten som har flænset gamachen........ - Ja, selvfølgelig er det hesten - det er netop derfor jeg køber gamacher til den!!!!
Min hest har benyttet Eskadron, RBH, BOT og andre gode mærker UDEN at oversiden er flænset op - Konklusion: Horseguard Dressurgamacher er ikke pengene værd - og TIKA Rideudstyr er ikke deres ansvar som webbutik voksen.

23 de janeiro de 2018
logotipo da TIKA -Rideudstyr

Resposta da TIKA -Rideudstyr

Kære Inge Ernst

Vi beklager meget, at vi ikke kan godtgøre dressurgamachen du har købt hos os. Når vi modtager en reklamation på en af vores varer kontakter vi leverandøren for at høre om der kan ydes en godtgørelse. I dit tilfælde sendte vi en mail med det billede som du havde sendt os, som vedhæftet fil. Udfra dette billede vurderede leverandøren, at det ikke var en fabrikations fejl. Vi anbefaler dig at bruge en slagfast gamache, en med fast skal, så frem din hest har tendens til at ødelægge de mere bløde gamacher.

Tika

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Varen levede helt op til det forventede. Returnering af en enkelt vare gik nemt og kvikt.

23 de dezembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig og super service

Altid hurtig og super service, men kunne godt bruge et returlabel medsendt for det er tudedyrt at sende det der ikke passer retur. Men alt i alt altid en fornøjelse at bestille varer fra dem

9 de dezembro de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt for lang ventetid

Bestiller en vinterjakke, på hjemmesiden står der intet om at varen er udsolgt, efter ca. 5-6 dages ventetid hvor jeg endnu ikke har modtaget mail om at min pakke er sendt, vælger jeg at skrive en mail, men får intet svar. Nogle dage efter skriver jeg igen. Her får får jeg så afvide at jakken ikke er på lager men skal bestilles hjem, men at den meget snart ankommer så jeg vil modtage. 14 dage efter at jeg bestilte blev den endelig sendt. Det er for dårligt, hvis en vare ikke er på lager skal kunden informeres ved køb og slet ikke ignoreres ved henvendelser.

8 de dezembro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais