‘t Jonge Ukkie  Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een topbedrijf! De gepersonaliseerde Little Dutch trein ziet er werkelijk prachtig uit. De belofte werd helemaal waargemaakt: voor 13:00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Extra complimen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring. Absoluut geen aanrader! Twee maanden geleden een vierwieler voor mijn dochter besteld en tot op heden niets ontvangen. Meerdere keren gebeld, gemaild, geappt en berichten... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een bestelling gedaan en deze is ook netjes verzonden. De bestelling is echter nooit aangekomen. Via de website contact opgenomen. Toen hier geen reactie op kwam heb ik een mail gestuurd. Hier echter... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 9 juli een bestelling bi t Jonge Ukkie gedaan van een vacuum zwembadstofzuiger. Echter dee nooit mogen ontvangen. Heb al 2 of 3x gemaild en ook geprobeerd telefonisch contact op te nemen echter... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis

Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

229 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tot nu toe niet betrouwbaar

Ik heb al bijna een maand geleden mijn bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. 1x reactie terug gehad via whatsapp en nu geen gehoor meer..

4 de junho de 2025

Super goede service

Super goede service! Ons bedrukte rugzakje was kwijt geraakt bij DHL. Het Jonge Ukkie bood meteen aan om gratis een nieuw bedrukt tasje op te sturen. Super snelle gratis service terwijl de fout niet bij hen lag, erg aardig!

15 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit iets ontvangen ook geen tracking…

Nooit iets ontvangen ook geen tracking en ze zijn niet te bereiken via telefoon, mail of chat.

27 de fevereiro de 2025

Resposta da ‘t Jonge Ukkie

Bedankt voor uw review. U heeft ons om 14:43 een chat gestuurd vanmiddag en deze hebben wij om 14:53 geantwoord. Helaas hebben wij tot op heden hier nog geen reactie op ontvangen.

Ontzettend snelle levering

Ontzettend snelle levering. Maandag besteld woensdag al thuis. Netjes geborduurd en keurig terug bevestigd op de originele verpakking.

19 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen product ontvangen en onbereikbaar

8 werkdagen zijn allang voorbij, nog geen verzendbericht ontvangen en ze zijn onbereikbaar..

7 de fevereiro de 2025

Hallo,

Zou u een mail willen sturen naar info@tjongeukkie.nl met uw bestelnummer?

Geen product ontvangen

Dit zijn oplichters! Wij hebben ongeveer een maand geleden spullen besteld (destijds nog voor Sinterklaas), tot op heden niets gehad. Een mail gestuurd maar geen antwoord. MENSEN BESTEL HIER NIET!

Reactie:
Dat klopt want het staat op mijn vriends naam, die heeft een aantal dagen geleden.

De bestellingreferentie is EKWOEKPND, 3 items besteld op 29 november.

Update: teruggemaild maar nog steeds niets mogen ontvangen, hoe lang moeten we nog wachten??

29 de novembro de 2024

Hallo,

Wij kunnen geen mail van u vinden. Zou u een mail willen sturen naar info@tjongeukkie.nl met uw bestelnummer bestaande uit 9 letters? Dan gaan we even met u mee kijken.

Wij wensen u fijne dagen!

Reactie: zou u uw bestelnummer hier achter willen laten?

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima..

Prima..! Ik kocht zo’n knuffelkonijn met lange oren, waarbij de optie aangeboden werd de naam van de baby in het oor te borduren, zonder bijkomende kosten..! Erg attent deze mogelijkheid aan te geven..!
Dat heb ik dan ook gedaan..! Zeer geslaagd..! Bedankt..!

10 de dezembro de 2024

hetzelfde verhaal hier

hetzelfde verhaal hier: 21 augustus besteld nog niks ontvangen en wel betaald. ook geen reactie online chat.
En inderdaad nu wel een reactie via de app maar nog steeds weet ik niet wanneer het aankomt...

4 de setembro de 2024