Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik super god vejledning til valg af strygebræt, og det kom lynhurtigt. Er virkelig tilfreds med det og den behagelige og effektive handel.
Selve tørrestativet virker. Men metal jordspydet man banker ned i jorden passede ikke til. dvs hullet til tørrestativet er alt for stort. Så det gynger meget frem og tilbage, samtidig med at det bar... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg søgte efter kurveophæng - de er jo blevet moderne i køkken igen. Faldt over de lækreste kurve med smart udformning hos TØRRESTATIVET Og så var prisen langt under prisen andre steder. Lynhurtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Informações de contato
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dinamarca
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fint Service
Købt dejligt tørrestativ
Købt dejligt tørrestativ, kan trækkes ud, og med vinger. Ideelt til tørring af sengelinned😊
God oplevelse kan klart anbefales ⭐️
God oplevelse kan klart anbefales ⭐️
Købte et meget fint tørrestativ.
professionel og venlige betjening.
professionel og venlige betjening.
Varen helt som forventet.
Kvalitetsvarer og hurtig levering!!
Super gode klude
Super gode klude. Og super godt rengøringsprodukt. Min pande blev endelig ren på undersiden.
Fedt produkt!
Imødekommende og servicemindede i…
Imødekommende og servicemindede i skriftlig dialog.
Flot kvalitet og hurtig levering
Flot kvalitet og hurtig levering
Tak det var en god oplevelse
Tak det var en god oplevelse, jeg er meget tilfreds.
Og hurtig levering så det var dejligt.👍
Det er simpelthen for dårligt man ikke…
Det er simpelthen for dårligt man ikke har hørt fra jer når man har sendt en mail.
Hilsen Nicholai Steensig
Utrolig dårlig service

Resposta da Tørrestativet.dk
Dejlig butik
Har et par gange haft brug for hjælp over garantien med et tørrestativ vi har købt af tørrestativet.dk og det har fungeret nemt og uden bøvl.
Jeg bestilte et tørrestativ
Jeg bestilte et tørrestativ, og alt gik som det skulle, og har modtaget det. Det er fint.
Så ind til videre, så er alt fint.
Tørrestativet.dk kvalitet til fornuftige priser.
Tørrestativet.dk har rigtigt mange kvalitetsvarer til rimelige og fornuftige priser samt hurtig ekspedition.
God service
Fragtfirmaet havde klokket i leveringen, men jeg fik varen dagen efter med et andet fragtfirma, leveret lige til døren.
Jeg ELSKER vores tørrestativ
Jeg ELSKER vores tørrestativ. Super funktionelt👌
Kan kun anbefales 😀
God respons på kontakt
God respons på kontakt, fine varer, tilfredshed, handler igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.