Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg søgte et godt tørrestativ med op til 50 mtr snore justerbare, mellem 2 T stolper. Fandt det ved Tørrestativet.dk til en god pris. Fin info og hurtig levering. 👍
Fik super god vejledning til valg af strygebræt, og det kom lynhurtigt. Er virkelig tilfreds med det og den behagelige og effektive handel.
Jeg søgte efter kurveophæng - de er jo blevet moderne i køkken igen. Faldt over de lækreste kurve med smart udformning hos TØRRESTATIVET Og så var prisen langt under prisen andre steder. Lynhurtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Informações de contato
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dinamarca
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig rigtig god service.
Jeg søgte efter kurveophæng
Og så var prisen langt under prisen andre steder.
Lynhurtig levering og jeg valgte at købe to - både til Bryggers og Køkken. Jeg er virkelig glad for dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering. Bestilte i søndags og har lige modtaget leveringen. Super tilfreds med det😁
Ekstrem hurtig forsendelse.
Ekstrem hurtig forsendelse. Så rare og venlige.
Ufin service og fine materialer
Ufin service og fine materialer
god oplevelse, god kundeservice
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg bestilte et dampstation-styrebræt, som blev leveret inden for forventet tid og var omhyggeligt emballeret. Produktets kvalitet lever fuldt ud op til forventningerne.
Min samlede oplevelse er, at der fokuseres på solide og gennemarbejdede produkter. Jeg er meget tilfreds med mit køb og handler gerne hos samme webshop igen.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside - god service og virkelig kvick levering 👌
Vi har købt en rollfix longline…
Vi har købt en rollfix longline tørresnor, men måtte desværre reklame den. Vi skulle være 2 til at rulle snorene tilbage.
Det var ingen problem, for der blev straks sendt en ny tørresnor til os.
Super service👍
De sælger nogle super smarte…
De sælger nogle super smarte tørrestativer.
God oplevelse
Hurtig, god og sikker service
Kan varmt anbefale dem
Hurtig og enkelt service
Ingen svarer når man kontakter dem
Ingen svarer når man kontakter dem. Der gik over 3 uger fra bestilling til tørrestativ kom. Jeg rykkede flere gange på mail for det men der var autosvar på. Ikke optimalt, når der står, at der er 1-3 dages leveringstid.

Resposta da Tørrestativet.dk
I havde fået 5 stjerner hvis…
I havde fået 5 stjerner hvis leveringstiden havde været kortere. Vi fik præcis hvad vi havde forventet.
Det var den venligste og rarest…
Det var den venligste og rarest oplevelse jeg har oplevet.Tak for det 👍
Meget lang ekspeditionstid
Meget, Meget Lang ekspedition bestilte 25/12-2025 og modtog varen den 10/2-2026
Gode oplysninger om "sagen" - men var glad for at modtage min vare (havde ikke regnet med det)

Resposta da Tørrestativet.dk
Nem og hurtig handel til en fornuftig…
Nem og hurtig handel til en fornuftig pris.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.