Tørrestativet.dk Avaliações 1.303

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg søgte et godt tørrestativ med op til 50 mtr snore justerbare, mellem 2 T stolper. Fandt det ved Tørrestativet.dk til en god pris. Fin info og hurtig levering. 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik super god vejledning til valg af strygebræt, og det kom lynhurtigt. Er virkelig tilfreds med det og den behagelige og effektive handel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg søgte efter kurveophæng - de er jo blevet moderne i køkken igen. Faldt over de lækreste kurve med smart udformning hos TØRRESTATIVET Og så var prisen langt under prisen andre steder. Lynhurtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Reforma de Banheiros

Escrito pela empresa

Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dyrere end fysiske butikker

Bestilte et væghængt tørrestativ som de skrev på hjemmesiden var i særlig god kvalitet. Stor var skuffelsen derfor da det ankom, nøjagtig magen til og samme mærke ( som de ikke oplyste på hjemmesiden) som det man kan købe i byggemarkederne. På Tørrestativet.dk skriver de bare at normalprisen var 150 kr højere end prisen er i alle andre butikker. Og prisen i Silvan er 199, så det er en markant prisforskel for et identisk produkt. Jeg skrev mail til Tørrestativet.dk da jeg modtog varen, men de har desværre ikke valgt at svare

24 de janeiro de 2026
logotipo da Tørrestativet.dk

Resposta da Tørrestativet.dk

Hej Pernille

Jeg kan nu se, at din mail desværre er endt i vores spamfilter, og derfor har du ikke fået svar – det beklager jeg selvfølgelig rigtig meget. Det er bestemt ikke fordi, vi har valgt ikke at reagere på din henvendelse.

Jeg vil meget gerne tage dialogen med dig direkte, så vi sammen kan finde en løsning, du kan være tilfreds med.

Jeg sender dig en mail direkte, og du er naturligvis også meget velkommen til at svare der.

Malene
Tørrestativet.dk

Jeg bestilte en vasketøjskurv

Jeg bestilte en vasketøjskurv, der desværre var gået i stykker under transport...
Skrev til tørrestativet.dk med billeddokumentation og de sendte straks en ny uden problemer 😊så god service 👍

28 de janeiro de 2026

God hurtig service

Når uheldet er ude, viser det hvilket firma man køber hos. Mine vasketøjskurve var desværre gået i stykker under transporten, men hurtigt fik jeg tilsendt 3 nye. Det kalder jeg god service.

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Produktet lever ikke helt op til forventningerne

Købte en strygemåtte og et måkebægersæt med låg. Sidstnævnte i upåklagelig kvalitet og pengene værd. Strygemåtten/tæppet til direkte udrulning på bord, er en smart idé, men det “buler” altså noget - er ikke helt fladt og glat som på modelbillederne…måske, det bliver bedre med tiden. Holder fint underlaget tørt og koldt selv ved brug af dampstrygejern og størrelsen er god. Hurtig levering og nemt at bestille online.

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Elendig kundeservice

Opdatering: Har nu fået svar og en undskyldning. Rettet fra 1 til 4 ⭐. Bestilte varer 5. januar. Har intet hørt. De lovede ellers levering på 1-3 dage. Har sendt en mail den 8. januar og rykket. Intet hørt. Rykket igen den 11. januar. Intet hørt. Ringede til dem den 12. januar. Telefonsvarer: Vi er på leverandørbesøg. Den 13. januar kom der så mails omkring fakturering og levering. I dag 14. januar kom der advis fra GLS om, at pakken var på vej. Ikke en lyd fra firmaet. Ingen beklagelser, ingen undskyldninger. Handler aldrig der igen.

5 de janeiro de 2026
logotipo da Tørrestativet.dk

Resposta da Tørrestativet.dk

Kære Randi,

Tusind tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg har nu gennemgået dit forløb, og desværre kan jeg se, at dine mails er endt i vores spamfilter. Det beklager jeg oprigtigt – og det forklarer, hvorfor du ikke har fået svar på dine henvendelser. Det er selvfølgelig vores ansvar, og det er vi kede af.

Derudover vil jeg gerne beklage, at du ikke har fået en tydelig tilbagemelding fra os undervejs. Den vare, du har bestilt, havde på bestillingstidspunktet en leveringstid på 8–10 hverdage, da leveringstiden varierer afhængigt af farven på affaldsspanden. Det fremgik på produktsiden, men jeg forstår godt, hvis det er blevet overset – og vi burde have været bedre til at kommunikere det.

Det ændrer dog ikke på, at du har manglet både information og en undskyldning, og det er jeg virkelig ked af. Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at forbedre både vores kundeservice og vores interne håndtering.

Jeg håber, du trods alt bliver glad for din vare, og skulle der være det mindste, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte.

Malene
Tørrestativet.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Jeg bestilte mine varer den 29/12-25 med forventning om at de ville nå frem efter efter nytår, men Malene fra Tørrestativet pakkede med det samme og mine varer nåede frem inden nytår. Super god service og hurtig levering. Jeg har handlet hos Tørrestativet en del gange og standarden på varerne og kundeservicen har altid været tårnhøj. Jeg kan varmt anbefale Tørrestativet og handler der helt sikkert igen.

30 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais