Goede prijs/kwaliteit, zeldzaam vaak direct op voorraad, en een superplus (in vestiging Doetinchem) heel erg aardig en kundig personeel
Localização
Trocar localizaçãoTransportweg 5, 7007 CL Doetinchem, NL
Veja o que dizem as avaliações
Super eenvoudige app, waarin je goed kunt zien wat er voorradig is in jouw gekozen filiaal. Ontzettend groot assortiment! Het ophalen ging ook ontzettend eenvoudig en snel. Perfect als je iets direct... Ver mais
Snel een nieuw 40/40 dubbel cilinderslot nodig, maar bij bouwmarkten niet op voorraad. Gezocht op site bij Toolstation, daar wel te koop. Gereserveerd, betaald, afgehaald. Past perfect! Fijne ervaring... Ver mais
Onvriendelijk personeel. Ik wilde uitleggen waarom de online aankoop niet was gelukt, maar ik werd meteen in de rede gevallen en mij werd vervolgens gezegd dat het probleem wat ik vertelde niet waar k... Ver mais
Detalhes da empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Informações de contato
Transportweg 5, 7007 CL, Doetinchem, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Gemakkelijk bestelling te plaatsen en…
Gemakkelijk bestelling te plaatsen en afhalen te regelen.
Goede service mevrouw was zeer…
Goede service mevrouw was zeer vriendelijk (filiaal Doetinchem)
Goede prijs/kwaliteit/voorradig/aardig
Vriendelijk geadviseerd en geholpen
Vriendelijk geadviseerd en geholpen, het product voldoet volledig, top!
Geen minpunten
Goede service en vriendelijk personeel, producten prima kwaliteit.
Prima geholpen
Prima geholpen, door een heel vriendelijke dame, met het voor mij juiste advies.
Zelfs de prijs was onverwacht lager dan vermeld.
ik kom vaker.
Personeel service
Vriendelijk en op tijd
Bestelling stond netjes klaar en was zoals aangegeven op voorraad. makkelijk te vinden ,en genoeg keuze
Gewenste artikel op voorraad en lag…
Gewenste artikel op voorraad en lag snel klaar voor ophalen. Prettig en snel geholpen
prima service,fijn geholpen
Snel op te halen
Snel op te halen, vriendelijk kundig personeel
goede service snel geholpen
Vriendelijk en behulpzaam
Medewerkster actief gezocht naar alternatief artikel en gevonden. Vriendelijk en klantvriendelijk. Top
Goeie service in Doetinchem
Vriendelijke medewerkers, mocht passen terwijl er officieel geen hokjes waren. Dachten goed mee en heb daardoor uiteindelijk een prettige en kwalitatief goede werkbroek aan kunnen schaffen!
Goede service, aardige mensen.
Spullen stonden klaar (natuurlijk!). Geen druk, de tijd genomen voor mijn vragen. Ik kreeg zelfs hulp bij het naar de auto brengen van de aankoop.
Goede website en complete…
Goede website en complete specificaties.
Goede prijs.
Prettige mensen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.