De beoogde bestelling via internet liep vast op een gehannes met wachtwoorden die steeds niet (meer) herkend werden. Ik had een langere tijd niet besteld via Internet. Je verwacht dat je oude wachtwo... Ver mais
Lorentzstraat 37a, 3846 AV Harderwijk, NL
Bedrijf is goed in het serieus nemen van inbreng cliënt. In dit geval ging hem om wel/niet op voorraad zijn van een multifunctionele ladder. Medewerker dacht van niet terwijl raadpleging vooraf op int... Ver mais
Snel en goed geholpen. Kwam voor twee verschillende dingen (momentsleutel en digitale waterpas) en vroeg aan de balie of ze die hadden. Mevrouw trok gelijk het boekje open en wist in welke hoek ze moe... Ver mais
Zeer kundige medewerkers, die ook nog goed weten uit te leggen en veel producten direct op voorraad hebben. Duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Ook een garantieproduct werd zonder morren di... Ver mais
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Lorentzstraat 37a, 3846 AV, Harderwijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Bijna alles te koop. Ervaren medewerkers die erg vriendelijk zijn.
Medewerker heeft mij het juiste gereedschap geadviseerd
Moest pijpsletje hebben ,waa gelukkig op voorraad snel geregeld aan de balie.
Easy to order and was ready to collect in no time
Fijn en makkelijk bedrijf om aan div spullen te komen 😉
Kom normaal altijd bij Gamma ofzo, maar hier zijn dingen toch goedkoper en beter qua merk. Vriendelijke medewerkers
Groot assortiment, zeker voor consumenten. Altijd snel wat ik nodig heb, en prima service.
Snel mogelijk om op te halen. Veel besteld en altijd goede vriendelijke ervaring. Goede prijzen tov bouwmarkt.
Koop niet altijd het goedkoopste want het oude gezegde luid ,goed Koop is meestal duur Koop.
Wij hebben op PGS@PGSBV geen factuur ontvangen van uw medewerker.
Ik heb op zaterdag 14 februari een trekhaakdop gekocht.
Verder ben ik correct en vriendelijk geholpen.

Resposta da Toolstation - Harderwijk
Prima bedrijf met hulp van mensen die de tijd voor je nemen en tips geeft. Ook niet onbelangrijk echt scherpe prijzen
Medewerker gaf duidelijke uitleg en informatie, klus nu geklaard.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.