Sinds de opening van de winkel in Sneek is dit echt mijn favoriete doe-het-zelf of klus winkel. Zeer snelle en vriendelijke service, mooi assortiment, goede prijzen. Daarnaast een fijn werkende app. I... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoWolkammerstraat 6B, 8601VB Sneek, NL
Veja o que dizem as avaliações
prima geregeld: goedkoop product, eenvoudig online besteld, locatie goed te vinden, snel afgehaald, parkeerplek(je) voor de deur. al met al tevreden. als je vraagt wat kan beter?... bakje koffie... Ver mais
Product werkt zoals aangegeven, smeert makkelijk, druipt niet. Medewerksters werkten snel, vriendelijk en accuraat.
Toolstation is top! Snel bestellen vanuit de App, vanaf €30,- gratis verzenden. Soms wat weinig op voorraad voor de grote verbouwingen. Vestiging Sneek en Assen zijn bovendien super gezellig!... Ver mais
Detalhes da empresa
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Informações de contato
Wolkammerstraat 6B, 8601VB, Sneek, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
goed en vriendelijk geholpen
Prima product.
Altijd op tijd
Vandaag besteld is morgen binnen. Iedere keer weer. Goed gedaan. Zo hoort het.
Ik werd vrij snel geholpen en ze hebben…
Ik werd vrij snel geholpen en ze hebben mij ook tips gegeven
We werden correct snel en met humor …
We werden correct snel en met humor geholpen
Prijskwaliteit top !
Snelle levering en vriendelijke mensen…
Snelle levering en vriendelijke mensen aan de balie.
Makkelijke bestelling en afhalen
Makkelijke bestelling, lag keurig klaar bij afhalen.
In de winkel in Sneek ben ik prima…
In de winkel in Sneek ben ik prima geholpen en hoed geadviseerd!!
goed en snel makkelijk
goed en snel makkelijk. wordt precies geleverd als geadverteerd en bij aankoop de vragen nog prima beantwoord
Ik kon vlot over het artikel beschikken…
Ik kon vlot over het artikel beschikken omdat het op voorraad was en het direct kon afhalen in de store. Ondanks de lage prijs was de Einhell accu oplader een prima apparaat, regelt het hele laadproces nagenoeg helemaal automatisch.
Medewerker zeer behulpzaam en heeft…
Medewerker zeer behulpzaam en heeft goede kennis van het product
Toolstation Sneek en Heerenveen, prima
Kom regelmatig in Sneek, maar ook in Heerenveen. Prima bedrijf met een ander concept dan een bouwmarkt. Deskundig personeel, vriendelijk. Is het niet op voorraad, dan wordt het kosteloos naar je adres gestuurd.
Kom er graag.
Mijn eerste ervaring met Toolstation
Mijn eerste ervaring met Toolstation. Top prijs, top geholpen in de winkel.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.