Besteld via bol. Niet bezorgd door fout DHL. Maar topdrogisterij heeft het gelijk voor me opgelost. Ze hebben het persoonlijk alsnog bij me thuis bezorgd. Goede service en heel klantvriendelijk. Verk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
19mei besteld en betaald, na een paar maanden contact opgenomen omdat bestelling niet werd geleden, antwoord duurde lang, maar er was levertijd. Okay dat kan, weer paar maanden later nog geen reacti... Ver mais
Begin april 2024 een artikel besteld. Nadat ik het artikel na een week nog niet had ontvangen per mail verzocht de bestelling te annuleren. Hierop heb ik echter nooit een reactie ontvangen. Tot mij. G... Ver mais
Gelukkig order via PAYPAL besteld, geld heb ik terug. Order geplaatst 30 oktober, 2 november mail ontvangen artikelen niet op voorraad. Ik heb op 7 november gevraagd deze order te annuleren. Men... Ver mais
Detalhes da empresa
- Perfumaria
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de produtos para cabelo
- Clínica de Dermatologia
- Centro de bem-estar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Topdrogist.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland in de drogisterij- en parfumeriebranche en onderscheidt zich door het zeer grote assortiment (van meer dan 150.000 producten) en de scherpe prijzen.
Informações de contato
Brouwerstraat 32C, 2984AR, Ridderkerk
- 0782049024
- klantenservice@topdrogist.nl
- www.topdrogist.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Super service
De bestelling werd vlot bezorgd en .... er zaten kadootjes bij. Dat maakt het nog specialer om bij Topdrogist te bestellen.
Zoals beloofd een hele snelle levering en dat zonder verzendkosten.
Leuk ook dat er wat monstertjes bij zitten. Ik weet zeker als ik volgende keer wat nodig heb via hen bestel, mede omdat men duidelijk is over het gene wat in de make up zit.
Altijd correcte, tijdige levering.
Ik bestel regelmatig bij Topdrogist. Vandaag bestellen, morgen in huis. Ik krijg altijd leuke monstertjes van mijn eigen merk, fijn om dingen uit te proberen.
Ze hebben altijd leuke aanbiedingen en fikse kortingen t.o.v. de reguliere winkelketens.
Ik ben een zeer tevreden klant.
Super klantvriendelijk!
Klantenservice is misschien tel. niet bereikbaar, maar mijn beide e-mails werden heel snel, heel vriendelijk beantwoord. De levering was supersnel én er zat héél leuk een bijpassende miniatuur bij mijn dure shampo.
Sandra
nette website
Snelle levering van de scherp geprijsde spullen. Absoluut een aanrader ...
Topdrogist is TOP
Snelle service.
Altijd een verrassing bij de bestelling .Zeer gewaardeerd.
Bestel al jaren mijn produkten bij topdrogist.nl en nooit enig probleem gehad.
Beslist een aanrader want goedkoper dan welke webshop ook en zeker in vergelijking met de winkelprijzen.
Ik hoop nog vaak hier te kunnen bestellen.
toppers
weer lekker verwend met allemaal leuke en lekkere luchtjes bij mijn bestelling dit is helemaal mijn website lekker voordelig en heel veel producten !!ga zo door !!!!!!!!!!
leuke verrassing bij bestelling
Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan en was aangenaam verast dat er verschillende geurtjes bij zaten en zelfs een kerstbal.
bedankt voor de snelle service ( en lekker voordelig)
Nooit hier bestellen!
Verkeerd product ontvangen, niet bereikbaar via de klantenservice, op mijn mail werd ook pas heeeel laat gereageerd. Dit is al de 2de keer dat dit gebeurd! Nou nooit meer ga ik er iets betellen
zeer tevreden
Ik heb er inmiddels al 3 of 4 keer besteld en tot nu toe nog steeds zeer tevreden! altijd alles op tijd en compleet..............ik zeg volgende keer weer!
Order cancellation reason...
I placed my order and after 2 days I received an email that one of the products is not available anymore and my order will be cancelled.
Later, decided to reorder and all the products were available, but "the missing item" was with different price, more expensive, of course.
makkelijk en snel
Ik heb meerdere keren besteld via deze website. Altijd in 2 dagen geleverd. Ook een mooie website met advies bij de producten!
Prima Webshop
Heb een order geplaatst en order 2 dagen later ontvangen.
Leuk ingepakt, mooi cadeautje.
Ik ben tevreden.
communicatie en service
Ik wacht bijna een week op mijn bestelling, nog nooit meegemaakt met een webshop. Althans niet zonder er mij van op de hoogte te brengen. Op mijn
mail met de vraag of er iets is misgegaan met de levering komt gewoon geen antwoord. Aan de communicatie kan nog een en ander verbeterd worden, lijkt me. ..
Waardeloze service
Ik wacht al 9 dagen op mijn bestelling. Aanvankelijk kreeg ik nog antwoord van de klantenservice dat het nog niet op voorraad was, maar nu antwoorden ze niet eens meer en ben ik mijn geld kwijt.
Joke
Bij Topdrogist een geur besteld, omdat deze € 20,-- (op een prijs van € 100,--) goedkoper was dan in de winkels (en ook goedkoper dan op andere sites). De ene dag besteld, de andere dag in huis. Prima!!
Prima webshop
Ik heb een bestelling geplaatst en deze was super snel binnen en lekker voordelig, bij de bestelling werden ook verschillende samples geleverd hier ben ik erg blij mee.
Turbo Levering
Gistermiddag om 16.00u een bestelling geplaatst en zojuist persoonlijk het pakket in ontvangst genomen. Dat is nog eens snelle service!
En voor mensen die nog twijfelen; het produkt wat ik gister heb besteld was maar liefst 8,00 euro goedkoper dan in de winkel, doen dus!
zeer goed
Topdrogist is de goedkoopste op internet.
levering binnen 24 uur
goede site
kortom: ik ben zeer tevreden
jwm hoogeveen
Prima te doen
Heb de producten 4 dagen geleden besteld en vandaag netjes binnengekregen, wat monstertjes erbij, helemaal goed. Als je haast hebt, kun je beter je spullen in de winkel halen... Maar wel een ruim aanbod van producten en vaak goedkoper als in de winkel. Dus de website is wel een aanrader.