Det blir straffavgift fast man har betalat med ocr som kommer från originalfakturan på skatten. Ställde av den sista och på i månaden efter. Tydligen fel MEN har man E-faktura och det inte kommer nå... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var inte många femmor här inte Statlig myndighet med så låga omdöme säjer en del. Mig skickade dom till kfm för 124 kr. Fick räkningarna på dom 2 andra bilarna så ringde dom för förra året sk... Ver mais
Ett enkelt ärende tog nästan ett helt år att lösa. Så mycket fel information man får innan man kommer till någon som faktiskt vet vad hen håller på med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... Ver mais
Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulär hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Transportstyrelsen arbetar med järnvägs-, luftfarts-, sjöfarts- vägtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Påminnelseavgift för att deras miss
Påminnelseavgift för att de missat skicka inbetalningsavi.
Jo, jag vet att de hävdar att det är den enskildes ansvar att betala in fordonsskatt i tid, även om man inte får avi. Men väldigt märkligt att påminnelseavi fungerar bra att skicka, men inte den ursprungliga.
Fullkomligt orimliga väntetider
Fullkomligt orimliga väntetider. Det måste vara underbemannat för att vänta i 4-6 veckor på godkännande av ett lämplighetsintyg med friska ögon och frisk hälsodeklaration då finns det för mycket uppgifter och förlite anställda. Jag tycker att det är så sjukt superdåligt. Skaffa nya rutiner eller ändra på prioriteringar eller bli driftig med reklam om lediga jobb så att det inte kan vara såhär urusla väntetider.
Ett gäng ligister som tror de vet hur…
Ett gäng ligister som tror de vet hur…
Ett gäng ligister som tror de vet hur människors syn är i dagliga livet.
Det enda ni har är en ögonblicks bild av synen hos människor, ni har inte en aning om hur vår syn är till vardags.... Vilken syn vi är vana vid.
paragrafryttare.
Kriminell organisation
Kriminell organisation vars enda syfte är att komplicera livet för människor som försöker sköta sina dagliga liv och leva i fred med sin fordonsadministration. Extremt ohjälpsamma och orsakar bara problem. - minus 10 stjärnor.
Tog körkortet för två månader sen…
Tog körkortet för två månader sen ungefär och fick ingen info om att man ska betala en tillvärknings avgift på kortet. Fick hem ett brev om att den var försenad med en tilllägsavgift. Har aldrig fått någon information om denna avgift från första början, inget mejl, på kivra eller brev. Ringde och förklarade detta och bad dom ta bort tilllägsavgiften då jag anser att jag inte gjort något fel och dom ville inte ta bort det. Riktigt dåligt när man inte ens får ett mejl direkt utan när fakturan är försenad. Dålig service!
Statslig scamforretning
De er snedige de svenskere. De opkræver gennem EPASS24 øjensynligt helt små beløb, hvor udsendelse af opkrævning helt sluges af udgifterne til inddragelse. Men her er tricket! Ofte nok sender de slet ikke den første opkrævning, men hopper direkte til en opkrævning med et saftigt forsinkelsesgebyr. Så er det KATJING! Penge i kassen. Lad bare være med at klage, De ved hvad de laver, og har lovgivet at selv om man ikke får en opkrævning så skal man betale i tide. Så vær opmærksom når du kører i Sverige, og få oprettet din vogn hos EPASS24 inden, for måske misser du at der skal betales, og så kan det være svært at "huske" at betale inden rykkergebyret tager fat.
En pojk på 16 år blir stoppad av…
En pojk på 16 år blir stoppad av polisen då han har bytt avgassystem på sin moped. Böter mm till följd efter förhör, utrednbing, beslagtaget bevismaterial, och domstolsförhandlingar. Så långt allt bra även om det hade räckt med böterna direkt och spara pengarna på det resterande.
Men nu skickas ärendet till transportstyrelsen för beslut om åtgärd gällande körkortet. 10 månader senare får han meddelande om att körkortet blir indraget i 4 månader pga olovlig körning. Detta trots att han några dagar innan skickat in en redogörelse för händelsen, hur han tagit till sig lärdomen och att han kommer att bli av med sommarjobbet om han måste lämna ifrån sig körkortet. Han tvingas då avsluta sitt sommarjobb och arbetsgivaren står utan arbetskraft. Vare sig pojken eller arbetsgivaren får tid på sig att planera om. Om en vuxen person kör för fort och blir tagen av polisen tar de körkortet direkt och spärrtiden påbörjas i direkt anslutning till händelsen. Varför särbehandlas ungdomarna negativt och respektlöst på detta sättet? Det som händer är att vi vuxna har svårt att förklara varför de skall ha respekt för myndigheterna när myndigheterna inte behandlar dom med respekt.
Det är inte påföljden jag vänder mig emot, det är hur man har hanterat ärendet. Om man väntar i 10 månader med att genomföra åtgärden, måste man då omkullkasta ungdomens möjlighet till sommarjobb? Är det inte smakfullt att låta honom arbeta klart och lämna in sitt körkort när anställningen är slut en månad senare?
Jag förstår ungdomens uppgivenhet och ilska över händelsen. Att straffet dessutom är det samma om moppen kommer upp i 55km/h och har ett ostrypt avgassystem eller om han kört en 500cc motorcykel är högst märkligt. Olovlig körning oavsett menar myndigheterna. Så signalen till ungdomarna är att skall man få moppen att gå snabbare än 30km/h i uppförsbackarna (det är det som moppen orkar i originalutförande) så kan man lika gärna trimma den riktigt rejält eller köra motorcykel. Straffet är det samma.
Om myndigheterna vill att ungdomarna skall ha respekt för dom i framtiden måste den respekten vara ömsesidig. Ändra rutinerna och hanteringen, det skulle dessutom spara alla inblandade myndigheter väldigt mycket pengar.
- Ta kortet på plats
- Klart bötesbelopp för olovlig körning alt fortkörning men bot som ges på plats.
- Allvarssamtal med polisen
- Ombesiktning av mopeden vid modifiering
(inte demonterng och genomgång i polisens utredningslabb för att sedan genomgå en fullskalig rtegistreringsbesiktning)
Värsta site jag varit på ..
Värsta site jag varit på ... eran inkompetens duger inte på en statlig myndighet.
Riktigt dålig service
Riktigt dålig service. Över 60 pers i kö när man än ringer.
En släkting 83år med alzheimers gör…
En släkting 83år med alzheimers gör körkortstest och kör mot rött efter uppgifter som nått mig idag 3/8. Provet utfördes för ca 4 veckor sedan. Varför dras inte körkort in direkt? Ska något tragiskt hända först? Ska återkallas om 2 veckor. Förtroendet är lika med 0.
En skam för landet
Det är pinsamt att ett civiliserat land som Sverige tillåter en myndighet med så otroligt lågt förtroende och hög grad av missnöje att verka. Den här typen av nivå på myndigheter är annars sånt man ser i korrupta länder eller bananrepubliker.
För det första är de snubb på omöjliga att nå och för det andra kan man tro att det är robotar som arbetar där, helt utan känslor eller förståelse för att vi alla är människor och att fel begås.
De verkar heller inte förstå att deras nitiska, nära fascistiska inställning till hur de gör sina bedömningar inte enbart skadar körkortsinnehavaren, utan ett helt nätverk av människor runtomkring - familj, arbetsgivare, anställda, konsulter. Dvs, hela samhället tar skada. Jag är övertygad om att denna fyrkantiga inställning bidrar till att hålla Sverige tillbaka.
Transportstyrelsen borde läggas ner. Om det ändå är känslolösa robotar som dehumaniserat människor som ska göra bedömningar kan man lika gärna låta AI göra jobbet.
Vilken katastrof..
Vilken katastrof..
Köpte en bil och kontrollera med Transportstyrelsen att där inte fanns skulder.
2 mån senare dyker ett brev upp där det finns skatteskuld och bilen har haft brukande förbud i 10 dagar.
Detta är nu fredag kväll, betalar in summan som står på mina sidor direkt.
Ringer Transportstyrelsen på måndagen och då visar det sig att i den summan finns påminnelseavgift osv som ej är bunden till bilen, detta kan personen inte skicka tillbaka till mig.
Får tag i chefen Lena Nilsson som påstår att summan är bokförd och då kan man inget göra.
Dagen fortgår men brukandeförbudet ligger kvar.
Tisd morgon ringer jag o frågar varför det ligger kvar, då säger kvinnan på andra sidan att summan är inte bokförd vilket Lena påstod det var.
Vidare säger kvinnan att detta görs automatiskt alt manuellt, ok kan du fixa detta nu?
Nä det funkar såklart inte så sen lägger idioten på luren i örat på en.
Transportstyrelsen är alltså bara en sekreterare till Skatteverket med noll kunskap tydligen.
Denna myndighet tvingar oskyldiga människor att driva in deras skulder till dom även om man gjort allt man kan för detta inte ska ske.
Nu sitter man och har betalt skulder man inte borde och ändå får jag inte använda bilen.
Så gott folk akta er för att betala för mycket till dessa då dom suger dom pengarna direkt och vägrar betala tillbaka.
Lägg ner denna verksamhet med värdelösa chefer och anställda.
Hur kan Transportstyrelsen rättfärdiga…
Hur kan Transportstyrelsen rättfärdiga en behandlingstid på 6-7 veckor för ursprungskontroll? Obegripligt! Står massa med bilar ( man får inte köra efter sju dagar) och rostar eller blir äldre. Dessutom högre försäkringspremie innan bilen är reg.besiktad.
Kapitalförstöring!
Troligen inkompetent ledning och ej personalfel!
Privatisera med konkurrens.
ME
Nyregistrering
Uppdatering!
Vi fick tillslut tag på en tjej, uppfattade tyvärr inte hennes namn men hon var super trevlig och hjälpsam, hon löste vårt problem utan omsvep så det som från början var en hemsk upplevelse ändrades raskt !!!
Att det inte skall gå att köpa en ny bil pga att ni har fruktansvärt långa handläggningstider är så dåligt att klockorna stannar!
Att man som statlig myndighet inte kan se till att bemanna upp tillräckligt under hela året tyder på att ni inte har resurser och det är synd att Sverige skall stanna pga det
Värsta företaget i hela Sverige
Värsta företaget i hela Sverige! Först betalade jag min bilskatt i förskott, och de skrev på min sida att bilen är användningsförbud. Jag ringde i nästan två veckor, utan resultat. För det andra svarar de bara i den automatiska maskinen och säger att man måste ringa igen senare! ... de har ingen fysiskt kontor i Stockholm. Den svenska myndigheten borde stänga ner transportstyrelsen och överlämna den till vägverket som har fysiskt kontor i hela landet.
Idioterna tar tar ut pengar på en…
Idioterna tar tar ut pengar på en avställd bil helt helskotta fel från deras mab ska inte betala någonting för att bilen att är avställd
Får ikke logge inn
Får ikke logge inn. Automatisk betaling av bompassering fungerer ikke og vi får alle passeringer først på faktura med 500.- i gebyr. Elendig kundservice og svarer sent på mail. Tragisk for alle brukere med en slik monopolvirksomet.
Inkompetenta idioter som njuter av att…
Inkompetenta idioter som njuter av att förstöra folks liv helt i onödan
Blir mycket förvånad och undrar om det…
Blir mycket förvånad och undrar om det är lönsamt att sända en räkning om infrastrukturavgift till mig på 4:-??
Har inte ens åkt fast för gång fylla på…
Har inte ens åkt fast för gång fylla på över tjugo år... ändå tycker transsport styrelsen att jag ska ta peth tester fy lägg ner skiten.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.