Transportstyrelsen Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det blir straffavgift fast man har betalat med ocr som kommer från originalfakturan på skatten. Ställde av den sista och på i månaden efter. Tydligen fel MEN har man E-faktura och det inte kommer nå... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det var inte många femmor här inte Statlig myndighet med så låga omdöme säjer en del. Mig skickade dom till kfm för 124 kr. Fick räkningarna på dom 2 andra bilarna så ringde dom för förra året sk... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett enkelt ärende tog nästan ett helt år att lösa. Så mycket fel information man får innan man kommer till någon som faktiskt vet vad hen håller på med. Man blir indragen i en ond cirkel som inte ve... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omfattande process att komma i kontakt med Transportstyrelsen som ett enkelt meddelande-formulär hade löst. Automatisk telefonoperatör degraderande att behöva skrika för att den ska uppfatta ja/ne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de transportes
  2. Empresa de Ônibus Leito

Informação fornecida por fontes externas variadas

Transportstyrelsen arbetar med järnvägs-, luftfarts-, sjöfarts- vägtrafik-, körkorts- och yrkestrafikfrågor.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

196 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Så otrevliga

Aldrig blivit så illa bemött. Inte nödvändigtvis det hon sa, det lät ändå rimligt. Men det fanns 1000 bättre sätt att säga det på. man behöver inte ha en dryg ton och dum förklara personen som ringer och bara vill ha hjälp och svar. Man kan inte hjälpa alla men man kan åtminstonde vara trevlig och visa grundlig humanitet.

12 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

my daughter was coming home from work…

my daughter was coming home from work as a nurse . the weather was atrocious. blank ice no sand down or grit. slowly coming towards traffic lights. brakes in time. but the car just keeps going forwards. went over the lights about a couple of feet. police were behind her. a very young and horrible cop rips in to her. my daughter is in tears. a older woman git out and took over. gave my daughter a fine which she paid. but not the dirty rotten transportstyrelsen have taken her driving licence away. she only hay 6 weeks left of her 2 year probation licence. she needed that licence for her job with handicapped children plus help her mum. its a absolut joke. her handläggare was a absolut pug as well. rant over. she now has to wait 2 months to retake it. I hope you sleep well ... ....... ..... had my daughter paper today. First the police report stated the weather was fine and good driving condition. complete lie we contacted smhi today it stated red stom warning especially for ice. second my wife freind who works at skellefteå police station says iff the driving offence was that bad they would have taken the licence straight away and not just given a fine. he is going to help uss with this and we are going to the station tomorrow for a meeting. we are going to appeal this decision as lies have been told by the police involved which has probably affected the decision. I am totally disappointed and angry by all concerned in this.

5 de maio de 2025

Trängselskatt transit E4 väg mot Uppsala/Gävle/Sundsvall

Har kört till Gävle med min bil.
Hela väg var E4 och E4 är en transit väg som går genom Stockholm.
Transportstyrelsen tog betalt trängselskatt fast man kör transit väg E4 mot Gävle. Varför trängselskatt kameror på E4 när man kör på E4 genom Stockholm ?Varför omfattas E4 som är endast transit väg mot Uppsala/Gävle/Sundsvall ? Jag har inte kommit in i lokala Stockholms stad vägar.

Det är inte seriös att man trängselskatta bilar som använder E4 som transit väg som går E4 igenom Stockholm mot Uppsala/Gävle/Sundsvall !

26 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringer till Transportstyrelsen och …

Ringer till Transportstyrelsen och kundtjänst svarar. Jag behöver hjälp med att få intyg till en bank som rör min fars dödsbo vägtrafik register faktura. Och får till svar att det var det dummaste de har hört och att jag själv får lösa det med bank.

Då sa jag tack för detta otrevliga bemötande.
Som myndighet så bör man hjälpa till med intyg.

Och att jag får höra att jag får lösa det själv.

Så sjukt otrevligt. Som myndighetsperson får detta bara ett dåligt rykte ytterligare när myndigheter har svårt nog generellt få förtroende för allmänheten.

22 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

9kr blir til 520kr - uten krav på 9 først.

Sender Vippskrav med tillegg på 500kr, uten at noen har sendt faktura i posten.
Var innom Gøteborg, og der var det visst rushtid avgift. 9,00 SEK ble til 520,60 NOK.
Har lest at mange andre har opplevd det samme. Ekstra krav, men aldri mottatt faktura.
Og Sverige ønsker norsk handel?!?

28 de fevereiro de 2025

Sämst när man ringer

Sämst när man ringer, "just nu är det många som ringer...." och så lägger de på ändra så att man kan vara i kö. Sen i kö (som alla andra) berätta vilken plats man har vänta lite sen kanske det kanske gå snabbt. En gång var jag på plats 60 något, strax 53, 47, 41, 35 etc. gick det snabbt. Så lägg INTE på och låt oss höra vilken plats man är i och bestämma själv om man kan/vill vänta eller lägga på!!!!! Har viktiga saker, och nu i flera dagar har man bara velat slänga telefonen när ni lägger på!

1 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vägrar upphöra med felaktigt brevutskick

Skickar ut brev adresserat till folk som inte bor på adressen och vägrar sedan upphöra med utskick pga. deras system inte kan söka på annat än bilar och personnummer.

Man hänvisas istället till Skatteverket där jag tydligen ska få ut denna människas personnummer?

19 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har varit i kontakt med de här…

Jag har varit i kontakt med de här typerna 2 ggr ena ggn tog dom mitt taxi kort för att jag greps för fylla till fots. Andra ggn nu vill dom varna mig för en fortkörning vid 05 på morgonen när det var helt tomt på bilar på motorväg. Det gäller 80 där. På motorväg. Helt öde. Inte nog med böter på 3700 nu vill dom ta körkortet eventuellt som jag behöver för att ta.mig till och från jobbet. Fyrkantigt och utan medkänsla. Maktmissbrukare. Varför betalar vi skatt? Ska dom pengarna gå till det här? NEJ TACK

17 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De säljer dina person uppgifter…

De säljer dina person uppgifter indirekt. Vart noga med att läsa detta på deras hemsida. Om undrar varför du får 1 brev i veckan från olika besiktnings bolag 6 månader innan din besiktning! Läs nedanstående fins på deras hemsida

Om registret NIX-adresserat
Efter den 5 december 2024 läser Transportstyrelsen inte längre in registret NIX-adresserat. Det innebär att du som tidigare anmält en reklamspärr till NIX-adresserat i stället måste göra det direkt till myndigheten.

En anmälan om reklamspärr gör du skriftligt till adressen nedan eller via vårt kontaktformulär (välj kategori Övriga frågor). Kom ihåg att ange ditt personnummer. Spärren gäller endast när någon genomför ett adressuttag från vägtrafikregistret.

Transportstyrelsen
701 88 Örebro

De en statlig myndighet och då gäller tydligen inte GDPR. De kommer säkert med en förklaring eller bollar de dig vidare till en annan statlig myndighet

27 de fevereiro de 2025

Påminnelseavgift

Fick en påminnelse på obetald forsonsskatt. Ingen påminnelse och direkt 100 kr i påminnelseavgift. Denna las på när jag redan betalat det ursprungliga beloppet. Lägg på beloppet direkt i så fall, inte i efterhand!
Under all kritik

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Väldigt okompetent och otrevlig…

Väldigt okompetent och otrevlig personal. Frågade om vem som är ansvarig för böter när man sålt en bil. Ny eller gammal ägare. Det har de inga uppgifter om blev svaret.. så fruktansvärt okompetent att man inte vet det när man jobbar på TS. Hör med en advokat sa hon dessutom..Dessutom var hon superotrevlig o tvingade mig att lyssna på när hon förklarade en regel som inte ens hade med saken att göra.. Helt absurt. Ärendet är värre än jag orkar förklara här..

12 de dezembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.