TREFOR Vand & TREFOR Varme Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har svaret 10, men mine kollegaer/venner bor ikke I Ewii' s forsyningsområde 😶 Ellers intet at klage over. Lyttende og forståelig ung mand jeg snakkede med. Noget af vores strøm forsvandt pludselig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oplevede vandet kom op flere steder fra fortovskanten. Kontaktede trefor der kom efter 40 min. Fik gjort deres arbejde. Mens de arbejdede var de tålmodige og fik svarede på alle de spørgsmål vi nu hav... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TREFOR/Ewii var på adressen i forbindelse med et sprunget vandrør indvendig i huset. I den anledning konstaterede montøren at stophanen til forbrugsvand ud i vejen til vores hus ikke lukkede helt. H... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Energia
  2. também em
  3. Central de energia termal
  4. Companhia de saneamento

Informação fornecida por fontes externas variadas

TREFOR Vand og TREFOR Varme er en del af EWII Koncernen. Hos EWII arbejder vi med udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, og samtidig er vi Trekantområdets lokale energiselskab. Vi sørger for, at 28.000 husstande hver dag får miljørigtig og fremtidssikret fjernvarme fra TREFOR Varme, mens TREFOR Vand dagligt leverer ISO 22000-certificeret drikkevand til ca. 48.700 husstande. Vores fjernvarme udnytter overskuds- og affaldsvarme fra lokalområdet, ligesom vi gør en stor indsats for at sikre, at fremtidige generationer har rent vand af høj kvalitet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udskiftning af batteri i elmåler

Efter et forgæves besøg af teknikker fra TREFOR (kom uden forudgående aftale!)
Jeg fik fat i Tanja fra TREFOR som var meget hjælpsom med og finde en tid der passede ind i min kalender. Super service så jeg ikke spilder min tid på sådan en opgave:)

21 de outubro de 2024

Fjerde anlæg

Fjerde anlæg, hvor jeg skal have et GSRN. Nr. ventetider på mellem 2-4 mdr. for den nuværende ansøgning lidt over 2 mdr.
Det er hovedrystende.
/ Kent

9 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi var ikke hjemme

Vi var ikke hjemme, men DR ville prøve at komme igen samme dag

11 de julho de 2024

Hej Vibeke.

Mange tak for din anmeldelse af os.

Jeg håber det lykkes at lave en aftale om en tid til et besøg 😊

Ønsker dig en god dag.

Ninna - Kundeoplevelses teamet

TREFOR - God kundeoplevelse

God kundehåndtering. Fejl håndteret og løst hurtigt

18 de junho de 2024

Hej Tim.

Mange tak for din anmeldelse af os.

Du må endelig kontakte os igen, hvis du har behov for det :-)

Ønsker dig en rigtig god dag.

Ninna - Kundeoplevelses Teamet

Dårlig kundeservice!

Dårlig kundeservice!

6 de junho de 2024

Kære Bettina

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Jeg vil meget gerne undersøge, hvad der er gået galt.

For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt, vil jeg sætte stor pris på, hvis du kan give lidt flere detaljer om din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få løst udfordringen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi får mulighed for at forbedre din oplevelse med os.

Bedste hilsner

Christina - kundeoplevelsesteamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kontakt med kundeservice, ikke en behagelig oplevelse

Jeg var Tirsdag I kontakt med kundeservice I forhold til en besked om afbrydelse af strømmen I vamdrup området. Jeg havde fået en besked fra dem om afbryddelsen af strømmen I et hus Jeg ikke har være tilkoblet i snart 2 år. Da jeg bragte mit problem op, ændrede tonen sig fra sød og venlig til at medarbejderen på den anden side af røret blev irriteret og lød somom at hun helst bare ville have at jeg lagde på.

Jeg stødte på problemet da jeg mandag kl. Lidt i 3 om natten fik en besked om strømafbrydelse. Jeg, en 17årig ung pige, har aldrig ønsket at modtage beskederne om strøm, vand eller varme da jeg ikke var gammel nok til at være ansvarlig for det. (Dengang var jeg 15 eller yngere) mig og min familie der dengang boede der udtrykte i mange år at beskederne ikke skulle gå igennem mig eller min storesøster (16 eller yngre dengang) med derimod de voksne i huset (min mor og hendes ex). Jeg ved ikke hvor de har hentet mit nummer fra (nok krak) men det har de aldrig fået lov til.

Jeg, som mulig kunde senere i livet, vil i hvert fald ikke overveje dem, selv hvis de er dem der har det bedste tilbud. Med den behandling jeg fik den dag, vil jeg ikke for nogen håbe at de er kunde der. Når man bringer et problem op bliver de åbenbart bare irriteret på en og håber at det fikser alle problemer.

2 de abril de 2024

Hej Katrine.

Tak for din anmeldelse af os, selvom den ikke er som vi ønsker.

Jeg er ked af at høre at din oplevelse med vores kundeservice ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan det skal være.
Det kan være svært at tale i en bestemt tone, så vi sætter pris på din feedback i forhold til dette.

Vi har som forsyningsselskab pligt til at oplyse hvis, der er driftforstyrrelser i det område vi forsyner. Dette gør vi automatisk til de personer, der har sit nummer og adresse offentligt tilgængeligt på f.eks. 118.dk eller krak.dk. Dette må vi uden accept, fordi det omhandler driftsforstyrrelser på el forsyning.

Det er dog også muligt at tilmelde sig drift informationerne, selvom man ikke har sit nummer offentligt tilgængeligt. Dette kan man gøre via siden her: https://sms-service.dk/, hvor det også altid er muligt at framelde disse beskeder.

Jeg håber i er lykkes med at melde beskederne til og fra, så det passer til jeres husstand.

Du ønskes en dejlig dag.

Ninna - Kundeoplevelses Teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ligger stadig med mareridt efter et…

Jeg ligger stadig med mareridt efter et kunde forløb hos trefor.
Brug aldrig denne leverandør
Tænker der kommer et ligegyldigt svar herinde som sædvanlig.
"Vi ved ikke noget", "vi har gjort hvad vi kan" men bare husk ALDRIG at bruge denne leverandør!

2 de março de 2023

Kære Neebsen

Jeg vil meget gerne høre mere om dit forløb. Du må gerne tage kontakt til os på kunde@trefor.dk og du må gerne skrive ATT Trustpilot i emnefeltet.

Jeg håber at du vender retur.

Christina

Kunderne som gidsler

Min mor har nu indtil flere gange fået udsat installationen af sin fjernvarme uden dog at have fået besked, der dukker bare ikke nogen op på det lovede tidspunkt. Trefor har taget kunderne som gidsler da de sidder med eneretten på fjernvarmen. Ringere service skal man lede længe efter. 0 stjerner herfra

31 de outubro de 2023

Kære Helle

Det er et kæmpe arbejde at etablere fjernvarme forsyning i store områder som vi er i gang med. Vi gør alt hvad vi kan for at komme i mål med det på bedst mulig vis.

Selvfølgelig skal din mor have besked hvis en aftale udsættes i den forbindelse. Vi har en afdeling der netop sidder med aftalebooking. Du må meget gerne ringe til vores kundeservice på 70 21 11 00 og fortælle hvad der er sket så vi kan være behjælpelige med denne her situation.

Du ønskes en dejlig dag.

Bedste hilsner

Christina

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er et forfærdeligt selskab

Det er et forfærdeligt selskab. De snød mig for 30.000 kr. Jeg er rystet. Jeg har talt med deres kundeservice og de var ligeglade. Pas på når du tilmelder deres betalingsservice. Nul stjerner.

26 de junho de 2023

Kære Michael

Jeg kan se vi har været i dialog med dig, og jeg vil gerne understrege at vi ikke har snydt dig.

Jeg er ked af du står med denne følelse da vi absolut ikke snyder vores kunder, samtidig kan jeg ikke genkende dit skriv omkring at vores kundeservice er ligeglade, jeg kan se i vores dialog at vi har hjulpet dig med alt det vi har kunnet.

Jeg ønsker dig en god sommer.

Marlene

Danmarks ubetinget dårligste…

Danmarks ubetinget dårligste forsyningsselskab. Magen til ubehøvlede, uhjælpsomme og bedøvende ligeglade mennesker skal man lede længe efter. Det kan jo så også ses afspejlet af deres anmeldelser herinde...

Hej Marlene
Jeg har selvfølgelig både skrevet en skriftlig klage ind til jer og ringet om sagen. Det gav ingenting jeg kunne bruge til noget og det tvivler jeg også på det vil gøre med dig, men tak for forsøget...

16 de junho de 2023

Kære Jonathan

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, da din anmeldelse ligger langt fra hvad vores kundeservice står for og som jeg desværre ikke kan genkende.

Jeg kan desværre ikke se hvad din sag handler om, så for at kunne hjælpe dig har jeg brug for flere oplysninger fra dig.

Jeg vil ønske dig en god dag.

De bedste hilsner Marlene

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er bare en stjerne for…meget

Det er bare en stjerne for meget..mangel på info, fra jeres side gør at i i den grad gør forskel på jeres kunder. Nogle bilr forhøjet med op til 5.- pr kilowat time uden varsel, mens andre i samme tidsrum betaler 1,75 pr kilowat time.. så Trefor/ ewii på med stråhatten og få en bod på de Danske loppemarkeder hen over sommeren, og kluns om prisen for det er i gode til😜👎

31 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom ikke i gennem trods lang ventetid

Flink kunder service medarbejdere, men desværre hjælper det ikke noget når man bliver stillet om gang på gang, (med lang ventetid hver gang). I dag efter 35 minutter gav jeg op. Ingen kunder service betyder 1 stjern herfra..

15 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ved et uheld er der garvet et net…

Ved et uheld er der garvet et net kabel over af jer men ingen absolut intet hjælp at få fra jer 1-3 dage til udbedring 1 sidder midt i eksame 1 skal arbejde hjemmefra
Flot trefor
At man kan være så ligeglad er mig en gåde trist at man ikke kan vælge en anden leverandør minus * herfra

9 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais