Var innom for å få ormekur til hunden vår før hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svært hyggelige og dyktige. Anbefales!
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både før og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfære. De svarer på spørgsmål med tålmodighed, giver udførlige svar, og man føler ikke at de ‘har tra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde desværre brug for dyrlæge lørdag aften. Vi mødte Søren i Fredericia - hvilken oplevelse. Nærværende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.
Informações de contato
Tellusvej 42, 7000, Fredericia, Dinamarca
- 75562088
- post@trekantensdyrlaeger.dk
- www.trekantensdyrlaeger.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kom uden tid men fik alligevel…
Jeg kom uden tid men fik alligevel hurtig og god hjælp.
De løser vores udfordringer…
De løser vores udfordringer professionelt
Der har aldrig været noget vi ikke kunne tale åbent og ærligt om. De har altid været min trøst og hjælp.
Vores hund fik en BOAS operation
Vores hund fik en BOAS operation. Både dyrlægen inden operationen og veterinærsygeplejersken efter tog sig god tid til at forklare.
Vi følte os trygge og godt behandlet.
Kom med en hund der havde spist et…
Kom med en hund der havde spist et stykke af en bideskinne med metal i, dyrlægen var rigtig sød og imødekommende og forstående overfor at man var rigtig bange for at miste sin hund, han trusser rigtig pænt af hun og samtidig forklarede mig hvad der skulle skulle ske, men følte sig godt tilpas og tryg.
Bedste dyrlæge I Fredericia
Vores hund var meget syg, de tog ham ind med det samme. Desværre døede han på vej til dyrlægen I bilen. De var super forstående. De tog sig af os i vores sorg. De lavede pote og snude aftryk til os og gav os ro og tid til at sige ordentligt farvel til vores hund.
Super dygtig og omsorgsfuld
Super dejlig dyrlæge, der tager sig tiden til en omsorgsfuld undersøgelse.
Meget god service og især venligt…
Meget god service og især venligt personale
Trekantens dyrlæger har god faglighed og empatise
Søde, hjælpsomme og empatiske (det gælder hele personalet) for bla. at tage os ind ved akutte tilfælde som f.eks i torsdags, da min gamle hund skulle aflives. Jeg fortsætter hos Trekantens dyrlæger.
Meget kompetent og imødekommende…
Meget kompetent og imødekommende dyrelæge.
Vores labrador har fået lavet korsbånd i venstre bagben og det er gået rigtig godt.
Stor tak til Henrik for det gode Arbejde og den gode vejledning.
God og professionel behandling
God og professionel behandling
Som altid..virkelig dygtige og med…
Som altid..virkelig dygtige og med empati..
Et STORT hjerte herfra ❤️
Super klinik
Så søde og professionelle. Man føler sig i trygge hænder😊
Min hund og jeg bliver altid godt…
Min hund og jeg bliver altid godt behandlet og at de giver sig god tid til behandlingen og en snak om det.Jeg er yderst tilfreds
Kæledyrets bedste er altid i centrum - tak for jer.
Hos Trekantens Dyrelæger får man ikke kun en rigtig god service og behandling, men også ærlighed om en behandling er nødvendig eller ej. Kæledyrets bedste er altid i centrum - tak for jer.
Altid imødekommende og kompetente…
Altid imødekommende og kompetente medarbejdere. De bedste anbefalinger herfra.
God behandling af min hund
Fik svar på hvad der kunne være galt med min hund
Venlig modtagelse da jeg kom ind i…
Venlig modtagelse da jeg kom ind i klinikken. Der blev taget godt i mod hunden, som sku i narkose. Blev senere ringet op, hvor jeg fik at vide hvad status var.
Hele vejen igennem, er jeg blevet vejledt af professionelle folk, og hunden var i gode hænder
Virkelig en god og tryg oplevelse
Virkelig en god oplevelse, da vores hund skulle steriliseres. De var opsorgsfuld, tog godt imod hende og informerede os så vi følte os trygge hele vejen igennem
De er yderst professionelle men…
De er yderst professionelle men samtidig søde og rare.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.