Var innom for å få ormekur til hunden vår før hjemreise til Norge. Fikk time med en gang, og de som jobber der var svært hyggelige og dyktige. Anbefales!
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både før og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg oplevede klinikken som omsorgsfulde, grundige, professionelle og en generel behagelig atmosfære. De svarer på spørgsmål med tålmodighed, giver udførlige svar, og man føler ikke at de ‘har tra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde desværre brug for dyrlæge lørdag aften. Vi mødte Søren i Fredericia - hvilken oplevelse. Nærværende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.
Informações de contato
Tellusvej 42, 7000, Fredericia, Dinamarca
- 75562088
- post@trekantensdyrlaeger.dk
- www.trekantensdyrlaeger.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Trekantens dyrelæge Søren.
Tusinde tak til Trekantens dyrelæger for at tage så godt og hurtigt imod min lille dværgpuddel som havde nogle store smerter i ryg og ben. En speciel tak til dyrelæge Søren for at behandle min lille hund så fantastisk.
Hvor er vi glade for at have taget kontakt til jer, i fandt løsningen på min lille hunds lidelser som andre læger ikke fandt, så mange tak for god og hurtig behandling.
Kunne vi give 10 stjerner fik i også det.
Mvh. Susan Bech.
god oplevelze alt it alt
alt gik perfekt til vaccination+chip af 5 hvalpe, de var meget venlige, og gode til at forklare om tingene.
Værdigt
Hvis jeg kunne give 10 stjerner gjorde jeg det. Vi har netop mistet vores dejlige berner Frida. Fra vi kom var der fuld forståelse for vores store sorg, der blev taget godt imod os og vi fik anvist et værelse hvor vi kunne være sammen med Frida. Henrik(dyrlægen) dybt professionel og meget behagelig. Henrik gjorde ikke vores tab mindre, men han opførte sig medfølende overfor os, rolig og forstående. Det var præcis det vi havde brug for, af hjertet tak. Det var midt i alt, en oplevelse som var så værdig for Frida og os, så tak Henrik og dem omkring dig, der forstod vores tab.
Venlig nede på jorden dyrlæge som var…
Venlig nede på jorden dyrlæge som var rigtig god til min hund i akut situation som jeg var i.
Fortjener hver en stjerne
Det er ikke mange virksomheder jeg har givet 5 stjerner, men trekantens dyrelægen har fortjent hver og en.
Vi har en staff hvalp som skulle igennem en knæoperation. Vi følte os taget godt imod, blev informeret hele vejen igennem. Utrolig professionelt.
Kan kun anbefale dette sted.
God og professionel behandling.
Jeg oplevede en effektiv og professionel dyrlæge (Søren) som undersøgte min hund for årsager tnl at den ikke ville spise. Hurtigt fik vi at vide, at det sandsynligvis var en virus, da dette var i omløb. Vi fik anbefalet skånekost ( ris og kogt kylling) jeg kan godt lide at vi her ikke blev anbefalet skånekost, som kunne købes hos dyrlægen, det gav en oplevelse, af at der ikke var focus på mersalg, men at hunden var i focus. Hunden fik en injektion med noget kvalmestillende, og sov i bilen hjem, allerede efter første måltid var den i bedring. Nogle dage efter hvor vi trappede ud af skånekosten, ville hunden ikke æde igen. Jeg ringede til dyrlægen, som mente at den måske ikke kunne tåle okse protein. Efter et tjek af foder så var det hele ganske rigtigt baseret på okse, også de godbidder som jeg har givet ham. Nu skifter vi foder til kylling, og det har absolut hjulpet på hunden. Han går til foderet, og er tydeligt godt tilpas.
Så tak for god og professionel behandling. Vi kommer gerne igen, hvis vores dyr bliver syge. 😄🐩🐈
Rigtig godt tilfreds med butik og…
Rigtig godt tilfreds med butik og personale.
Meget grundig undersøgelse af vores…
Meget grundig undersøgelse af vores syge kat.
Min kat er i trygge hænder…
At jeg ved min kat er i trygge hænder og at jeg som ejer kan være rolig ved at overlade ham til dyrlæger/personale til behandling, samtidigt er de bare dygtige til deres arbejde og formå at skabe tillid. Selvom de selvfølgelig også er valgt fordi det er dem der er tættest på min bopæl, var jeg ikke et sekund i tvivl om hvorvidt jeg skulle vælge Trekantens dyrlæger
Venlig kommunikation og god…
Venlig kommunikation og god information.
Trygt
hund med lungebetændelse
Ringer fredag, fordi min hund har brug for, at komme til dyrlægen, den har hvæsende vejrtrækning, og kan ikke få luft, ved bevægelse. Får besked på i receptionen, at de ikke har tid til at tagen hunden, til undersøgelse, før tidligt mandag, hvor jeg kunne prøve, at ringe igen. Min hund kan ikke vente til mandag, får fat i en anden dyrlæge, som konstater at hun har lungebetændelse.
Yderst profesionelle og dygtige…
Vi har fået den bedste og mest professionelle behandling, da vi kom med vores lille hvalp der ikke kunne støtte på sit ene ben.
Hurtig diagnose og operation dagen efter 🙏
Vi har endda fået kirurgens mobil nr hvis der skulle opstå noget i weekenden.
Wow for en god og kompetent behandling…
Wow for en god og kompetent behandling min hund har fået af Henrik Harpøth ved sin korsbåndsskade. Jeg har følt mig tryg og vel informeret om mulige komplikationer og genoptræning efter operationen .
personalet på klinikken er bare nogle dejlige glade mennesker som gør at jeg virkelig har følt mig velkommen . Prisen på operationen er helt i særklasse , vurderet ud fra hvad det koster på Sjælland. TAK til Henrik ,Trekantens Dyrlæger 👌
En empatisk og professionel dyrlæge med…
En empatisk og professionel dyrlæge med situationsfornemmelse, da han skulle sende Milo afsted på hans sidste rejse i vores eget hjem.
Altid venlig modtagelse nå man kommer…
Altid venlig modtagelse nå man kommer ind.
Men helt sikkert dyrlæge Mia Lillelund, hun er så dygtig, så rolige omkring dyrene og meget omhyggelig med undersøgelser, rådgivning, virkelig en dygtig dyrlæge.
Jeg er meget tilfreds med hende som dyrlæge.
trygt
Jeg er døv og hunde ejer til 5 , og jeg føler mig altid sat i højsæde når jeg kommer med dem. At de giver sig tid til at snakke om dem , at de er omhyggelige og alle har følelserne med i det. Samt at man føler sig velkommen. Og priserne er yderst rimelige.
Altid god service
Altid god service. Personalet er venlige og flinke og giver altid god vejledning
Trekanten dyrlæger
Henrik, søren, thomas, mette, agnete og alle de andre, har altid været professionelle, og man mærker med det samme man kommer ind i klinikken at de vil kun dyret det bedste
Sille vil i hverfald ikke have en anden dyrlæge
God behandling
God behandling, de er fantastiske til dyr og giver sig go tid.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.