Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekker vlot geregeld! Een accommodatie vast leggen is een fluitje van een cent. En wanneer er iets niet helemaal duidelijk is dan is dat met een telefoontje zo opgelost! Helemaal tevreden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Groot voordeel is dat ze contact zoeken met de eigenaar. Het huisje wat wij wilden boeken zat vol maar ze hadden nog een ander huisje beschikbaar. Zo konden we alsnog naar dezelfde plek. Nadeel vinden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zojuist onze zomervakantie geboekt via Tritt. Via Facebook terechtgekomen op hun website: wat een aanbod aan fantastische vakantiewoningen op mooie plekjes! Hierin onderscheiden ze zich echt wat ons... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aantal jaren geleden diverse vakanties geboekt via Tritt, komend jaar weer naar Toscane. Door de eerdere ervaringen in Toscane wisten wij precies welk appartement wij wilden huren. Tritt gemaild,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária de casas para temporada
  2. Agência de Aluguel de Cabanas
  3. Serviço de hospedagem nas férias
  4. Hospedagem

Tritt is de specialist voor uw vakantiehuis in Toscane. We kennen er elke heg en steg; de speciale plek die u zoekt hebben wij al gevonden voor u! Van luxe villa met privé zwembad, een verborgen kleinschalige agriturismo, een groeps vakantiehuis, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Is Toscane uw vakantie bestemming?, dan is Tritt.nl dè site om te bekijken. Via korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag over uw vakantiehuis Toscane, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toscane is onze passie, onze betrokkenheid is hoog - ùw Toscane vakantie wordt perfect. Dat garanderen we! Naast vakantiehuizen Toscane bieden wij u ook in andere delen van Italie prachtige agriturismo accommodaties en vakantievilla's aan zoals b.v. op Sardinië.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

178 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,7

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en goede dienstverlening
Tritt stelde binnen een dag na ons contact een aantal agriturismo’s voor die passen bij onze wensen. Ook het contact daarna liep soepel, snel en vriendelijk

25 de janeiro de 2020

Resposta da Tritt

Bedankt voor je feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Tritt zijn het meedenkers voor…

Bij Tritt zijn het meedenkers voor vakantie oplossingen, zie hebben voor ons een pracht gecombineerd aanbod samengesteld.
Ge zo door.

24 de dezembro de 2019

Resposta da Tritt

Graag gedaan - door het veelzijdige en komplete aanbod zijn heel veel combinaties mogelijk. Hartelijk dank voor uw gewaardeerde feedback.

Perfecte service

Snelle reactie, we werden op de hoogte gehouden van de status van de boeking. Perfecte service!

15 de dezembro de 2019

Resposta da Tritt

Wat een mooie woorden! Nu kan de vakantie voorpret beginnen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zojuist onze zomervakantie geboekt via…

Zojuist onze zomervakantie geboekt via Tritt. Via Facebook terechtgekomen op hun website: wat een aanbod aan fantastische vakantiewoningen op mooie plekjes! Hierin onderscheiden ze zich echt wat ons betreft.
Eerst telefonisch contact gelegd, wat heel prettig verliep. Je hebt niet het gevoel 'een nummertje' te zijn; er werd goed meegedacht. Het verdere contact via mail verliep ook prettig. Onze vragen werden steeds door dezelfde persoon beantwoordt en niets is teveel gevraagd. Tot nu toe zijn wij vol lof! Laat die zomervakantie maar beginnen!

29 de novembro de 2019

Resposta da Tritt

Wat fijn om te horen! We keep on going!

Positief!

Vriendelijk, vlot en duidelijke communicatie.

27 de novembro de 2019

Resposta da Tritt

Bedankt voor je mooie woorden. We hopen dat jullie met veel plezier uitkijken naar de vakantie!

Heerlijke vakantie

We hebben genoten van een geweldig vakantie in Toscane. Dit keer voor de eerste keer in een agriturismo. We zaten vlakbij Cecinia. Dat is echt aan te raden. Relaxt en veel ruimte.

3 de outubro de 2019

Resposta da Tritt

Beste fam. Klarenbeek. Wat fijn om te horen! Volgend jaar terug naar Cecina?

Uitstekend

Uitstekend - snelle en volledige reacties

27 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Bedankt meneer Damen, we hopen dat u een prettig verblijf heeft gehad.

Leuk kleinschalig park

Leuk kleinschalig park. Mooi zwembad, handige bar. Vriendelijke receptie. Ons huisje lag aan de buitenrand van het park. Daarom hadden we veel pravicy.
Half uurtje rijden van het strand en meerder mooie kleine plaatsjes in het binnenland.

25 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Beste Sandra, bedankt voor je feedback.

Prima service

Prima service, al mijn wensen zijn vervuld.
Top weekje gehad in Toscane, en dat last minute....
Beide accomodaties voldeden aan de verwachting, ik werd gastvrij onthaald en ze waren op de hoogte dat ik wilde gaan druivenplukken en stond de volgende ochtend al op de velden!
Dank voor de service.

22 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Maria, wat goed om te horen! Is vast een hele leuke ervaring geweest. Mocht je nog andere delen van Toscane willen ontdekken dan horen we het graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden een fantastisch huis

We hadden een fantastisch huis, enige punt van aandacht is dat wat ons betreft klantvriendelijker is de "Eindschoonmaak" gewoon in de totaalprijs van de huur op te nemen. Het levert dan bij uitchecken ongewenste stress op. Cash, pinnen of creditcard, daarin is het af en toe lastig communiceren, zeker als je eigenlijk gewoon moet gaan rijden. Doet verder niets af aan de kwaliteit van het huis, dat was super.

Resposta da Tritt

Beste Allard, wat fijn om te horen dat jullie een heerlijk verblijf hebben gehad in Podere al Loto. We zullen je suggestie voorleggen bij de accommodatie. Bedankt voor de tip!

Helemaal goed!

Snelle reacties, duidelijke communicatie.
Meer is er niet nodig!

Resposta da Tritt

Dank voor je complimenten! Volgend jaar naar het binnenland van Toscane?

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd. Fijne vakantie gehad en duidelijke informatie ontvangen. Erg attent.

Resposta da Tritt

Beste meneer Lucchesi, bedankt voor je feedback. Wat fijn om te horen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad bij Borgo Montecarelli.

Het is goed voor elkaar

Het is goed voor elkaar. Wel jammer dat we al vroeg (vorig jaar oktober) een bepaald huis hebben geboekt en vervolgens in maart een andere accommodatie toebedeeld krijgen omdat het appartement bezet is. Wel werd daarop goed gereageerd alleen we zitten nu niet in ons gewenste appartement. Nu moeten we afwachten hoe dat appartement is.

17 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Beste meneer en mevrouw Kanij, nogmaals bedankt voor jullie begrip en de feedback. Het appartement dat nu voor jullie gereserveerd is, is rustig gelegen en heeft tot laat op de dag zon op het terras. Ondanks dat het niet het appartement van jullie eerste keuze is hopen we dat jullie ook dit jaar een heerlijke vakantie tegemoet gaan in Toscane.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vriendelijk, snel en prachtige accommodatie!

Na een mailtje met onze wensen gingen ze direct aan de slag. Binnen een aantal dagen kregen we mooie opties qua verblijf toegemaild. In alle rust hebben we deze kunnen bekijken en uiteindelijk geboekt. Heel duidelijk, vriendelijk en transparant!

16 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Dankjewel voor je mooie woorden Anne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Casa Napoleon on the island Elba is a…

Casa Napoleon on the island Elba is a beautiful quiet villa. We loved the owner Phillipo who was very helpfull and gave us several excellent recommendations during the week! Especially the garden with fresh vegetables, herbs, the original pizza oven and the animals were a special asset here for us and for the kids. We’d love to come back here!

16 de setembro de 2019

Resposta da Tritt

Beste Linda, we zijn jullie in de toekomst graag weer van dienst!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.