Tubantia Avaliações 6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

6 avaliações

Gemiste kans!

Waardeloos op deze manier. Meerdere keren geprobeerd contact te krijgen op verschillende mail adressen bij de krant voor een item over een nieuw geopende winkel in onze wijk. En nee is ook een antwoord he. Wordt gewoon niet eens de moeite genomen om überhaupt een reactie te sturen.

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet of veel te late bezorging

Zaterdag abonnement op de papieren versie. Lekker met een kop koffie na een drukke werkweek tijd voor de krant. Niet dus... of de krant wordt niet bezorgd of veel te laat. En dat laat Tubantia de laatste weken al bij voorbaat weten in de app.En wordt er verwezen naar de digitale versie.... Ja, maar daar heb ik boor de zaterdag dus niet voor gekozen

21 de março de 2026

Krant weer niet bezorgd

Vorige week maar weer een proefabonnement genomen op de Tubantia, na aanleiding dat ze me bellen of ik abonneer wil worden.
Ik vroeg is jullie bezorging nu wel op orde.
Ja werd mij verteld de bezorging is op orde.
Zal vandaag woensdag de 11e de krant in de bussen omvangen om 7 uur.
Nu is het 8:30 en ik heb nog geen Tubantia in de brievenbus.

Met Tubantia gebeld, en niemand erkend dit probleem.

Groet Henry

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In ons wooncomplex voor ouderen worden…

In ons wooncomplex voor ouderen worden al weken de kranten slecht of niet bezorgd, de klantenservice gevraagd om me in contact te brengen met de locatie manager,maar dat kunnen ze niet!?
En omdat ik zelf niet geabonneerd ben kunnen ze niets regelen, want ik zou dan van 8 bewoners gegevens moeten doorgeven, waaronder laatste 2 cijfers van hun bankrekening, die heb ik niet, belachelijk dat men zo slechte service heeft maar wel geld willen innen.

22 de dezembro de 2025

Abonnement niet kunnen stopzetten

Ik had een abonnement, was al snel niet tevreden met het lees materiaal. Ik wilde mijn abonnement bijna direct stopzetten maar dat lukte niet omdat het zogenaamd niet verwerkt was. De klantenservice zei dat ik 24 uur moest wachten (zal wel een verdienmodel zijn), eenmaal vergeten het na 24 uur weer te doen want ja, ik ben mens en ik heb wel meerdere belangrijkere dingen te doen dan dagelijks een klantenservice te bellen. Nu is er weer geld afgeschreven. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je ergens moet wachten ivm de verwerking gezien alles tegenwoordig technologisch gaat.

4 de novembro de 2025

Waardeloze krant.

Tubantia wordt steeds meer een landelijke dan regionale krant. Ze reageren nooit op mails en/of tips, dus contact met hen opnemen heeft geen zin. Tevens zitten er diverse mensen met té goede banden bij gemeentes. Zodat de mening van de gemeentes het in de krant bijna altijd wint van de burger. Als er een degelijk alternatief was bij het conventionele nieuws las ik het nooit meer. Helaas is dit (nog) niet het geval, maar 1twente wordt steeds meer een beter alternatief voor regionaal nieuws.

9 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.