Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

* 34 % i tullavgift * Borde ha misstänkt det, billigt blev dyrt. Visst, det står "tull kan tillkomma" på siten, men så mycket? BREXIT-effekt?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dessa bluffmakare sålde kudde, som sägs vara Emma Original Kudde, sök på Google för att se vad jag menar. Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalt & Bestilte en del varer til en dampmaskin - fikk aldri varene og får ikke kommet i kontakt med noen :( Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve spo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lurar folk som f an!! Beställde Ångmopp och ångrade mig , skickade tillbaka produkten utan att öppna! Men efter några dagar fick jag faktura på 70 kr. Betalade och efter en månad fick jag faktura p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Farmácia
  2. Loja de Eletrodomésticos
  3. Loja de Eletrônicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

180 avaliações

Orimlig tullavgift

10 de março de 2026

Värdelöst

Fick varan efter ca 2 månader och påtryckningsmail. Dock en annan doft än den jag beställt. Nu svarar de mig inte längre på mail.
Borde läst här innan och låtit bli att beställa. Dessutom fick jag betala tull på 163 kr. Nästan vad varan kostade. Hade ingen aning om detta heller.

15 de maio de 2025

Tullavgift till Sverige

Lång leveranstid och man måste betala tullavgift som, i mitt fall, var en högre kostnad än vad själva produkten kostade 🤦‍♀️ Rekommenderar ej.

24 de março de 2025

BÄSTÄLL EJ

BÄSTÄLL EJ !
Kundtjänst = Går ej att nå .
Dem svarar ej på Mejl .
Och Varorna kommer ej !

5 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betalt & Bestilte en del varer til en…

Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve sporings nr på samme email virker ikke .
Hadde vært veldig fint om de tok kontakt siden de har klart å ta 1500kr fra meg burde det være en som kan ordne opp i dette ? :(

2 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dessa bluffmakare sålde kuddar åt mig

Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder. Den kudden jag fick har förstört mitt och sambons liv och sömn. Då mesta tiden av livet är i sängen. Handla aldrig mer på Tvins!!
Handla aldrig mer där, ni slänger bara pengarna i sjön, kuddarna kostade mig över 2 000 kr.

20 de março de 2023

Vi beställde en madrass 13 febr

Vi beställde en madrass 13 febr, med lovad lev 20 febr, en vecka senare ringde jag och frågade vart madrassen blev av, fick då veta att den var slut på lager, vi var tvungen å venta till slutet av månaden sa de,
slutet febr kom men ingen madrass, skrev mail o fick svar att det var försenat, ny väntan uti mars, då kom ett mail att madrassen vi beställt och betalt tyvärr var försenad i leverans......
Skulle komma in slutet mars, kom ikke, inget nytt besked, ringde igen och frågade och nej tyvärr, bara vänta, ringde idag igen, 11 april, fortsatt ingen madrass och ingen leverans i sikte, kunde ikke säga var på listan vi var, men de hade no bara fått 4 madrassen sista leveransen, så idag kanselerade jag ordern och begärde få tillbakabetalt det vi lagt ut.
Fick även nummer till deras agent för betalningar, och drygare mottagande har jag aldrig mött.
Nu hoppas jag de betalar tillbaka fort så vi kan köpa madrass hos någon annan.
Men aldrig mer att jag ens funderar på att köpa något från tvinns en gång till.
Om jag så ska köpa via wish så har de bättre kundkontakt och uppföljning på beställda varor.

13 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag meddelade att varan var sönder men…

Jag meddelade att varan var sönder men jag fick aldrig någon returs sedel och nu har det gått 2 år, de har t.o.m. tagit väck informationen från min egna mail så jag kan längre inte se våra chattar eller min order när jag beställde. Riktigt sinnessjuka bluffare
Jag betalade 4500 för något som aldrig funkat

3 de fevereiro de 2023

Oärliga Twins!!!

Beställde en madrass och jag fick vänta i 6 veckor för att få varan som var dyr!!!
Men nej sa dom för tredje gången måste vänta tills mars månad för att få den, men jag sa att jag vill ha pengarna tillbaka. Jag säger till alla som har blivit lurade av detta företag. Ni måste berätta för vänner och familj att aldrig köpa något av dom!!
Detta är tredje gången jag blev lurad av dom och sista aldrig mer!!!!!
Niki.
P.S Aldrig mer Twins!!!

19 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da det ikke er muligt at give 0…

Da det ikke er muligt at give 0 stjerner får de 1👿.
Det er fup og svindel firma. Bestilte en damprenser i uge 6 og betalte den . Fik da jeg rykkede for den en mail om den var i restordrer . Sidste gang skulle den komme i uge 25. Uge 26 ringer jeg for at høre hvornår jeg kan forvente min varer. Mads siger han vil ringe tilbage når han har fundet ud af noget. Jeg ved ikke om han selv skal lageret igennem . Jeg skrev for at rykke for svar. I morgen starter uge 28 OG JEG HAR STADIG IKKE MODTAGET HVERKEN VARER ELLER SVAR👿👿👿👿👿. FUP OG SVINDEL FIRMA. OVERVEJER KRAFTIGT EN Politianmeldelse.

10 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service på deres betaling

Dårlig service på deres betaling. Selvom jeg har betalt mere end jeg skal efter vores aftale sender de rykker på rykker. Vær obs på at deres betaling IKKE falder til den første i mdr, tror på deler for de tjener på deres rykker 😡🤬🥵

27 de junho de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veltilfreds

Har købt deres produkter 3 gange. Har ikke noget at negativ at sige.
Hurtig fragt, højst 48 timer.
Produkterne jeg har købt er jeg meget tilfreds med.
Eneste minus er manglende kommunikation på den sidste varer jeg fik. Det blev ordnet ved et enkelt opkald.
Det er den eneste grund til at jeg ikke giver topkarakter.
Jeg kan med ro i sjælen anbefale Tvins produkter, trods dårlig karakterer på trust-pilot

12 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ADVARSEL: Varekurv ej afsluttet men penge hævet alligevel

Jeg bestiller på tvins.dk og klikker for at gå videre. Straks kommer en 'facer' med en massagepistol med stor rabat på skærmen. Den tager jeg med i købet. Men betalingen går galt. Pga. oversalg med facer tjekker jeg lige trustpilot før jeg går videre. Jeg ser har dårlige oplevelser og jeg tænker, at jeg ikke behøver disse varer alligevel. Twins.dk sender så mig mail: "Vi ser at du har efterladt produkter i kurven".
Jeg gør ikke mere ved det, da jeg jo åbenbart ikke har lagt en ordre ifølge Twins.dk og da jeg efter at have læst anmeldelserne ikke længere ønsker at handle med Twins.dk. Jeg har ingen ordrebekræftelse eller meddelelse om afsendelse af varer modtaget fra Twins.dk. Alligevel hæver Twins.dk beløbet på min konto. Jeg vil mene, at der er tale om ren svindel her. Jeg advarer andre mod at handle med Twins.dk, da de enten ikke har styr på tingene eller også ikke er hæderlige.

7 de fevereiro de 2022

Dårlige forklaringer

Nu har jeg endelig fået vores varer som vi bestilte igennem Tvins, efter vi havde set varen demonstreret/vist i et reklamespot.

De reklamerede med at varen ville blive sendt 24 timer efter bestilling. Dagen efter konstateres det at beløbet er hævet fra min konto og det vakte en smule undren da vi ikke havde fået mail om at den var sendt. Jeg kontakter kundeservice der fortalte at varen var ved at blive pakket og sendt.

Efter et par dage hvor der intet var sket kontakter jeg igen kundeservice og får samme besked. Efterfølgende skriver jeg flere mails, og får den samme forklaring.
Endelig -efter 2 uger - er varen modtaget og er som beskrevet.

20 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen kundeservice mere har ringet over…

Ingen kundeservice mere har ringet over 40 gange forgæves siddet og ventet og ventet i over 40 min og har da option kom hvor de ville ringe tilbage er det kun sket 1 gang med et nr fra Sverige men de ringede kun et bib så man kunne ikke nå at tage den alt for ringe og alt for dyre produkter i forhold til den real verden uden for

23 de setembro de 2021

Handel ALDRIG ved Tvins

Handel ALDRIG ved Tvins, de er utilregnelig lige. Håber, at kontant vil tage dem med i et program. Ringer man, er det håbløst. De ringer ikke tilbage og svarer ikke på mail. Håber, at der er nogen der får dem stoppet. Kundeservice har de ikke .

21 de setembro de 2021

Forfærdelig oplevelse - ALDRIG køb her

Min mormor havde købt en håndstøvsuger grundet de ting reklamen viste den kunne. Fra første gang den blev taget i brug virker den maks 1 minut og så går den ud. Vi kontakter kundeservice og de tager den retur. De siger så at filtret er fyldt og vi skal betale 100kr for at modtage støvsugeren igen og det er ikke muligt at få pengene retur, på trods af at der er købt en maskine som aldrig NOGENSINDE har virket som den skulle.

Magen til dårlig oplevelse og kundeforståelse skal man virkelig lede længe efter.

Handel aldrig hos Tvins medmindre man gerne vil have produkter der ikke virker og dårlig kundeservice.

Jeg er helt paf over denne oplevelse.

10 de setembro de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.