Zo ben je een dagje uit bij Binky en raak je aan de klets met iemand. Kinderen hebben zich onderling samen erg vermaakt. En vervolgens kreeg ik de tip " uitmetkorting". Zij was er erg enthousiast o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele mooie site, met heel veel korting. Een aanrader, om eerst op deze site te kijken en prijzen te vergelijken voordat je daadwerkelijk een ticket koopt.
Eerst nog maar eens zien in hoeverre ze de belofte waarmaken dat ze ook daadwerkelijk kortingsbonnen beschikbaar hebben. En eerst op 100 plekken aanmelden. Pfff.
Om voordelig uitjes met het gezin te krijgen lid geworden van uitmetkorting zo kunnen we de kinderen nog meer bieden voor minder geld
Detalhes da empresa
Sinds begin 2025 is Uitmetkorting.nl weer in goede handen. Het kan zijn dat je afgelopen jaren een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Dat komt zeer waarschijnlijk doordat de website niet of nauwelijks werd bijgehouden. Wij werken er nu dagelijks met een team van redacteuren aan om de website actueel te houden. Een dagje uit met korting of een online aankoop goedkoper maken met een kortingscode. Uitmetkorting.nl bundelt ALLE kortingsacties op haar website. Wij zijn al meer dan 15 jaren een van de grootste dagje uit kortingssites van Nederland!
Informações de contato
Tempeliersstraat 20 A, 2012ED, Haarlem, Holanda
- uitmetkorting.nl@flowspot.nl
- www.uitmetkorting.nl
Top deals en altijd goede acties online.
Top deals en altijd goede acties online.
Altijd leuke kortingsacties
Stop met dagelijks mailtjes sturen..
Al een jaar bezig om van hun dagelijkse opdringerige mailtjes af te komen. Het zijn er minimaal 15 op een dag. Ondanks alles geprobeerd te hebben. Ik snap ook niet dat dit mag...en waarom dit bedrijf wat hierachter zit niet allang torenhoge boetes hebben gehad voor het overschrijden van regels omtrent mailinglijsten.

Doodgegooid met spam
Maakt niet uit hoe vaak je je uitschrijft voor de nieuwsbrief ze blijven je spammen. Zeer vervelend bedrijf.
Drama
Drama, ik word overspoeld met email, die ik niet kan blokken...
Nooit aan beginnen, een echt stalk site
Probeer al dagen een reactie te krijgen…
Probeer al dagen een reactie te krijgen op mijn mails, maar hoor niets. Het was de bedoeling dat ik afgelopen donderdag met mijn kind naar de dierentuin zou gaan, maar dankzij de snelle reactie van uitmetkorting.nl, heeft dit dus niet door kunnen gaan. Wees maar trots, jullie hebben een kind erg ongelukkig gemaakt, terwijl dit heel erg makkelijk en binnen 3 minuten op te lossen was geweest!!!!

Super vervelende mails
Super vervelende mails! Ik krijg er dagelijks een stuk of 10. De mails blokkeren helpt niet, blijven maar binnenstromen.

Resposta de Uitmetkorting.nl
Ik word geterroriseerd met emails …
Ik word geterroriseerd met emails ik blijf de emails krijgen ondanks ik me heb uitgeschreven voor de emails de afzender elke keer blokkeer blijf ik toch steeds emails met prioriteit en vlag krijgen zo'n 15 emails per dag ik word er stapel gek van allemaal emails over hypotheken leningen energie contracten ik word er gek van krijg de hele dag onnodige emails van redactie @uitmetkorting.nl ik heb ze geblokkeerd uitgeschreven maar niks werkt ze blijven me terroriseren.
SCHRIJF JE NOOIT IN VOOR DE NIEUWSBRIEF JE KOMT NOOIT MEER VAN ZE AF!!!!

Resposta de Uitmetkorting.nl
Ik heb een paar keer een mail naar…
Ik heb een paar keer een mail naar jullie gestuurd maar die hebben jullie niet beantwoord
Nou zeg.
07-09-22
Mail ontvangen van uitmetkorting.
U heeft een Pixum fotoboek kaart t.w.v. €5 gewonnen.
Leuk kan ik eindelijk mijn foto's bundelen.
Niet dus!!!!!
De afgelopen september gewonnen cadeaukaart was maar geldig tot 31-12-2021
Niet echt netjes van Uitmetkorting.nl mensen blij maken met een dode mus.

Fijne website
Fijne website, heel overzichtelijk, groot aanbod
Verlopen kortingscode
Ik krijg 29-3-2022 een kortingscode toegestuurd die tot 31-12-2021 geldig is en dus ook niets meer doet.
NEP ????
Het IDEE is leuk maar alles invullen en 3 vragen beantwoorden die erg voor de hand leggen.
EIND Augustus ontvangt u een mail van ons. Het is vandaag 12 september....DAT IS SLECHT
LIJKT WEL EEN BELSPEL>>>WE ZOEKEN EEN BAND UIT VOLENDAM MET 3 LETTERS>>NIEMAND BELT HET IS DRUK ZEKER !!! ALLEMAAL ONZIN.
Ik ben nieuw hier
Makkelijk aan te melden bij deze site…
Makkelijk aan te melden bij deze site en leuke kortingen
Uit met korting maakt het uitje extra leuk
Uitjes met korting maakt het uitje toch extra leuk?! Voor mij wel ;). Niet iedereen heeft een dikke portemonnee en ik ben erg blij dat deze site bestaat!
fijn dat ik me aan kon melden voor de…
fijn dat ik me aan kon melden voor de nieuwsbrief en zo dagjes uit te winnen
Dit is míjn eerste ervaring
Dit is míjn eerste ervaring, vandaar mijn cijfer!
Ik ben benieuwd
Ik heb mijzelf opgegeven voor "uit met korting". De website is overzichtelijk.
Dus helemaal TOP.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.