Jeg skulle indberette regnskab fra vores forening til Djurslands Bank, og det voldte mig en del problemer. Heldigvis sidder der en Kathrine i jeres kundeservice, der yder en fantastisk hjælp, meget hø... Ver mais
A empresa respondeu
Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kunne ikke udfylde relevante papirer på bestyrelsesportalen, kontaktede Unioo pr. Tlf., talte først med Sofia, som på bedste måde guidede mig igennem de første step, og senere med Laura, som på s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er bestemt ikke fan af Unioo, det fungerer bare ikke særlig godt, og alle i foreningen bøvler med det. Siden er ikke logisk sat op, og vi har brug for hjælp hvert eneste år. Hjælpen derimod er... Ver mais
A empresa respondeu
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig, venlig og professionel hjælp

Resposta da www.unioo.io
God, hurtig og professionel service/hjælp til det problem jeg henvendte mig med. Ville ikke tøve med at kontakte dem igen hvis der var et spørgsmål. Tak for det.

Resposta da www.unioo.io
Jeg er formand for en ikke særlig stor forening og stod for at skulle sende korrekte oplysninger vedr. opdatering og fornyelse af foreningens CVR. osv. til banken, vi er faktisk meget forsinket med vores indberetning og har svært ved at gøre tingene korrekt, var meget nervøs over at måtte bede om hjælp igen igen, men jeg fik Oliver i telefonen, han hjalp og vejledte på bedste måde, jeg er så taknemmelig for hvor var jeg nervøs. samme fine behandling har jeg fået af Katrine som jeg også har talt og skrevet med tusind tak.

Resposta da www.unioo.io
I vores lille andelsforening er bestyrelsen lige kommet på Unioo, så vi har ikke nået at få kigget på hvad systemet egentlig kan.
Men jeg kan kun rose for den fine hjælp vi fik til at få koblet et medlem uden MitID på Unioo.
Tusind tak til Oliver, vi glæder os til at dykke ned i om Unioo kan være en god hjælp for os.
Lovgivningen kan hverken vi eller Unioo gøre noget ved. Så tak for at prøve at gøre det lidt lettere for os 🙏

Resposta da www.unioo.io
Jeg var dirigent på generalforsamling og blev bedt om underskrift på referat. Det var foråret 24. I december bedt olm at underskrive, hvilket jeg gør. Derefter rykket for underskrift 20/1, 21/1, 22/1, 22/1 og 29/1 Også rykket fra klubben selv. Hver gang har jeg skrevet under og portalen svarer at alt er ok og besked sendt til bestyrelsen. Tidsspilde!!

Resposta da www.unioo.io
Og hvor bliver oplysninger gemt.
Mass Madsen arkivet folk og roots
Fået svar tak for det. Vh

Resposta da www.unioo.io
Fik en e-mail og sms fra Unioo med besked om opdatere mine oplysninger. Jeg var virkelig i tvivl om at det var en phishing mail, men fandt dog ud af, at den var okay.
Herefter loggede jeg ind med MitId for at legitimere mig og nu startede problemerne. De skriver nok så flot at man kan vælge kørekort app, men det dur ikke. Det er også være muligt at vælge sundhedskort app, og dette virker heller ikke.
Da jeg som nok de fleste danskere benytter disse apps bør dette fungere.
Jeg er samtidig i den situation at jeg ikke kan komme i nærheden af de fysiske kort før om et par måneder så derfor er Unioo ubrugelig for mig. Ydermere tør jeg ikke stole på siden da man ikke har styr på noget så vitalt for sikkerheden.
Sluttelig skal tilføjes at jeg har bedt dem fjerne min profil, da jeg ikke har tillid til siden.

Resposta da www.unioo.io
Jeg har nu fået rigtig godt hjælp fra medarbejder i Unioo. Det kan godt være det er lidt svært at få det hele til at fungerer men hjælpen er virkelig god.
De fortjener alle stjerner.

Resposta da www.unioo.io
Helt utrolig sød og hjælpsom medarbejder hos Onioo
så stor tilfredshed med samtalen
Mvh Villy

Resposta da www.unioo.io
Jeg er med i en bestyrelse (sekretær) uden adgang til bankkonti, heller ikke kigge adgang. Kan ikke forstå jeg skal bøvle med alle de oplysninger. Det er ok, for de personer der kan bank adgang

Resposta da www.unioo.io
Efter at have bandet over unioo, fordi det hele tiden ledte mig det forkerte sted hen, fik jeg hjælp af søde Julie, og så gik det hele glat i løbet af ingen tid.
Dejligt, at der sidder rigtige mennesker ved telefonen, som er klar til at besvare spørgsmål.

Resposta da www.unioo.io
Det er mega grænseoverskridende, at I bliver ved med at sende mig SMS'er og mails om, at jeg skal uploade billede af kørekort/pas og sundhedskort til jeres platform.
Billede af kørekort/pas og sundhedskort er EKSTREMT personfølsomt materiale, og hvis det først er blevet kompromitteret, så er man virkelig på spanden - potentielt for resten af livet, idet der næsten ikke er grænser for, hvad it-kriminelle vil kunne bruge den slags til.
Derfor skal man ALDRIG nogensinde sende det andre steder hen end til dem, der skal have det - i dette tilfælde banken. Ideelt set bør man faktisk aldrig affotografere det, men hvis loven kræver, at man gør det, så skal man i al fald ikke sende det til en tredjepart, men kun direkte til banken. I vores tilfælde har banken allerede vores kørekort og sundhedskort - det fik de, da kontoen blev oprettet. Så der er virkelig ikke behov for at sende det nogen steder hen.
Risikoen for, at ens kørekort, pas eller sundhedskort - før eller siden - bliver kompromitteret, er måske statistisk set ikke så stor, men igen: Man er virkelig på spanden, hvis det sker - og risikoen er selvsagt større, jo flere steder det ligger. Når datalæk har kunnet ske for selskaber som LinkedIn og Adobe, så kan det selvfølgelig også ske for Unioo eller for det datacenter i Frankrig, hvor I tilsyneladende lejer jeres server (app.unioo.io = fransk IP-adresse). Og jeg har jo i øvrigt ikke en kinamands chance for at kunne vide, om Unioo er lige så gode til datasikkerhed, som bankerne er.
For at kunne færdiggøre indberetningsproceduren endte jeg med at uploade to billedfiler med en tekst, hvor der står, at banken allerede har kopi af mit kørekort og sundhedskort, og at jeg ikke vil tage dén ekstra risiko, der altid vil være ved at sende det til en tredjepart.
Det blev i dag afvist - ikke af banken, men af Unioo. Og det understreger jo blot min pointe: Unioo har selv adgang til den legitimation, der uploades - og I ikke alene KAN tilgå den, i sidder rent faktisk og kigger i den. D.v.s. den er eksponeret, hvor den ikke behøver at være. Det er ikke godt.
Helt generelt synes jeg, at I skulle lade være med, i jeres mails og SMS'er, at bilde folk ind, at det er påkrævet at fremsende legitimation til jer. Det passer jo ikke. Legitimation er nok påkrævet i banken, som jo også fik legitimation, da vores konto blev oprettet - men jeg er helt sikkert ikke forpligtet til at fremsende billeder af legitimation til Unioo. Unioo er ikke en bank, og vi er ikke kunde hos jer.
Jeg har ikke noget imod, at I håndterer generalforsamlingsreferater o.s.v. på vegne af banken - men så personfølsomt materiale som billede af kørekort/pas og sundhedskort, det kommer ikke til at ske via en tredjepart.

Resposta da www.unioo.io
Min jul er lige reddet, efter igen at have talt med Unioo`s fantastiske medarbejdere, som altid sidder klar til at hjælpe! Jeg er ikke god til it arbejde og mit hoved er slet ikke skruet sammen til det. Så er det en fryd at få et dejligt og meget tålmodigt menneske i røret til at guide mig igennem mine problemer. I bliver aldrig irriterede over mine manglende evner og det trøster virkelig meget. Hurra for Unioo og endnu mere hurra for jer, som er så hjælpsomme. Tusinde tak og rigtig glædelig jul og godt nytår!!! Vi snakkes helt sikkert ved ;-)

Resposta da www.unioo.io
Vi har mistet mange betalende medlemmer i den forening jeg er med i. Kun 4-5 medlemmer ud af 28 medlemmer har valgt at betale igennem Unioo..
Så nu kører vi det uden om Unioo, bruger Excel og Mobile Pay, som vi altid har gjort det.
Folk aner ikke hvad Unioo er, stoler ikke på det.
De får mange sms'er. og vi får som forening problemer, mister medlemmer..........mere arbejde.

Resposta da www.unioo.io
Jeg er meget skuffet over Unioo
Er bestyrelsesmedlem i to foreninger og har bøvlet meget med begge. Jeg fik uploaded referat, regnskab og vedtægter i begge og de fleste bestyrelsesmedlemmer fik skrevet under uden de store problemer, men en kunne ikke få det igennem, det tog lang tid og det kneb også med at få fat i kundeservice, men lykkedes da til sidst.
Så har jeg prøvet at lave en test med kontingent (kun til mig selv).
- alle oprettede medlemmer fik mail om dette!
- jeg kunne ikke oprette mig som betaler, fik besked på at det blev rettet indenfor en uge. Prøvede igen en måned efter, samme problem, fik besked af kundeservice, at nogen kom til at sidde fast i systemet?? Der stod også jeg skulle bekræfte telefon nr. Fik besked af kundeservice, at det betød ikke noget?
Ergo vi kan ikke bruge et system, hvor nogen sidder fast i systemet.
Oprettelse af medlemmer: Kan fint oprette, men kan ikke rette eller slette det, fik besked i kundeservice, at det skulle respektive medlemmer selv gå ind og gøre? Hvor mange medlemmer får gjort det?
Prøvede at oprette dagsorden til vores bestyrelsesmøde, medlemmer fik besked en enkelt to gange til gengæld fik jeg ikke?
Det er lidt af det jeg har oplevet, har brugt meget tid på det og er kommet frem til, at vi ikke kan bruge systemet. Og jeg har og arbejder i flere andre it systemer og har ALDRID oplevet noget som dette. Sorry. Kundeservice er flinke, men mange forskellige. Medlemmer har modtaget utrolig mange mail bla en som fortæller om alt hvad Unioo kan. Jeg har ikke modtaget en eneste af dem, vi er meget forvirrede over det der foregår og ikke foregår, jeg har bedt medlemmerne om at slette alle mail og sms'r. Og lige til sidst hvorfor er betaling for kontingent/billetter ikke som på hjemmesider og med mulighed for mobilepay? Bare et forslag. Det kender alle.
Rigtig nyttig kontakt. Hjalp os hurtigt med at løse vores digitale problem smidigt og imødekommende.
Deres system er overskueligt og forståeligt, og de var meget hurtige til at forstå hvad der skulle til for at løse det problem, som vi bøvlede med på "bestyrelsesportalen". Så det var en nem og effektiv oplevelse set med foreningsøjne.

Resposta da www.unioo.io
Jeg har arbejdet med Unioo de sidste 4 uger.
Unioo brugerfladen virker for mig intuitiv, men jeg kan også forstå de, der fra tid til anden finder det irriterende med de oplysninger, der fordres gennem portalen.
Det kan ikke lægges Unioo til last, det skyldes for det meste den lovgivning de danske pengeinstutter er underlagt.
Unioos kundeservice er uden sammenligning det bedste jeg i den sammenhæng har været ude for, uanset om det gælder i erhvervsmæssigt, foreningsmæssigt eller privat regi. Jeg ser frem til en fortsat god, og for begge parter, frugtbar dialog.

Voldsom bøvlet
En lille forening som vores der har årlige tilbagevendende udgifter og fast indtægter fra foreningsmedlemmer af en størrelse så det lige løber rundt.

Resposta da www.unioo.io
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.