www.unioo.io Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle indberette regnskab fra vores forening til Djurslands Bank, og det voldte mig en del problemer. Heldigvis sidder der en Kathrine i jeres kundeservice, der yder en fantastisk hjælp, meget hø... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kunne ikke udfylde relevante papirer på  bestyrelsesportalen, kontaktede Unioo pr. Tlf., talte først med Sofia, som på bedste måde guidede mig igennem de første step, og senere med Laura, som på s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er bestemt ikke fan af Unioo, det fungerer bare ikke særlig godt, og alle i foreningen bøvler med det. Siden er ikke logisk sat op, og vi har brug for hjælp hvert eneste år. Hjælpen derimod er... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Plataforma de colaboração pela web

Escrito pela empresa

Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst behagelig og professionel assistance.

Selv om det kan synes besværligt med alle disse oplysninger, må vi jo erkende, at lovgivningen skal følges.
Det har været en fantastisk hjælp, som Unioo's support her har ydet! Hurtigt, forstående og ikke mindst ret så effektivt.
Tusind tak for jeres forstående hjælp :-)

12 de novembro de 2024

Hej Erik

Mange tak fordi, at du ville tage dig tid til at anmelde os.
Du rammer fuldstændig "hovedet på sømmet". Vi oplever nemlig at lovgivningen kan være frustrerende for mange, og vi gør os derfor ekstra umage med vores kundeservice .

Tag endelig fat i os igen en anden gang, hvis det skulle være.

Mvh Laura fra Unioo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået stor hjælp fra…

Jeg har fået stor hjælp fra kundeservice. De har udvist stor tålmodighed og vejledt mig gennem junglen af spørgsmål.

11 de novembro de 2024

Hej Vagn

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at vi kunne være behjælpelige i forhold til dine spørgsmål. Vi nyder at kunne hjælpe dig og andre foreninger godt videre i jeres indberetningen til pengeinstitutterne.

Anna fra Unioo

Thumbs up

Hurtig, venlig og effektiv kundeservice! Absolut ingen klager!

7 de novembro de 2024

Hej Daniel
Tusind tak for din feedback.
Det betyder rigtig meget for os, at vi kan hjælpe dig og andre foreninger godt igennem indberetningen - eller i gang med brugen af vores bestyrelsesværktøjer.

Malene - Unioo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik hjælp lige fra start og det…

Fik hjælp lige fra start og det vigtigste var at der var den tid til rådighed som der skulle bruges. Indberetningen til systemet blev løst til ug.

Kan ikke forstå at man ikke fra politisk side laver noget mere enkelt og at der ikke lyder et nej fra alle lovlige foreninger. Det er langt ude

6 de novembro de 2024

Hej Torben
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores kundeservice herinde.
Det sætter vi utrolig stor pris på.

Både pengeinstitutterne og vi er helt enige med dig i, at lovgivningen på området kunne optimeres. Vi gør alt det vi kan, i samarbejde med pengeinstitutterne for at råbe op på området.

Har du brug for hjælp en anden gang, skal du endelig række ud.

Lea - Unioo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anna Hjalp mig igennem med stot tålmodighed

Anna Hjalp mig igennem med stor tålmodighed, for jeg er ikke superbruger af den slags som jeg skulle igennem her.

28 de outubro de 2024

Hej Anders

Tusind tak for din feedback.
Det var en fornøjelse at hjælpe dig igennem, da det betyder meget for os at kunne hjælpe og gøre en forskel ude blandt jer i foreningerne.

Du skal endelig tage kontakt til os en anden gang, hvis du får brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service ved indberetning…

Super service både for et års tid siden og nu igen,
hvor der var lidt vanskeligheder med at afleveret dokumenter på flere A4 sider. Man fik virkelig en fin og hurtig hjælp fra et serviceminded personale.

10 de outubro de 2024

Hej Henning

Tusind tak for din feedback.
Vi oplever rigtig ofte, at vi vurderes på, hvorvidt lovgivningen er god eller ej - og lovgivning er vi jo desværre ikke herre over.

Derfor bliver vi også bare rigtig glade, når vi i stedet vurderes på vores kundeservice, da vi sætter en ære i, at gøre den så god som overhovedet muligt.

Laura - Unioo

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super venlig og hurtig respons

Fik en klar, effektiv og meget venlig respons på et par spørgsmål til Unioo systemet.
En foreningsoprettelse var gået lidt i stå i systemet, men efter et enkelt opkald gik alt glat igennem og alle spørgsmål blev løst hurtigt og venligt. Super god kundeservice -
det er der mange, der kunne lære af.

8 de outubro de 2024

Hej Søren

Mange tak fordi du ville bruge din tid på at sende en anmeldelse vores vej - det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi er så taknemmelige for dine flotte ord om vores kundeservice, og er utrolig glade for, at du netop tager kontakt, når tingene går lidt i stå. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe jer alle godt videre og gøre en forskel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Unioo giver en masse ekstra arbejde for…

Unioo giver en masse ekstra arbejde for små foreninger. Det er tidskrævende, unødvendigt og besværligt. Bankerne har jo alt det de skal bruge, hvorfor så dette ekstra arbejde. Det mindsker lysten til at være frivillig og med i en bestyrelse. Hvor er det typisk, ting som skulle lette arbejdet gør det meget mere besværligt.
Bente Henriksen

4 de outubro de 2024

Hej Bente
Tak for din feedback.
Vi er her for at hjælpe foreninger, og derfor er vi selvfølgelig ærgerlige over, at du har modsatte opfattelse.

Jeg tror, at det kan bunde i en misforståelse. Mange af bankerne og pengeinstitutter har tidligere indhentet de nødvendige oplysninger fra foreningskunderne manuelt.
Efter der er kommet ny lovgivning på området, der kræver et øget kendskab til kunderne, er der flere, der har ændret i proceduren for indhentning af oplysningerne. Jeg kan godt forstå, at det kan virke mere omfattende, men det skyldes den nye lovgivning.

Det er ikke Unioo, der skal bruge oplysningerne - men jeres pengeinstitut. Hvis ikke de indhenter dem, kan de ikke overholde lovgivningen. Og det bliver det naturligvis nødt til. Vi hos Unioo er blot formidlere af oplysningerne mellem jer og jeres pengeinstitut.
Vi er helt enige med dig i, at det ville være dejligt at lempe kravene til pengeinstitutterne. Det ville få den effekt, at der i sidste ende ville blive stillet færre krav til jer foreninger.
Dette arbejder vi generelt på hver gang muligheden byder sig - sammen med landets pengeinstitutter.

Du er meget velkommen til at ringe ind til os på 5555 6610, så vi kan kigge nærmere på din specifikke forenings forhold. Der er intet vi hellere vil, end at hjælpe jer godt igennem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse ved kontakt til Unioo

Min oplevelse ved kontakt til Unioo for indberetning af oplysninger vedrørende foreningsarbejde.
Nogle pengeinstitutter bruger Unioo til at modtage obligatoriske oplysninger om alle sine foreningskunder ifm. gældende lovgivning i indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering.
Ingen ventetid på telefonopkald
Særdeles god rådgivning fra deres rådgiver i kundeservice Marlene og Laura.

2 de outubro de 2024

Hej Mogens
Mange tak fordi du deler den oplevelse du har haft med vores kundeservice - det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt at høre, at du kom hurtigt igennem og fik den hjælp du havde brug for.

Malene og Laura sidder klar på telefonerne, sammen med de andre i teamet, hvis du skulle få brug for det en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Hurtigt svar.
Gode anbefalinger fra mig

24 de setembro de 2024

Hej Linette

Tusind tak. Det sætter vi stor pris på.
Du skal altid bare række ud en anden gang, hvis du har brug for hjælp.

Julie - Unioo

Kompetent rådgivning.

Ingen ventetid på telefonopkald.
Mine spørgsmål om indberetning om foreningsskema
blev løst på særdeles kompetent og saglig måde.
Min rådgiver (Anna) var behagelig at tale med og ledte mig nemt og hurtigt igennem mine problemer.
Det gjorde mig i godt humør at tale med vejlederen

13 de setembro de 2024

Hej Carsten

Tusind tak for din feedback.
Jeg sad også med et stort smil på, efter vi afsluttede vores behagelige samtale.

Det betyder nemlig rigtig meget for os, at gøre en forskel ude blandt jer i foreningerne.

Du skal endelig tage kontakt til os en anden gang, hvis du får brug for det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle aldrig at været lavet

Elendig program. Besværligt og tidskrævende. Bliver ved med at få beskeder og der ikke er under skrevet. Det burde lukkes på stedet

5 de setembro de 2024

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse, selvom den ikke er så positiv. Vi benytter alle muligheder for at gøre systemet og vores kundeservice bedre, så jeg har brugt lejligheden til at sætte mig ind i din sag for at undersøge, hvad vi kunne have gjort bedre.

Vi har nemlig stor respekt for alle jer, der holder Foreningsdanmark kørende og har grundlagt Unioo netop fordi vi selv er frivillige og gerne vil hjælpe foreninger med at gøre de administrative processer mere simple og sikre.

Der er sket utroligt meget indenfor lovgivningen på området omkring kundekendskab i EU, hvilket gør, at der indenfor de seneste år er kommet skærpede krav til, hvad foreninger skal indberette til deres pengeinstitut. Derudover er der skærpede krav til den digitale sikkerhed, der gør, at man desværre ikke kan vide sig sikker, når man sender sine ID-kort og personlige data over fx e-mail. Det er her, vi kommer ind i billedet (både i forhold til omfang og sikkerhed). Vi arbejder ud fra de højeste standarder for digital sikkerhed og krypterer bl.a. de billeder og dokumenter i tilføjer i vores system.

Vi sender beskeder med påmindelser ud til jer bestyrelsesmedlemmer for at huske jer på at lave indberetningen. Derudover opfordrer vi i nogle af beskederne dem der har klaret sin egen del til at hjælpe de resterende bestyrelsesmedlemmer igennem. Vi beklager, at du har fundet vores påmindelser trælse – og måske uvedkommende for dig, der var igennem din del. Vi sender påmindelserne for at hjælpe jer igennem indenfor tidsrammen, og de er kun ment som en hjælp. Vi tilpasser hele tiden vores kommunikation til at genere mindst muligt – og samtidig få folk til at handle. Det er en balancegang, især fordi folk er vidt forskellige og opfatter vores henvendelser forskelligt. Vores nuværende flows af e-mails, er blevet til efter flere års erfaringer. Via vores erfaring på området er vi kommet frem til, at det er det, der hjælper flest muligt af os foreningsfolk igennem den – ja – omstændige indberetning, som I desværre ikke kommer udenom, uanset pengeinstitut.

Alle pengeinstitutter i hele EU er pålagt at følge lovgivningen for kundekendskab, og de alle har på baggrund af dette, sat nogle kundekendskabsprocedurer i værk. Mange af de danske pengeinstitutter – samarbejder med os for at hjælpe deres foreninger med at indsamle og indsende al den nødvendige data. Det er nemlig omstændigt for pengeinstitutterne at skulle indhente så meget mere data på deres foreningskunder, som den nye lovgivning pålægger dem at gøre.
Vi håber og tror på, at der med tiden kommer bedre og mere effektive måder at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering. Men for nu, er det dette, som vi har med at gøre. Uanset hvad, skal datasikkerheden for den information, I indsender, være i orden. Og det er det, som vi står for.

Det ser ud til, at jeres forening snart er i mål med indberetningen og du dermed bliver helt frisat fra indberetningsprojektet for dette år. Næste gang, I så skal indberette via Unioo, bliver det nemmere, da det så kun er opdateringer og eventuel udskiftning, der skal fokuseres på. Der skal altid underskrives for at sikre den demokratiske proces og dokumenterne gyldighed, som ligger foreningernes DNA.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du eller dine bestyrelseskollegaer har spørgsmål eller brug for hjælp. – det er det, vi er her for.

Ikke godt nok

Selvom dokumenter er underskrevet bliver de ved med at rykke for manglende underskrift, og når man prøver igen hjælper det ikke eller der kommer en fejlbesked om "at der er opstået en fejl". Systemet er ikke godt nok

2 de setembro de 2024

Hej Mette

Tak for din feedback.

Vi er her for at hjælpe jer foreninger, men er naturligvis pålagt at hjælpe jer til at overholde de krav, der stilles fra jeres pengeinstitut.

Man kan godt opleve at skulle ind og underskrive (igen), når der er ændringer i bestyrelsen eller dokumenterne. Derfor kan du have fået påmindelser omkring underskrift, selv om du tidligere har skrevet under. Systemet er sat op til at kunne følge de gængse retningslinjer, der er i lovgivningen, hvorfor dokumenter m.m. skal have en ny underskrift for at være gyldig.

Den fejlmeddelse du har fået, ville vi meget gerne have snakket med dig om. Det er svært her på bagkant, da det både kan være manglende internetforbindelse eller lignende, hvorfor det ville være rart at have haft dig i røret. Så kunne vi have hjulpet dig. Du skal endelig tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål. Det er derfor vi er her. Vi ønsker kun at hjælpe os, i foreningslivet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for at se der er masser af…

Jeg er glad for at se der er masser af andre der ikke kan bruge dette fuldstændig ubrugelige program til noget.

Ganske enkelt dårligt lavet og ubrugeligt

4 de setembro de 2024

Hej Jesper
Tak for din feedback.
Jeg har undersøgt din sag og kan her på Trustpilot af naturlige årsager ikke gå ind i din specifikke sag. Jeg vil i stedet informere generelt om, at jeres pengeinstitut – som følge af lovgivningen – har fastsat specifikke krav til, hvilke dokumenter I som forening skal indlevere.

Systemet er sat op til at kunne følge de gængse retningslinjer, der er i lovgivningen, hvilket fører til, at man skal ind og underskrive (igen), når der er ændringer i bestyrelsen eller dokumenterne.

Vi arbejder hele tiden på at gøre systemet bedre, både på baggrund af jeres feedback og på baggrund af de mange idéer, vi som foreningsfolk selv får løbende. Vi har flere tusind personer igennem vores system dagligt, som ikke støder ind i de problemer, som du oplever. Så det betyder ekstremt meget for os at være i kontakt med dig løbende i vores kundeservice, så vi også kan hjælpe dig igennem på trods.

Alle pengeinstitutter i hele EU er underlagt denne lovgivning i forhold til kundekendskab og har på baggrund af dette besluttet, hvilken information de skal indhente på deres foreningskunder.

Hvis du fortsat har problemer med indeværende indberetning eller hvis du i fremtiden får brug for hjælp, sidder vores skønne og kyndige team i kundeservice klar til at hjælpe dig på 5555 6610.

Kan ikke uploade legitimation

Jeg har forsøgt, at uploade legitimation 4 gange.
Hver gang bliver det afvist med begrundelse, at kanterne ikke er synlige ??? Jeg kan se alle kanterne på de billeder jeg har uploadet.

5 de agosto de 2024

Hej Finn
Der er lidt skrappe krav fra pengeinstitutter med legitimation, så er ked at at høre de ikke har kunde godkende.
Jeg er også ked af du ikke har ringet til vores kundeservice. Så kunne de helt sikkert have hjulpet og undersøgt præcis, hvad der ikke kunne godkendes.
Kundeservice sidder klar til at hjælpe hele tiden, hvis man støder på problemer eller spørgsmål.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er det meste ubrugelig program har…

Det er det meste ubrugelig program har prøvet rigtig mange gang for at registere mig, men uden held.
Onioo har selv prøvet at hjælpe, men uden held, de sendte mig tilbage til banken igen Spar Thy de ved heller ikke hvad de skal gøre 😡😡 Tænker der skal laves en ændring i opsætningen !!!!!!!!

16 de julho de 2024

Hej Lilli
Du kan kun oprette dig gennem et link Sparekassen stiller til rådighed. Så det er desværre ude af vores hænder, hvis du ikke har fået et korrekt link. Der er meget sikkerhed i forbindelse med oprettelse, så det kan være dit link er udløbet.
Danmark er midt i sommerferien, så måske er de ansvarlige i Sparekassen på ferie. Jeg er helt sikker på de nok skal hjælpe, så du kan oprette dig.
Når du er oprettet i Unioo, er vi super klar på at hjælpe, hvis du har spørgsmål til noget. Vi brænder for at gøre en forskel for frivillige.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er ikke et specielt imponerende…

Det er ikke et specielt imponerende system.
Først er mine data blevet slettet fra sidste år, så genskabes det, og jeg kan godkende.
Så skal der ske en ny godkedelse og systemet er så langsomt at jeg nu har brugt ca. 10 minutter på at underskrive noget.
Uden undtagelse, et af de systemer der hæmmer min lyst til at være frivillig. Jeg har ikke adgang til konti, er ikke kasserer eller formand og alligevel skal jeg plages med dette system. Jeg forstår ikke rationalet.

14 de julho de 2024

Hej dcasso

Som udgangspunkt gemmes tidligere indtastet data, men hvis dit pengeinstitut ændrer i de spørgsmål der skal besvares, så skal den gamle data nulstilles og du skal svare på spørgsmålene igen.
Vores kundeservice har mulighed for at hjælpe, hvor de manuelt hjælper med at overføre, hvorefter du skal godkende.
Hvis du har oplevet problemer med at underskrive, så er det desværre ude af vores hænder og det kunne lyde som et MitID-problem. I sådan et tilfælde skal du endelig ringe ind til os. Så kan vi se status og eventuel hjælpe dig igennem på anden vis.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Systemet er for besværliget for alle.

Systemet er for besværliget for alle.
DET FUNGERE SIMELTHEN IKKE.

Jeg har nu for 3 gang underskrevet et referatl.

2 de julho de 2024

Hej John
Det er den ansvarlige i foreningen, der har bedt dig om at underskrive flere gange. Det sker, hvis vedkommende har lavet fejl i indberetningen. Så bliver tidligere underskrifter ugyldige og man skal underskrive igen.

Når du har underskrevet 3 gange, er det simpelthen fordi systemet netop virker. Jeg kan sagtens forstå, at det er irriterende for dig.

Jeg er ked af du ikke har kontaktet os (eller foreningen). Så kunne vi have fortalt dig, hvad der var problemet og at det ikke var systemet, men foreningen, der startede underskriftsprocessen forfra.

Vi forsøger kun at hjælpe og gøre det nemmere med dokumenter og materiale og sidder klar til at hjælpe. Både på telefon, chat og mail, hvis der skulle være brug for det.

Ubrugeligt.

Ubrugeligt.
Unioo er komplet ubrugeligt. Vestjysk Bank og Unioo har sammen lavet et komplet ubrugeligt system. Det resultere desværre i at vores forening nu lukkes. Formand og kasser har tilsammen brugt mere end 35 timer, på at uploade dokumentation, som gamle Vedtægter, referater, personlige oplysninger på bestyrelsesmedlemmer. Alt sammen for at tilfredsstille Vestjysk Banks fuldstændige over implementerede reglsæt.

27 de junho de 2024

Hej PJ
Jeg er ked af at høre du ikke har haft en god oplevelse. Der er rigtig nok meget strenge krav til alle pengeinstitutter om kundekendskab. Så uanset hvilket pengeinstitut man har, vil de skulle kende bestyrelsen, samt have vedtægter og referat fra generalforsamling, for at kunne leve op til lovgivningen.
Det lyder voldsomt med de mange timer, da de fleste bruger minutter og ikke timer på det. Der bliver heldigvis arbejdet på at lempe kravene, men der vil altid være lovgivning til pengeinstitutterne omkring kundekendskab.
Hos Unioo ønsker vi at hjælpe med, netop at håndtere disse krav og gøre en forskel for foreninger og frivillige.

God support

Har oplevet god support i forbindelse med indberetning og andre spørgsmål. Ved mail henvendelser, har jeg fået svar med det samme.

3 de junho de 2024

Hej Nanna
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og du ringer eller skriver selvfølgelig bare, hvis du har andre spørgsmål.
Thomas - Unioo

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais