Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse med UnlimitedCPH. Jeg bestilte et par sko til min søn for 14 dage siden, som skulle bruges til hans konfirmation og andendag – og de er stadig ikke kommet. Jeg har for... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købet hos Unlimeted CPH endte som en ren fiasko. Jeg købte et par Nike Air Max 97 (Menta) og blev klart lovet 14 dages returret. Skoene ankom først efter 10 dage og var desværre for små. Efter kon... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service vi har oplevet i butikken. Ekspedienten fremviste mange sko for os således vi kunne træffe de rigtige beslutninger. Selvom vi blev kyndigt vejledte byttede vi det ene par til en ande... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en del dårlige anmeldelser i julen, var jeg usikker på om jeg turde bestille et par dyre sneakers. Så jeg kontaktede UnlimitedCPH via instagram, fik hurtigt svar (første hverdag) og blev forsikr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

Danmarks største udvalg af limited edition sneakers; alt fra Air Jordans og New Balance til Dunks og Yeezys. Altid garanteret 100% ægte

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Elendig!

Meget dårlig oplevelse med UnlimitedCPH.

Jeg har forsøgt at kontakte jer flere gange via både Facebook og Instagram uden ét eneste svar. Det er simpelthen uacceptabelt, at man som kunde bliver ignoreret på den måde.

Når man bestiller varer til en vigtig begivenhed, forventer man både levering til tiden og en kundeservice, der rent faktisk svarer. Her har I fejlet på begge punkter.

Ingen anbefaling herfra.

19 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købet hos Unlimeted CPH endte som en…

Efter kontakt til Anton Skanning fik jeg en returadresse, som viste sig ikke at fungere. GLS kunne ikke levere pakken, og den endte derfor i en pakkeshop, hvor Unlimeted / Anton Skanning aldrig afhentede den.
Siden da har jeg skrevet adskillige mails uden at modtage noget som helst svar. Der har nu været total tavshed i over tre uger.
Unlimeted CPH / Anton Skanning fralægger sig tydeligvis ansvar og overholder hverken lovet returret eller almindelig kundeservice. Forløbet virker uprofessionelt og useriøst.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Unlimeted CPH / Anton Skanning og vil fraråde andre at gøre det samme.

26 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Al for lang leveringstid og manglende informationer..

Har bestilt et par sko, modtog først mail om at de havde modtaget bestilling 6 dage efter bestilling. Får mail om at der er 7-10 dage da varen er en bestillingsvare , efter 8 dage får jeg mail om at nu er varen på vej , men nu her 12 dage efter bestilling har jeg stadig ikke modtaget hverken mail med tracking eller varen .. det ender med at vinteren er ovre før vi får de vintersko.. bestiller sgu nok andetsteds en anden gang .. øv for den !

6 de fevereiro de 2026

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse
Placerede en ordre på et par sneakers d. 2.1.26. Har rykket utallige gange for levering. De svarede de første par gange men nu ignoreres mine henvendelser. Har nu ventet i 21 dage. Ingen sko, ingen svar.......

23 de janeiro de 2026

Retur betaling

Har sendt sko retur d 30/12-25, har mailet x mange nu, og de bliver ved med sige de ikke har fået sko, og om jeg vil sende tracking nr. jeg har sendt 2 gange nu dette og kvittering på de sendt retur. Og jeg har stadig intet hørt.

30 de dezembro de 2025

Købte et par Nike sko til 2500

Købte et par Nike sko til 2500, vup 2 dage efter koster de 1800, for man refunderet pengene , NEJ da. Siger bare at det er en fejl, SKAM jer!! De koster stadig 1800.
Meget meget lang leveringstid, også for dårligt .
Kommer aldrig til at bruge dem igen og kan ikke anbefale dem til nogen !!! Føj

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har efter tre uger stadig ikke fået…

Vi har efter tre uger stadig ikke fået vores varer og ej heller besked om, hvor vores varer er henne.
Ingen respons når man mailer til dem.
Køber aldrig derfra igen og kan overhovedet ikke anbefale dem. Tænker om det er et totalt spam firma....

21 de dezembro de 2025

Reklamation

Jeg har skrevet til dem fra over et år siden om et par sko der er gået i stykker unaturligt men de svarerde aldrig på min mail. Jeg fik aldrig min reklamation

10 de outubro de 2025

utilfredsstillende kundeservice og returneringspolitik

Har lavet en ordre tilbage i august, som gave til min datter, min datter får 2 par ens sko i gave og har behov for returnere produktet. jeg sender en anmodning om returnering da jeg har overskredet de 14 dage til returnering med 2 dage. De godkender min anmodning og jeg sender min ordre retur, dog så modtager jeg kun 900 kr retur fremfor de 1200kr jeg har givet for skoene. De begrunder dette med at jeg ikke har overholdte de 14 dages returnering som deres politik er. jeg har forsøgt at være i dialog pr. mail med dem om at jeg finder det uansvarligt at de godkender min anmodning, men vælger at lave en tilbagebetaling på en anden og billigere ordre. Jeg har desværre ikke hørt mere fra dem, hvorfor at jeg vælger at skrive denne anmeldelse, da jeg finder deres kundeservice under al kritik.

2 de outubro de 2025

Retur af sko

Jeg bestilte et par sko som desværre var for små, så blev nød til at returnere dem. Det er over en måned siden jeg returnerede dem, har ikke fået mine penge retur og de svare ikke på mine mails, har sendt 3….

8 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte sneakers for 10 dage siden og…

Bestilte sneakers for 10 dage siden og har stadig ikke hørt noget. De svarer heller ikke på mine mails.
Status 1 måned efter bestilling er, at jeg på mail flere gange havde bedt om at få mine ordre annulleret (jeg havde stadig ikke modtaget skoene), hvilket de bekræftede på mail, at de ville gøre - og alligevel har de nu trukket 1300kr for sko, som ikke er sendt afsted.
Jeg klager til Forbrugerklagenævnet nu - alle andre bør holde sig langt væk fra at handle hos UnlimitedCPH, for det er massiv svindel.

20 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et par sneakers til 1600,- hvor…

Købte et par sneakers til 1600,- hvor der dagen efter var rabat på 100,-, dem fik jeg dog fratrukket. Firmaet anbefalede at købe modellen et nummer mindre, da de var meget store i størrelsen. Det troede jeg på, og gjorde som de anbefalede. Fik skoene som var alt for små. Ingen returlabel med og kunne heller ikke få det tilsendt. Skulle selv stå for det og betalte 149,- kroner. Ville gerne have skoene, så havde hurtigt bestilt et nummer større. De var også for små, trods det var min normale størrelse og trods deres anbefaling at gå et nummer ned. De skulle altså også retur og igen samme mareridt, besværlig og dyr forsendelse. Lange svartider fra firmaet og et halv flabet svar, da jeg henvendte mig til til dem vedr. returforsendelse. Ingen hjælp at hente. Nu 300 kr. fattige og ingen sko rigere. Handler ikke der igen. Skoene var ellers flotte og fint pakket ind i forsendelse, men jeg kan kun give en sølle ⭐️

19 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais