Vaanster Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Hee... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende ervaring met de klantenservice! Ik werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. De medewerkster luisterde goed naar het probleem waar ik tegen aan liep en dacht actief mee om dit op te l... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

370 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

110 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mariska van de klantenservice heeft me…

Mariska van de klantenservice heeft me ontzettend goed geholpen. Ze was vriendelijk en oplossingsgericht waardoor mijn 'issue' naar alle tevredenheid is verholpen.

27 de fevereiro de 2026

Beste Denise N,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega Mariska. Hier doen we het allemaal voor. Wij geven uiteraard jouw complimenten door aan onze collega.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mariska was zeer klantvriendelijk en…

Mariska was zeer klantvriendelijk en gaf een duidelijk antwoord

10 de março de 2026

Beste Bernadette Crielaers,

Hartelijk dank voor jouw review! Wat fijn dat je goed geholpen bent door Mariska, wij geven de complimenten aan haar door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle lof aan Tim van Honselt die ons…

Alle lof aan Tim van Honselt die ons vorige week geweldig geholpen heeft met het oplossen van een verwarmings probleem. Enthousiast en oplossingsgericht.

4 de março de 2026

Beste Patrick Jannink,

Bedankt voor jouw review! Het is fijn om te horen dat je blij bent met de service van onze collega Tim. Wij geven dit uiteraard aan hem door.

Mevr Mariska

Mevr. Mariska luisterde goed naar mijn probleem; begreep direct wat er aan de hand was en trad doortastend op. Probleem opgelost en daarna nog een telefoontje om te checken of alles okay was. Top

3 de março de 2026

Beste Huub Sanders,

Wat fijn om te horen dat onze collega Mariska jou goed geholpen heeft. Hier doen we het allemaal voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettige medewerker aan de lijn met…

Prettige medewerker aan de lijn met hele duidelijke uitleg.

5 de março de 2026

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor je positieve ervaring met onze klantenservice. We waarderen je feedback enorm.

Goed telefonisch contact

Goed contact gehad met Nils die altijd terugbelde als er iets was en alles voor ons heeft opgelost! Inmiddels is en nieuwe unit, dus alle problemen opgelost!

2 de março de 2026

Beste Marijke,

Wat fijn om te horen dat onze collega Nils jou zo goed geholpen heeft. Wij geven de feedback met plezier aan hem door, bedankt voor jouw review!

Oppervlakkig zijn ze vriendelijk

Oppervlakkig zijn ze vriendelijk, beloven veel, maar zodra het aankomt op een betalingsverschil zijn ze erg onbetrouwbaar, ontkennen en ontwijken, met het doel binnenhalen, hun kosten zijn zeer hoog, waar je niet vanaf kan.

10 de março de 2025

Beste Apc Vlielander,

Dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw situatie beter te begrijpen en u verdere uitleg te geven. Wij verzoeken u vriendelijk om ons een e-mail te sturen via klantenservice@vaanster.nl, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en persoonlijk kunnen toelichten.

Onze warmte- en koudetarieven vallen onder de Warmtewet. De maximale tarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en mogen nooit worden overschreden. De tarieven bestaan uit vaste kosten voor het beschikbaar houden en onderhouden van het systeem en variabele kosten gebaseerd op uw werkelijke verbruik. Het rendement op warmtelevering is wettelijk begrensd en wordt gecontroleerd door de ACM, zodat tarieven eerlijk blijven en het systeem betrouwbaar functioneert voor alle gebruikers.

Wij lichten dit graag verder aan u toe wanneer u ons mailt, zodat wij samen naar uw specifieke situatie kunnen kijken.

250,- euro

Voor de maand december voor een klein appartement rekenen deze oplichters 250,- euro. Terwijl wij er pas in januari zijn ingetrokken.

Helaas geen mogelijkheid om over te stappen. Je wordt met je rug tegen de muur gezet.

Mijn advies: nooit een abonnement afsluiten met dit bedrijf. Ver bij weg blijven.

26 de fevereiro de 2026

Beste Is Bet 1,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We komen graag met je in contact om dit verder te bekijken. Zou je jouw situatie willen mailen naar klantenservice@vaanster.nl? Dan kunnen we je meer duidelijkheid geven en samen naar een passende oplossing zoeken.

Goede communicatie.

Mariska heeft mij heel goed geholpen. Zij dacht mee en probeerde de druk bij mij weg te halen.

24 de fevereiro de 2026

Beste Mhamed,

Bedankt voor je review! We waarderen je feedback enorm, en geven het door aan onze collega Mariska.

Monteur Tim van Vaanster

Monteur Tim van Vaanster is langsgekomen om de installatie te controleren. Bleek dat e.e.a. niet goed zat. Tim heeft dat vriendelijk en deskundig uitgelegd. Verder vond ik Tim erg onpartijdig.

24 de fevereiro de 2026

Beste Jack,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Wij geven de positieve feedback door aan onze collega Tim!

Tevreden

Vriendelijk, accuraat snel handelen en terugkoppeling

20 de fevereiro de 2026

Beste M.H,

Bedankt voor je review. Fijn dat je goed bent geholpen!

Heel fijn te spreken met jou

Heel fijn te spreken met jou
Heel vriendelijk
En blijf vriendelijk voor de klanten
Tot de volgende keer
Mvg

4 de fevereiro de 2026

Beste klant 2,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben tevreden over het contact en de…

Ik ben tevreden over het contact en de de afhandeling van het probleem.

26 de janeiro de 2026

Beste Erik Arens,

Bedankt voor je review. Fijn dat je goed bent geholpen!

perfect geholpen.

perfect geholpen.

23 de janeiro de 2026

Beste S.T. van Weerden,

Wat goed om te horen. Bedankt voor je review!

Vandaag geholpen door Tim van Houselt

Vandaag geholpen door Tim van Houselt, ging systematisch te werk, zorgvuldig elk punt aan getipt en daarbij toegelicht wat de mogelijkheden erbij waren. En stond open voor feedback en vragen die ik had over de gehele installatie. Top!

20 de janeiro de 2026

Beste Steve Lin,

Hartelijk dank voor je review! Wij geven de complimenten door aan Tim.

Remotely diagnosed problem.

Remotely diagnosed problem.
After remotely diagnosing a problem in my system they contacted me (using a non-descript phone number and without proper introduction which sketched me out at first) and proposed a date for a technician to come and fix the problem. Tim did his job while I was working and fixed everything quickly and explained what was wrong. Thanks Tim!

15 de janeiro de 2026

Dear Lars,

That’s great to hear. Thank you for your review!

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Achterlijk bedrijf die je niet eens kan…

Achterlijk bedrijf die je niet eens kan bereiken. 31 minuten 47 sec aan de lijn gehangen waarna automatisch zij de verbinding verbreken en aangeven dat je een mail mag sturen. Als je inlogt kan je niks controleren zij geven je aan wat je verbruikt hebt dat jaar. Verder woon ik in een nieuwbouw25, ik heb iedere maand 90 euro betaald en moet alsnog 300 euro bijbetalen om alsnog kou te lijden? Waar betalen we eigenlijk voor? Iedereen in dit appartementcomplex is aan het klagen in de groepsapp.

14 de janeiro de 2026

Beste Suheyla Ozer,

bedankt dat je deze review hebt achtergelaten. Dit is niet de service die wij nastreven. Graag bespreken we dit persoonlijk met je om het recht te zetten. Wil je ons een bericht sturen via klantenservice@vaanster.nl, hopelijk komen we samen tot een oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medewerkster stond me vriendelijk te…

Medewerkster stond me vriendelijk te woord en gaf uitleg mbt het probleem.
Antwoord was helder en correct

8 de janeiro de 2026

Beste Cees Pons,

Schandalig

Wij wonen in een nieuw appartementencomplex (2024). Elke keer als het vriest, hebben we geen warm water meer. Duurt soms dagen voordat het opgelost is. Schandalig!

11 de janeiro de 2026

Beste Gilvanny,

vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Zou je je contactgegevens willen mailen naar klantenservice@vaanster.nl? We kunnen je dan meer duidelijkheid geven én zoeken naar een oplossing voor je.