Vacasol.dk Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde. Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det va... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det var väldigt svårt att hitta till boendet. Det ligger vid havet, men bakom järnvägen och på motsatt sida från stan/byn. Boendet är enkelt, radhus med mycket träd/skugga runt om. Pool men det so... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kroatien har endnu ikke mistet sin uskyld, er nok efterhånden en af de sidste uspolerede perler man kan køre til i Europa. Rabac er en lille relativt isoleret by beliggende længst væk fra turismens... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leilighet som svarte helt til forventningene. Akkurat som beskrevet. Beligenhet som får deg til å kjenne det italienske landsbylivet på pulsen. Ca 100 meter å gå til en liten butikk med ferske bakeva... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabana
  2. Agência de Viagens

Sobre Vacasol.dk

Escrito pela empresa

Europa er fyldt med fantastiske ferieoplevelser – fra de danske kyster og de norske fjelde til solrige strande i Sydeuropa og hyggelige storbyer. Hos Vacasol hjælper vi dig med at finde den feriebolig, der passer til netop dine ferieplaner.

Vi samler et stort udvalg af private ferieboliger og sommerhuse i hele Europa, så du nemt kan sammenligne forskellige muligheder ét sted. Uanset om du drømmer om afslapning ved havet, ferie i naturskønne omgivelser eller oplevelser i en spændende storby, finder du inspiration til din næste ferie hos Vacasol.

Vi ønsker at gøre det enkelt og overskueligt at planlægge ferien. Derfor arbejder vi hver dag på at tilbyde en brugervenlig søgning, tydelig information og en tryg bookingoplevelse fra start til slut.

Har du spørgsmål før eller under ferien, står vores kundeservice klar til at hjælpe. Så kan du bruge tiden på det vigtigste – at glæde dig til din næste ferieoplevelse.

Læs mere og find din næste ferie på www.vacasol.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Undren.

Undrede mig over, at prisen steg fra den ene dag til den anden med kr. 500,-
Ellers let at gå til.

22 de abril de 2020

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, ønskede ny tid, da vi er i en coronavirus, pga flere familiemedlemmer er syge pt to indlagt. Men det kunne ikke lade sig gøre, til trods for jeg ikke ønskede pengene retur HALLO.
Det kan da ikke være menningen, at to mennesker kunne bare bruge sommerhuset, da vi heller ikke måtte være flere end 10 sammen, selvom en medarbejder ved Dancenter sagde 14 sammen, desuden skulle vi aflevere KONTANTER I DISSE CORONA-TIDER, hvor er hensynet til smittefare henne!!!!!!!!
Mvh. En meeeget utilfreds kunde, aldrig kunde igen.....
Conny Fyhring.

22 de março de 2020

Hej Conny,
Vi er naturligvis kede af udviklingen, men corona-virussen har vendt op og ned på alting og alle bliver ramt på den ene eller anden måde.

Vi – Vacasol – er en portal med alle danske sommerhuse og dem får vi fra 55 forskellige udlejningsbureauer. Når du booker gennem os, sender vi bookingen videre til det bureau, der er ansvarlig for huset og de skal sørge for afviklingen. Og det er denne del, du ikke er tilfreds med.

Dancenters opfattelse er – som vi har fået den beskrevet – at sommerhuse er at opfatte som et privat hjem og dermed er der IKKE forbud mod at opholde sig i private huse mere end 10 pers.
Derfor gælder Dancenters normale afbestillingsregler og derfor ville de ikke flytte opholdet.
Den afgørelse er Dancenters og vi kan ikke ændre den.

Vedr. kontanter ved ankomst, så burde man i den nuværende situation kunnet have fundet en bedre løsning.

Vi kan kun udtrykke vores sympati og beklage, at I blev ramt af denne situation, som hverken I, Dancenter eller vi er skyld i, og hvor mange taber.

Klaus Smedt

Huset manglede

Husets beliggenhed dejligt, men huset mangler en stor del. Service medarbejde ved sol og strand helt i toppen, men husets beskrivelse passet ikke med det vi har regnet med.

Manglede TV i soveværeset, solarium ikke koblet til. Mangler pære og støvsugposer. Afugter larmer helt vild, man kun ikke sov om natten, fik servicemedarbejder til at sluk og tom standspa som køret konstant.

7 de agosto de 2019

Hej Linda,

Tak for din evaluering og vi beklager, du ikke var helt tilfredse med det sommerhus. I lejede.
Vi – Vacasol – er en portal med alle sommerhuse i Danmark og husene får vi fra 55 forskellige udlejningsbureauer. Vores rolle er at samle husene, så kunderne kan se alle huse samlet ét sted.

Udlejningsbureauet bag dette hus er Sol & Strand og de er ansvarlige for, at alt virker i huset. Det glæder os, at Sol & Strand har gjort deres bedste for at udbedre fejlene.

Vi har givet dine input videre til Sol & Strand, så de kan tage op med ejer, at huset trænger til en gennemgang.

Klaus fra Vacasol

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lejligheden i La Grande Motte, fedt sted men!!!!!!

Lejligheden lignede overhovedet ikke det på billedet, der skulle være aircon, (det var en blæser) sat.Tv , (var der bare ikke)og Wifi’en er så dårlig at man ikke kan bruge den mens man er der!!!! Øv

24 de julho de 2019

Hej Uffe,
Vi beklager, du ikke er tilfreds med din feriebolig. Lejligheden ligger i et feriecenter med mange lejligheder og det er desværre ikke muligt at vise billeder fra alle.
Men det skal helst ikke afvige væsentligt.

Jeg har nærlæst beskrivelsen og kan ikke finde noget om, at der er aircondition i lejligheden. Jeg studser over, at der står, at I kan få adgang til sat-tv for 25 Euro – er det muligt og du køber det, vil vi gerne refundere beløbet, da vi skriver, det er i boligen. Wi-fi kan desværre være en udfordring, når mange personer er samlet og skal deles om båndbredden.

Boligen udlejes gennem Wolters og hvis du ønsker hjælp med noget, er du velkommen til at skrive til os på info@vacasol.dk.

Vi håber, I trods alt har en dejlig ferie i Frankrig 😊

Allan fra Vacasol

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af selve hjemmesiden (da…

Anmeldelse af selve hjemmesiden (da ferien ikke er afholdt endnu)

Super overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, skønne huse, nem booking - alt i alt en god oplevelse. Kunne dog godt have brugt en funktion hvor jeg kunne søge på et vejnavn (synes ikke jeg har kunne finde sådan en funktion - skulle kun bruges fordi vi kiggede af flere omgange og kun bed mærke i selve vejnavnet og ikke emnenummeret) - men det er småting.

Alt i alt en super oplevelse!

23 de maio de 2019

Vores ferie i uge 10

Da vi ikke er kommet på ferie endnu, først i uge 10, bliver vores anmeldelse, kun ud fra hvad vi indtil nu har oplevet.

Det er nemt og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Nemt at booke sommerhus. Det hele går så nemt med at få det hele på plads så man kan få en dejlig ferie.
Vi glæder os til vores ferie

2 de fevereiro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais