Een paar nieuwe mtb schoenen gekocht van Nordwave na enkele weken werkte de sluitingen niet goed meer. Mocht ze terug in ruilen en kreeg een paar nieuwe . Prima service van van Eyck Sint- Pauwels e... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Ver mais
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Ver mais
Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog gee... Ver mais
Detalhes da empresa
Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.
Informações de contato
Gentsesteenweg 89, 9300, Aalst, Bélgica
- +3253781278
- info@vaneycksport.com
- www.vaneycksport.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nooit ontvangen
Nooit ontvangen.
Besteld artikel werd nooit geleverd ...
Na mail verzonden te hebben naar de servicedienst kreeg ik enkel het antwoord dat ze het na zouden kijken bij Postnl.
Volgens de track & trace is dit nooit bij postnl geraakt ...
Servicedienst laat niets meer van zich horen.
Waardeloze service.
Snelle service!!
Eenvoudig te bestellen, snelle service en goed product.
Prima prijsstelling en bestelproces
Goede afhandeling bestelling. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Niks ontvangen
0 sterren kan niet spijtig genoeg want nooit ontvangen en mails worden niet meer beantwoord
Levering van shimano remschijven en…
Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg en service.
Controleer de vervaldatum van voedingsproducten
De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand)
ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde producten waren reeds meer dan een jaar oud.
Op mijn reactie of ik alvast een gedeelte kon omwisselen voor het zelfde product met een latere vervaldatum tot op heden geen antwoord ontvangen.
Anderzijds reeds jaren tevreden klant en nooit problemen omtrent service en levering.
Zeer tevreden!
Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het telefonisch contact! TOP!
Goede producten en op tijd geleverd.
Grève Bpost
Le problème c'est que je n'ai toujours pas reçu le colis à cause de la grève chez Bpost
Eerste ervaring was een prima ervaring
Eerste ervaring was een prima ervaring. Snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden. En als enige die een artikel op voorraad hadden. Aanrader.
Alles perfect geleverd op tijd !!
Prima deal Shimano 105 12 sp. Groepset
Prima deal. Ontzettend snel ontvangen. Zeer tevreden.
Ruim aanbod en een snelle levering.
Betrouwbare levering
1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na bestelling bleek het niet op voorraad. Bij Van Eyck Sport heb ik dan een tweede bestelling gedaan die de volgende dag geleverd werd.
Livraison rapide
Livraison rapide, choix étendu, prix contenus
Fast shipping
Fast shipping, and the product matched the description on the website
geweldige verbetering voor mijn handen
Producten waren zoals ze waren…
Producten waren zoals ze waren beschreven. Top kwaliteit en super snel geleverd. Aanrader om hier te bestellen.