Van Eyck Sport Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een paar nieuwe mtb schoenen gekocht van Nordwave na enkele weken werkte de sluitingen niet goed meer. Mocht ze terug in ruilen en kreeg een paar nieuwe . Prima service van van Eyck Sint- Pauwels e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 21 juli een bestelling geplaatst bij de webshop van van Eyck Sport voor een fietshelm voor één van de kinderen. Na 5 dagen nog geen update over de bestelling dus een mail gestuurd, daarop nog gee... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para bicicletas

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

683 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 5% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Positieve winkelervaring !

Na zeer recente on-line aankoop wahoo kickr rollr (die voor mij niet bruikbaar bleek) positief probleemoplossend onderhoud in shop te Geel. Nazicht / test / terugname / vervangende aankoop op kundige en vriendelijke wijze behandeld door Yentl en collega's.

13 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Webwinkel kan beter

Met de website heb ik slechte ervaringen. Is niet opgebouwd om te gebruiken met uw smartphone. Loopt soms vast, producten kunnen niet worden verwijderd, de filters zijn heel beperkt, de info over de producten is basic, de zoekfunctie geeft niet alle producten weer....Had ook problemen met een cadeaubon die ik niet kon inwisselen omdat ik boven het bedrag zat. Het verschil bijbetalen werkte niet. Een mail naar Van Eyck bleef onbeantwoord. 2 dagen na bestelling nog geen melding dat de producten onderweg zijn. Ik koop al jaren fietsonderdelen bij Van Eyck omdat de prijzen concurentieel zijn, het aanbod ruim is en het een Belgisch bedrijf is en ik de eigen economie liever steun dan deze van een ander land. Ik hoop dan ook dat er eens werk wordt gemaakt van een gebruiksvriendelijke website.

11 de março de 2026

Binnenbanden race top

Heel tevreden beter ventiel dan die ik kocht deze zijn race binnen banden ventiel worden niet vast gezet op de velg wat volgens mij pak beter is tegen lek loppen. Best tevreden service,snelheid van de levering. Aanrader

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onderwerp: Klacht over BASIL KAVAN ECO CLASSIC 46L Dubbele Fietstas

Ik heb de BASIL KAVAN ECO CLASSIC 46L ROUNDED DUBBELE FIETSTAS ZWART gekocht, maar ik ben zeer ontevreden.
Het product werd geleverd in een gescheurde doos en de bevestigingsriempjes waren afgesneden. Hierdoor was het erg lastig om de tas vast te maken, omdat de riempjes simpelweg te kort waren.
Het product was duidelijk niet nieuw. Ik ben erg teleurgesteld in de service en ik raad deze website dan ook absoluut niet aan!

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Probleem met de rits van een Wowow…

Probleem met de rits van een Wowow vestje. Door de verkoopsters een klantvriendelijke oplossing gezocht en zonder problemen kunnen omwisselen na contactname met de firma.
Dikke duim voor jullie service dames van het filiaal in Dadizele.

16 de janeiro de 2026