Null Stern oder MINUS wäre ehrlich!! Cashback ein reiner Betrug. Ich habe im April alles übermittelt, Fotos von Beleg, Produkt einfach alles…..geld kam nicht. Seit 2 Tagen frage ich nach. Telefonier... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Do NOT use this product. I used it on my son's favourite navy polo shirt and it has come out with tiny pink spots everywhere and destroyed it! It would have been better to have had the small oil stain... Ver mais
Enttäuschung über Cashback Aktion!! Bearbeitung dauert schon mal viel länger als bei anderen Herstellern! Dann kam allgemeine Email, dass Angaben fehlen würden. Die fehlenden Angaben wurden nicht... Ver mais
Absolut unseriös!!! Diese Cash-back-Aktion grenzt an Betrug. Seit mehreren Wochen versuche ich pünktlich um 9 Uhr meine Daten zu übermitteln, um das versprochene Geld zurückzuerhalten. Immerhin war da... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vanish - Det foretrukne middel til pletfjerning. Web-pagen indeholder guide og gode råd til bedst at fjerne dine pletter.
Informações de contato
Dinamarca
- www.vanish.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Skitdåligt
Skitdåligt, fick en fläck på min tröja och tänkte ta bort det med Vanish men nu fick jag en stor grön fläck av det istället. Slutprodukt
Værste kundeservice ever
Værste kundeservice ever
Jeg skrev til vanish, da der var en fejl i deres produkt som gjorde min hvide skjorte grå. Det er deres "Oxy White" som efter pakkens label fint skulle kunne bruges til polyester. Min skjorte var 100% polyester og blev vasket kun med andet hvidt. Alle ting jeg har vasket med dette produkt, som indeholder polyester, er blevet gråt.
Kundeservice udspurgt mig længe + fik mig til at sendte diverse billeder og snakkede i telefon med dem.
Endte med at få afsvide det var mon fejl, fordi jeg ikke havde lavet en test på alle mine ting individuelt med produktet før vask.
De endte med at tilbyde 100 kr. som erstatning for den skjorte jeg havde mistet, som fra ny kostede 600 kr., ikke for at tale om alle de andre ting der er gået tabt.
Desuden går der ekstremt langt tid, før man kan få glæder af at se de penge på ens konto. Hvis jeg nogensinde får dem....
Så ja- Vanish er noget være lo*t, og deres kundeservice følger med.
Smid det ud hvis du har købt det!
Smid det ud hvis du har købt det!!
Jeg har netop brugt vanish på en ny hvid Tommy Hilfiger polo tshirt. Der var kommet at lille sovseplet på, så jeg fulgte de præcise anvisninger på Vanish produktet. Sovsepletten er fjernet men min nye polo er helt ødelagt af uringule pletter/skjolder som ikke kan gå af… ELENDIGT PRODUKT OG EN NY DYR TSHIRT ER ØDELAGT
nicht gut
Kann das Blut nicht abbekommen, es wird nur mein einziger Pullover rosa werden
Ulækkert produkt
Hvorfor har Vanish puttet ulækker parfume i det ellers gode produkt? Det er ubrugeligt nu og man skal på tilbudsjagt for at finde det originale produkt til samme pris som det nye parfumerede. Det er tarveligt og ikke i orden.
fantastic result,
fantastic result,, on my husbands shirt never thought I'd get rid of the stains,,, but didn't have heart to throw it out,,, hee hee amazing product,,, cheers, well happy he is,,,,
Gule pletter efter brug
Har ødelagt helt ny hvid skjorte, og fuldte blot anvisningerne. Virkelig ærgelig. Første og sidste gang jeg køber produktet, og vil aktivt advare andre om produktet.
Totally ineffective
Totally ineffective. I have used the Oxi Action stain remover spray on a number of stains, following the instructions to the letter. It has never removed a single stain so I will definitely be switching to another product!9
Kan slutte mig til de andre 86262626…
Kan slutte mig til de andre 86262626 anmeldelser om at Vanish ødelægger tøjet. Havde brugt den på min FAVORIT kjole, og nu er den ødelagt! Der er plamager alle vegne og ikke engang en tekstil farvning kunne redde kjolen. En absolut SKÆNDSEL! Jeres produkt ryger direkte i skraldespanden nu, skal ikke have ødelagt mere.
Det lugter forfærdeligt.
Det lugter forfærdeligt med den nye duft/stank der bliver tilsat. Har lige smidt en stor bøtte til kulørt og tre små til hvid vask ud. Jeg er færdig med dette produkt.
Better results from other products
Unimpressed with Vanish products apart from the bar version which is reasonably effective. Found Biotex and Astonish to be far better.
Aldrig varit mer missnöjd
Aldrig varit mer missnöjd. Jag hade fått fett fläckar på en mörkblå tröja. Då jag tänkte att vanish skulle ta bort fläckarna gjorde jag ingen annan behandling. Min tröja är nu förstörd.
Excellent work!
I used this on a spill on my favourite dress and it just vanished it was amazing! Excellent work!
Fick en jordgubbsfläck på min sons…
Fick en jordgubbsfläck på min sons favorit Bamse-byxor i grått. Istället för att ta bort fläcken som jag vanligtvis gör med såpa, så använde jag vanish oxiaction (för färgade kläder). Nu har byxorna en stor blekt fläck där den lilla jordgubbsfläcken var. Till skillnad från med fläcken är nu byxorna helt förstörda. Följde instruktionerna. Värdelös produkt om man är rädd om sina kläder.
Gult skjold...
Ny hvis skjorte ødelagt af stor gult skjold...
Gule pletter hvor der før ikke havde…
Gule pletter hvor der før ikke havde været pletter. Og de pletter der skulle væk, er der stadig🤬 Skodprodukt
Lige fået en 2 nye hvide trøjer i gave…
Lige fået en 2 nye hvide trøjer i gave af min kæreste , kom en mikro plet is på og skyndte mig at komme vanish spray på , fulgte anvisningerne , nu er der kommet en 4 dobbelt gul plet på begge mine hvide trøjer . De er fuldstændig ødelagt :(
Fik kæmpe gule misfarvninger på min…
Fik kæmpe gule misfarvninger på min trøje til 1600kr, dårligt!!!
Parfume i produktet 😢😢😢
Vanish går fra at være uden parfume til nu at sprede en sødlig kvalm lugt i hele huset. Vanish henviser nu til en "Vanish Zero" uden parfume. Der er bare ét problem i denne henvisning. Firmaet ved ikke hvor dette produkt forhandles. Og jeg kan ikke finde det nogen steder.
Altså er man gået fra at producere den bedste pletfjerner på markedet, til noget man ikke kan holde ud at bruge.
Jeg håber svanemærket er vidende om denne ændring i produktet og at I kraftigt overvejer at genindføre Vanish som det var. Altså parfume FRI. TAK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.