Null Stern oder MINUS wäre ehrlich!! Cashback ein reiner Betrug. Ich habe im April alles übermittelt, Fotos von Beleg, Produkt einfach alles…..geld kam nicht. Seit 2 Tagen frage ich nach. Telefonier... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Do NOT use this product. I used it on my son's favourite navy polo shirt and it has come out with tiny pink spots everywhere and destroyed it! It would have been better to have had the small oil stain... Ver mais
Enttäuschung über Cashback Aktion!! Bearbeitung dauert schon mal viel länger als bei anderen Herstellern! Dann kam allgemeine Email, dass Angaben fehlen würden. Die fehlenden Angaben wurden nicht... Ver mais
Absolut unseriös!!! Diese Cash-back-Aktion grenzt an Betrug. Seit mehreren Wochen versuche ich pünktlich um 9 Uhr meine Daten zu übermitteln, um das versprochene Geld zurückzuerhalten. Immerhin war da... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vanish - Det foretrukne middel til pletfjerning. Web-pagen indeholder guide og gode råd til bedst at fjerne dine pletter.
Informações de contato
Dinamarca
- www.vanish.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Elsker Vanish
Orale fæt, jeg elsker vanish.
Hver gang mit tøj stinker af klump og dank. Så er det dejlig med noget vanish, der renser min stank.
Hele min bando er fyldt med Vanish produkter.
Tak siger en ung hustler.
mvh.
Din gud
Vanish er bare voldsom volvo
Elsker dette produkt.
kan dog ikke anbefales på undertøj, da det forsage en mægtig slem kløe. (skal dog siges jeg altid har haft lidt problemer med skedesvamp)
kundeservice var dog søde og give en refundering, efter en time i telefon kø.
venlig hilsen Birgitte på 87.
Virkningsløst bras :(
Virkningsløst bras :(
Pletterne forsvandt ikke, trods vejledning fulgt.
Jeg vil prøve det gamle husråd med soda, ved næste vask.
Jeg undres over at læse her, om den ikke eksisterende kundeservice !
Elendig bras
Elendig bras, det er slet ikke pengene værd og kan slet ikke fjerne pletter.
Den ene stjerne skal de ikke have
Den ene stjerne skal de ikke have. Har et par hvide ridebukser hvor jeg får noget mudder på, og de er ikke blevet rene, selv om jeg har gjort som der står😒
Lägg av
Lägg av, det är helt enkelt en shit. Varför de vilseledande reklamerna?!? Inget som stämmer med verkligheten.
Ødelagt tøj efter brug af Vanish
Der kom en stor brun på en lyseblå skjorte efter at have anvendt vanish efter forskrifterne. Skjorten er ødelagt. Derefter blev jeg lovet en kompensation i form af andre af deres produkter. De er aldrig kommet trods flere mailkorrospondancer....ekstrem dårlig service!!!
ANVÄND ALDRIG VANISH PÅ DINA KLÄDER!!!!!
Tvättade en pikétröja enligt det som visas i reklamen. Tvättade sedan tröjan som vanligt i tvättmaskinen i 40 grader som jag gjort flera ggr tidigare. När tvätten var klar visade det sig att jag fått bruna fläckar där det tidigare varit någon typ av ljus fläck innan tvätt. Skickade ett mail till Vanish som svarade efter flera veckor. Jag hade så klart inte räknat med svar så tröjan var redan slängd.
Frågorna företaget ville ha svar på var följande:
För att jag ska kunna svara på din fråga ocg gå vidare med ditt ärende så behöver jag denna information från dig:
Streckkodsnumret och produktionsnumret (en datumkod ex. N 12/02/16 L1 12:23) som du finner inpräntat i svart på produkten.
Bild på tvättlappen/etiketten på plagget med fullständiga tvättinstruktioner och även bild/bilder på skadan som skett.
Kan du även vänligen berätta för mig så detaljerat som möjligt hur du använde produkten?
Hur länge lämnade du produkten i kontakt med tyget?
Har du använt Vanish på plagget/eller liknande plagg förut?
Gjorde du ett kompabilitetstestest?
För att skicka informationen och bilderna ber jag dig att svara på detta mail så att jag enkelt kan hitta ditt ärende.
ANVÄND INTE VANISH är mitt råd. Dom verkar ju inte veta vilka fläckar deras produkt inte tål eller ger en kemisk reaktion på.
Sen är det ju helt oacceptabelt att svara på mail efter flera veckor. Hallå, vi är framme vid 2018 - inte 1998. Så fullständigt USELT AGERAT
Elendigt. Ødelagde nyt tøj.
Elendigt.
Misfarvede ny sweatshirt selvom instruktioner var fulgt.
Kunne lige så godt have smurt tandpasta på mit tøj.
Værste produkt til dato.
Fortjener ingen stjerner!
Jeg vil ikke engang give det én stjerne, men det er man nødt til! Lad være med at købe produktet, det smadrer ens tøj:(.
Helt nye bukser afblegede og ødelagt selvom jeg har fulgt instruktionerne nøje.
Æv!
Trøje er ødelagt
Åh nej, min søns trøje er fundstændig ødelagt efter brug af Vanish, på trods af at jeg fulgte anvisningerne :( Vanish har affarvet blusen og det ser næsten ud til at stoffet er ætset lidt. Så ærgerligt.
Har fået ødelagt to bluser
Har fået ødelagt to bluser, hvor jeg har brugt vanish til pletter. Det har bare efterladt større pletter. brug alm klar opvaskemiddel, det er billigere og mere effektivt
Forfærdeligt
Har lige købt en hel ny dunk vanish og har dog endu ikke prøvet det. Jeg snydt og bedraget efter jeg læser anmelderserne her på trustpilot. De burde skrive deLorte produkt
Gammeldags
Griner altid når jeg ser Vanish TV reklamer.. Det er åbenbart kun kvinder der kan bruge Jeres produkt... Utrolig gammeldags kønsrolle reklame.. Kom dog ind i det 2100 århundrede,,,
Ass and keys
Fik ødelagt 5 næsten nye t-shirts. Brugte produktet som beskrevet på emballagen og dobbelttjekkede deres anvisninger på deres hjemmeside. Resultatet: 5 sorte t-shirts med rustrøde pletter, som havde de været i kontakt med blegemiddel.
Efter kontakt med kundeservice konstaterede de, at det var min fejl, da jeg ikke havde afprøvet produktet på et "ikke synligt sted".
Falsk reklame!!!
Hvis jeg skulle vælge, ville jeg hellere have nogle små fedtpletter hist og her, end 5 t-shirts, der næsten er for grimme til at pudse sølvtøj med!!!
Dårlig- fik ødelagt en hele ny kjole
Min datter havde haft kjolen på en gang og fået en plet på. Den er nu helt misfarvet hvor pletten var efter jeg havde prøvet med vanish. Bruger det aldrig igen
Fik ødelagt 2 bluser
Har brugt vanish gel på 2 hvide T-shirts fordi jeg havde fået pletter af ketchup på bluserne. Først lod jeg det virke i 5 min, men det gav ikke noget resultat, så lod jeg det ligge ca. 1 time, og stadig var pletterne ikke helt væk. Fair nok at det ikke kunne fjerne pletterne af ketchup helt, men brug af vanish gel medførte, at der nu var kommet store mørke skjolder på begge bluser, der hvor vanish gel havde været smurt på. Har skrevet med Vanish.dk og de har bare tilbudt at sende mig nogle gratis prøver på deres produkter. Flot - som om man har lyst til at eksperimentere mere med deres produkter .
Øv fik ødelagt yndlings blusen :(
Brugte vanish som i reklamen, opløste noget pulver i vand og gnubbede på trøjen, lod det virke og vups så var der afbleget pletter og stoffet var mørnet og smuldrede mellem hænderne på mig. Er super ked af det og ærgerlig. Har ellers altid svoret til vanish, men er virkelig sur og træt af det :(
Vanish OxiAction Crystal White misfarver hvidt uplettet tøj
Vasket helt ny ubrugt og uplettet hvid bomuldsskjorte samt hvide gamle og nye uplettede bomuldslagener med 1/2 skefuld Vanish OxiAction sammen med vaskepulveret. Kun hvidt tøj i maskinen. Lagner og skjorte fik et lilla-lyserødt skær, mens T-shirts'ne fortsat er hvide. Det er sket tre gange med lagnerne alene. Klorin tager ikke misfarvningen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.