Autoopretning Vendsyssel Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, netop som vi havde givet helt op på at fikse vores DSG gearkasse, trådte Søren fra Autoopretning vendsyssel til, skaffede en ny, satte den i og programmerede den til vores bil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bimmeren fik skiftet dyser, så den nu lyder rigtigt i det kode vejr. Hurtig og kompetent arbejde med fin dokumentation efter arbejdet. Fin pris oven i købet 👍😉 Altid god modtagelse og kommunikatio... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mecânica de Carros
  2. Loja de Produtos Químicos para Carros
  3. Loja de Vidros Automotivos
  4. Oficina de Automóveis
  5. Serviço de Restauração de Automóveis
  6. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis

Escrito pela empresa

Familievirksomheden har i sine 78 år serviceret flere generationer af kunder i firmaet og filosofien er bygget på altid være tilstede for deres kunder med en bred vifte af muligheder for at servicere og reparere såsom udbedring af alle typer af trafik skader og lakering, mekanisk service, olieskift og reparationer og alt bliver udført med korrekt udstyr og opdateret værktøj samt veluddannet personale som løbende deltager i relevante efteruddannelseskurser. Duoen Claus og Dorthe som er 3. generation af familien er i dag firmaets ansigt udadtil og ejere af virksomheden og arbejder bevidst på at yde den bedst mulige oplevelse og service for kunderne i huset ved hjælp af Martin som værkfører og trioen gør deres bedste i at følge med udviklingen i autobranchen hvor vi jo alle ved foregår med raske skridt med nye krav indenfor både sikkerhed og miljø på værkstederne.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk oplevelse

12 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dygtig og kompetent værksted

Fantastisk dygtig og kompetent værksted. Loyale over for deres kunder. Alle vores biler har fået dinetroel undervognsbehandling og vores gamle peugeot 406 har der aldrig været rust i.
Vi har gennem årene har peugeot 309, 306 og 406 og nu peueot 208 til undervogns behandling. Altid gennemført og godt arbejde fra Autoopretning Vendsyssel.
Peugeot 208 har endvidere fået DITEC lak behandling. Så flot og fin i lakken.
Autocenter Vendsyssel får hermed den allerbedste og varmest anbefaling herfra . Endvidere bedste kundeservice.

31 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Flinke og venligt personale.
Jeg har fået min elbil (I5) undervognsbehandlet.
Min bedste anbefaling af firmaet

9 de abril de 2025

Skide god service.

Skide god service.
Skulle have lavet min bil og det gik bare som et smurt rundstykke og bilen står nu som et suttet bolsje, tusind tak autoopretning Vendsyssel:)

31 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undervognsbehandling /Tibud.

Min bil var til undervognsbehandling. På dag 2 ringer Dorte til mig og siger at der er nogle bøsninger i undervognen der er løse og om de skal lave det, inden de afslutter sprøjtningen? Jeg spørger hvad det koster får en pris på 8275,60kr. Jeg siger nej tak, da jeg selv er forhenværende mekaniker, men siger de skal stoppe sprøjtningen indtil jeg har set hvor slemt det er. Jeg kører ind til Autoteknik i Sæby og bestiller en tid for at få et bud, hvorefter jeg er omkring A10 Auto Sæby som tar bilen på liften og gennemgår undervognen, de finder ikke andet end en ankerplade på venstre baghjul der er rusten, 3 dage efter er jeg på Autoteknik igen, hvor dommen er den samme.. Jeg kører ned til Autoopretning Vendsyssel og aftaler et tidspunkt for at få den sprøjtet færdig. Da jeg kommer til den aftalte dag ,spøger de om jeg lige har 5 minutter ,værkføreren vil lige vise mig hvad det er er de har set , bilen op på liften og værkførerren lyser ind på en bøsning ved højre baghjul jeg låner hans lygte og beder ham rokke med hjulet, der er intet i vejen med den bøsning. Nu er det bare sådan at jeg ikke kan lade være med at tænke hvorfor?? Jeg fik et skriftlig tilbud på.2stk Bøsing,bærearm, 365,04kr. specialværktøj for bøsning,250,00kr.2stk Bærearm,2stk Stabilisatorforbindelse, 632,88kr,Boltsæt,rep, bærearm.248,40kr, Stænkskærm, bremseskive 104,76kr,4 hjulsudmåling, 1000kr,Mekanisk arbejde 1800kr,Miljø omk.25,20Forbrugsmaterialer 63,00kr,Div. smådele 90,00kr, Subtotal 6620,48kr, Moms 1655,15kr.TOTAL DKK: 8275,60

28 de janeiro de 2025
logotipo da Autoopretning Vendsyssel

Resposta de Autoopretning Vendsyssel

Hej Svend
Vi kunne ved behandlingen af din bil konstatere at dine stræbe arms bøsninger har givet slip i vulkaniseringen.

Derfor kontakter vi dig for at aftale det videre forløb.
Det er et kendt problem på Ford modeller med uafhængigt baghjulsophæng.
Det er også kendt at man ved efterfølgende 4-hjuls justering ikke kan justere de excentriske bolte i bærearmene.

Tilbuddet lyder som det gør da vi ved hvad det ender med baseret på vores erfaring, i stedet for at skrive et så billigt tilbud som muligt for derefter at måtte kontakte dig igen pga fastsiddende bærearme.

Hvis bærearmene ikke fejlede noget i sidste ende så ville de ikke være blevet skiftet.

Vi er selvfølgelig kede af hvordan du opfatter situationen.
Vi har gjort dette i en god mening

mvh
Autoopretning Vendsyssel

Professionelt håndværk.

Vi har fået vores bil, (ID5) undervognsbehandlet, samt en Ditec-behandling af hele bilen. Vi kan give den bedste anbefaling af firmaet. Meget professionelt, og god rådgivning. Bedre service skal man lede længe efter. Mange tak til hele firmaet.

22 de janeiro de 2025

Bimmeren fik skiftet dyser

Altid god modtagelse og kommunikation.
Kan klart anbefales 👍

6 de janeiro de 2025

Føler sig altid velkommen

Fantastisk familie firma, hvor man altid føler sig velkommen, og så er de super kompetente og svarer på alle spørgsmål. 1000 tak til Martin fordi du lavede nøgleboksen, den virker perfekt.

12 de dezembro de 2024

Fuldstændig fantastisk personale

Fuldstændig fantastisk personale, der går ekstremt langt for st hjælpe. Efter påkørsel var jeg helt ude af den og da jeg ingen har at ringe efter-kontaktede jeg Martin på Vendsyssel. Han kom sammen med Inger, han ordnede alt omkring uheld mens Inger tog sig sg mig. Dorthe ordnede forsikringsanmeldelse, Claus taksering og det flittige personale klarede bilen.Service langt ud over hvad jeg forestillede mig. Tusind tak for hjælpen
Tove Olsen

22 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service inden lukke tid

Super god service inden lukke tid. Hvor andre først havde tid i kalenderen om 14 dage. Jeg fik på 15 min stemplet nyt stel nr i traileren og nåede dermed synshallen inden de lukkede. Tak til den snaksaglige søde dame på kontoret, som hjalp mig i en tidspresset situation.

26 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik min bil behandlet af Vendsyssel…

Jeg fik min bil behandlet af Vendsyssel Autoopretning med Elaskon behandling. Det har været en helt igennem god oplevelse og det er dejligt at få en bil tilbage som ikke drypper og stinker af rustbeskyttelse! Kan helt klart anbefale både Elakson produkter og Vendsyssel Autoopretning for deres god service!

13 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais