Verasol Nederland Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een periode van 8 jaar waren de wielen van onze tuinkamerdeuren versleten. De deuren schoven niet meer. Ik ben op een heel prettige manier geholpen door Verasol Helmond. De 12 sets wielen werden d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs zonwering aangeschaft. Goed advies gekregen van Verasol Oldenzaal. Plaatsing door vakkundige monteurs. Snelle extra service in avonduren omdat onderdeel vanaf fabriek ontbrak en met spoed w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze serre, noem het gerust een tuinkamer, gekocht bij Verasol Oldenzaal, is geplaatst in mei 2022. Vanuit de serre genieten we van onze tuin en hebben door de glazen schuifpanelen niets ingeleve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor 4 jaar geleden een glazen schuifpui laten plaatsen door Verasol Oldenzaal. Onze kleinkinderen hebben vaak de deuren te hard open gedaan waardoor de deur uit de geleiding is gelopen,daardoor gi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construtora de Deques
  2. Instalação e Equipamentos para Conservatórios

Verasol biedt duurzame, betaalbare totaaloplossingen op maat voor terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden. Verkrijgbaar in veel kleuren en stijlen en met veel extra opties. Met inspiratie en persoonlijk advies in de buurt. En met totale ontzorging bij het plaatsen.

Verasol | Veranda's en Tuinkamers

Meer ruimte om te genieten voor iedereen
We houden ons bezig met het creëren van extra leefruimte. Middels een terrasoverkapping of tuinkamer. Voor de een is dat buiten. Voor de ander is dat een verlenging van de leefruimte binnen. Voor iedereen geldt dat het een plek is waar je lekker kunt genieten.
➔ Maatwerk
We zijn klantgericht en geven onze klanten een gratis advies. We hebben een passende oplossing voor iedere wens en voor ieder budget. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. We zijn altijd dichtbij voor inspiratie. Online op verasol.nl of met onze Verasol Inspiration Points.
➔ Kwaliteit
We ontwikkelen onze oplossingen zelf en maken ze in onze eigen fabriek. We gebruiken sterke en duurzame materialen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we zorgen altijd voor een perfecte afwerking. Daarom zijn onze oplossingen een meerwaarde voor ieder huis.
➔ Ontzorgen
We maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk en bieden daarom een totaaloplossing. Van ontwerp, inmeten, de technische berekening tot het plaatsing, onderhoud en reparatie. We leveren de totaaloplossing. Indien nodig helpen we zelfs met het regelen van een vergunning.

Onze belofte

Altijd een product naar jouw wensen.

Altijd een product naar jouw wensen.
✔ Inclusief sterkte berekening
✔ Montage door geselecteerde vaklieden
✔ Made in Germany
✔ Altijd een inspiratiepunt in de buurt
✔ 5 tot 10 jaar garantie op producten

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

239 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

wij hebben een zeer plezierige ervaring…

wij hebben een zeer plezierige ervaring met verasol in tiel ,alle afspraken keurig nagekomen op tijd geleverd helemaal top .

18 de abril de 2023

Beste klant,

Dankjewel voor de positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten/diensten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tevreden met een veranda van Verasol

Wat wij belangrijk vinden is dat afspraak ook afspraak is, dat is het geval met de medewerkers van Verasol Oldenzaal. Daarnaast is het montageteam een zeer goed ingewerkte machine die goed meedenkt en ook prettig is in omgang.

22 de setembro de 2023

Wij zijn heel tevreden over onze Verasol Veranda

Wij zijn heel tevreden over de advisering Verasol Oldenzaal en de montage door jongens van Wilbrink Afbouw. Alles is prima verlopen. Meedenken en in overleg verliep alles soepel, prima!

Fam Klieverik

27 de setembro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verasol tuinkamer; de meest gebruikte kamer

Wij hebben sinds eind 2019 een Verasol tuinkamer incl. zonnescherm en daaraan bevestigde binnenscreen.
We zijn hier uitermate tevreden over en het is de kamer die we veruit het meeste gebruiken.
Ook de service is perfect. Er ging een wieltje van een van de deuren defect en binnen een paar dagen was het al weer gerepareerd.
Wij bevelen Verasol zeker aan. Jan en Anja

26 de setembro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn veranda annex tuinkamer van…

Ik heb mijn veranda annex tuinkamer van verasol Helmond. Super super mooi en fijn. Zeer goed advies van Wim gekregen en goede service bij defecten. Hoofdkantoor in Duitsland vindt ik de communicatie wat minder.

Groetjes peet

21 de setembro de 2023

Hoi Peet,

Bedankt voor je positieve review. Wij nemen het punt van communicatie graag mee in onze verbeterprocessen.

Wij wensen je verder een fijne dag!

Naar volle tevredenheid

Zoals dat gaat hebben wij eerst lokale tuinkamer specialisten bezocht. Resultaat, kon niet of extreem duur. Dan ga je verder op zoek.
Wij hebben naar volle tevredenheid een tuinkamer gekocht bij Verasol helmond. Wij wonen omgeving Alkmaar maar de rit heeft wel degelijk zijn vruchten afgeworpen. Nu ben ik best kritisch maar hier zijn we 100% tevreden over. In een uiterst vriendelijke sfeer hebben we een vakkundig advies gekregen naar aanleiding van de wensen die wij hadden
Onze Tuinkamer is 7 x 4,8m. Ook was ivm een balkon de hoogte beperkt. Dat kon dus nergens. Wel nu bij hun kan dat wel. Geen standaard product dus. 3 vakmensen hebben er anderhalve dag over gedaan hem te plaatsen. Weet daarbij dat veel van het framewerk ter plaatste op maat gemaakt moest worden. Harde werkers die duidelijk wisten wat er gedaan moest worden. Af en toe kwam er een vraag als hoe wij het wilde hebben. Het waren dan ook 2 gezellige dagen. s’avonds gezellig samen een grote pan macaroni soldaat gemaakt
Ook opvallend was dat ze alle door hun gebruikte ruimte opgeruimd en schoon achterlieten.

12 de setembro de 2023

Beste,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw overkapping. We geven de complimenten graag door aan het team in Helmond.

Klantvriendelijk

Wij hadden reeds een overkapping elders weg. Maar ze hebben ons toch mooi verder geholpen met de aankleding.

5 de setembro de 2023

Beste BW,

Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw overkapping.

Prima service

Sins vorig jaar hebben we schuifdeuren voor onze overkapping. Dit is geen standaard klus omdat de muur onder 3 cm verspringt. Ze hebben dit keurig opgelost. Nu was er een wieltje stuk en ook dit is weer prima opgelost. Wij zijn zeer tevreden met de deuren en de service.

16 de agosto de 2023

Beste Theo,

Helemaal tevreden

Heldere uitleg, maatwerk, komen afspraken na, vriendelijke en professionele medewerkers (vestiging Oldenzaal & de monteurs), probleemoplossend en een zeer goede kwaliteit. Wij gaan genieten onder onze bestaande overkapping met prachtige glazen schuifwand van Verasol.

19 de julho de 2023

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Wij geven uw lof graag door aan onze collega's in Oldenzaal. Wij wensen u veel plezier met uw tuinkamer van Verasol.

Wordt geen contact opgenomen

Vijf dagen geleden heb ik via de website aangegeven een afspraak te willen inplannen voor een adviesgesprek. Ik ontving een automatische email waarin stond dat er snel contact opgenomen zou worden. Tot mijn teleurstelling heb ik nog steeds niets gehoord. Jammer voor jullie, maar ik ga ergens anders shoppen. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

4 de agosto de 2023

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Neemt u ons niet kwalijk dat de collega's van het filiaal nog geen afspraak met u hebben gemaakt. De collega's zullen contact met u opnemen.
Verasol.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas een tuinkamer laten bouwen

Helaas een tuinkamer laten bouwen door een Verasol dealer. Ben hier inmiddels al 1 jaar en 3 maanden mee bezig, er is een hoop mis en de verasol dealer lost het niet op.
Gelukkig is verasol een grote naam van kwaliteit dacht ik, echter bemoeien die zich niet met hun eigen dealers….. de dealers die uit hun naam bij particulieren tuinkamers bouwen!
Kijk dus uit, een officiële dealer van Verasol zijn zegt dus niets.
Al met al ben ik zeer teleurgesteld in Verasol

31 de julho de 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht en wij begrijpen uw frustratie.

Echter is het zo, dat u de veranda bij een dealer gekocht heeft en deze dealer is ook verantwoordelijk voor de montage.
Wat inhoud, dat wij geen garantie kunnen geven op de manier zoals de dealer monteerd.
Als de montage niet naar wens is verlopen en de overkapping momenteel niet naar tevredenheid is, dan ligt de verantwoordelijkheid bij de dealer.
Zouden wij u misschien toch even mogen vragen ons een mail te sturen met de gegevens van de betreffende dealer en nogmaals de klacht? Deze mail mag u sturen naar: info@verasol.nl
Dan nemen wij in ieder geval even contact op over deze situatie met de betreffende dealer.

Graag horen wij van u.

Ue klantenservice

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De ledlampen onder de overkapping doen…

De ledlampen onder de overkapping doen na 2.5 jaar niet meer.
Wij hebben ze niet zo vaak aan waarschijnlijk deden ze al in de garantie periode niet meer maar dat kan ik niet bewijzen. Verasol beloofd op hun website jarenlang plezier.
De leverancier (Van Kooten tuin en buiten leven toont geen coulanse die beroept zich op de garantie periode van 2 jaar. Voor een klacht hierover bij Verasol is niet mogelijk. Wat een slechte service.
Wij hebben spijt van onze aankoop bij Verasol.

26-9-2023:
Na contact met Verasol is het probleem naar tevredenheid opgelosd.

28 de julho de 2023

Goedendag mijnheer Binda,
Dank u voor uw beoordeling. Het spijt mij om te horen dat u niet tevreden bent over de service. Wij nemen onze klantenservice uiterst serieus, maar we hebben ook algemene voorwaarden en dat zijn de richtlijnen. We begrijpen uw frustratie, maar hopen ook op begrip uwerzijds. U kunt contact opnemen met uw Dealer of met ons, zodat we kunnen kijken hoe wij u eventueel tegenmoet kunnen komen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Benötigte ein Ersatzteil für meine…

Benötigte ein Ersatzteil für meine Terrassenschiebetüren. Wurde mir kostenlos mitgegeben. Sehr sehr nettes Personal. Nur zu empfehlen. Top Service. 👍🏻

22 de julho de 2023

Guten Tag Herr van Tübbergen,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Ihr Lobe geben wir gerne weiter. Ihnen alles Gute.
Ihr Kundenservice

Deskundig advies bij aankoop

Deskundig advies bij aankoop, afspraken nagekomen en correcte montage van de aankoop

11 de julho de 2023

Hallo meneer ten Voorde,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent. We geven uw lof graag door.
Uw Klantenservice

Waardeloos bedrijf

Wij hebben een screen en een glazen pui gekocht bij verasol. Verkopers waren erg aardig. Maar toen de screen niet goed omhoog en omlaag ging na een korte tijd waren ze slecht bereikbaar en probeerde ze de schuld op ons af te schuiven. Het duurde super lang voordat ze uiteindelijk langs kwamen voor de reparatie. Dit was inmiddels eind van de zomer dus hebben eigenlijk de halve zomer er geen gebruik van kunnen maken. Toen begin van de volgende zomer weer eens gebruikt en raadt eens… kapot! Ze maken veel beloftes maar maken het niet waar. We zijn weer een maand verder en nog niks gerepareerd. De afspraken worden niet nagekomen bij dit bedrijf ondanks de vele torzeggingen. Veel mailtjes en berichten gestuurd maar er is nog steeds niks opgelost. Ik zou hier nooit meer iets kopen en het ook zeker niemand aanraden.

30 de junho de 2023

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Allereerst onze oprechte excuses voor de gang van zaken.
Graag willen wij hier even induiken, om te kijken waar dit zo mis heeft kunnen gaan en waarom dit nog niet is opgepakt.
Want dit is uiteraard niet de manier waarop wij met onze gewaardeerde klanten om willen gaan.
Zouden wij u mogen vragen om ons uw gegevens door te sturen?
Uw naam, adres, telefoonnummer, mailadres en (mocht u deze hebben) een ordernummer, deze gegevens kunt u richten aan Info@verasol.nl.
Als wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij hier met spoed induiken en contact met u opnemen.

Graag horen wij van u.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben enkele jaren terug een…

Wij hebben enkele jaren terug een schuifpui gekocht welke tot op de dag van vandaag uitstekend bevalt. Echter was er een klein onderdeeltje defect geraakt door slijtage. De garantie was vanzelfsprekend ook al verlopen. Dhr Boerrigter, werknemer van Verasol staat voor service en klanttevredenheid. Hij heeft ons kosteloos een nieuw onderdeel gegeven en nog een voor op reserve. Kortom: Verasol staat voor kwaliteit maar ook voor klanttevredenheid. Wij willen dan ook Verasol en in persoon dhr Boerrigter bedanken voor de goeie service.

21 de junho de 2023

Beste Bjorn
Bedankt voor je geweldige 5 sterren review en de tijd die je hebt genomen. We zijn erg blij met zo'n goede beoordeling. We geven uw lof ook graag door aan onze collega's.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Prima ingemeten product, netjes gemonteerd door monteurs.

29 de junho de 2023

Beste Theo
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We geven uw lof graag door. Het allerbeste voor u.

Top service

Wij hebben er voor gekozen om de overkapping zelf te bouwen. Bij levering van de onderdelen bleek de afwateringspoer beschadigd te zijn en niet te gebruiken. We hebben direct contact met Verasol Oldenzaal opgenomen en we konden direct een vervangende poer ophalen. Na het bouwen van de overkapping hadden we problemen met de afstandsbediening van de verlichting (onze eigen fout), ook dit is super netjes opgelost.

Al met al top service!!

13 de junho de 2023

Goedendag,
Bedankt voor de geweldige recensie. We geven uw complimenten graag door aan onze collega's. Tevreden klanten, dat is ons doel. We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping.

Geweldige uitleg ,

Geweldige uitleg ,
Vriendelijk
Goede afspraken over de exclusieve Tv kast met geïntegreerde elektrische sfeerhaard van drie meter.
Snelle levering en perfect verpakt en geplaatst.
Een aanrader voor iedereen “
Ook de Bezorgers waren Toppers
Alles netjes geplaatst en verpakking mee genomen.
Zeer professionele organisatie.
Zal er zeker meer mooie spullen bestellen en
Voor ons verdiend “
VERA WONEN In Barendrecht
EEN TIEN.

11 de maio de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na negatieve review, probleem toch correct en snel oplost

We hebben sinds het begin al problemen met de afstandsbediening voor de verlichting van de overkapping. We hebben er inmiddels 4 liggen. Telkens konden we niet connecten of deed de afstandbediening het helemaal niet. Na eindelijk gekoppeld te zijn doet hij het weer niet. Waarom? Omdat de app uit de lucht is waarmee je hem dient te connecten. Als je hierover contact opneemt bij Verasol zegt men dat de garantieperiode voorbij is (aangekocht in 2020). Het kwam er dus op neer dat we een advies kregen om zelf iets te vervangen en dat voor eigen rekening was. Wat een service.
Alle mensen die dus deze type verlichting hebben, hebben nu een probleem omdat die app uit de lucht is. Met je telefoon de verlichting in/uitschakelen of met de afstandbediening is dus niet mogelijk.
Na het schrijven van een negatieve review werden wij gemaild met 2 opties voor een oplossing. We hebben nu een compleet nieuw verlichtingsset ingebouwd gekregen van ze. Al met al toch weer tevreden over de oplossing, al was er wel eerst een negatieve review voor nodig ;)

1 de maio de 2023

Beste mevrouw Korver,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service.
Wij gaan contact met uw opnemen voor een oplossing.
Uw Klantenservice