Na een periode van 8 jaar waren de wielen van onze tuinkamerdeuren versleten. De deuren schoven niet meer. Ik ben op een heel prettige manier geholpen door Verasol Helmond. De 12 sets wielen werden d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onlangs zonwering aangeschaft. Goed advies gekregen van Verasol Oldenzaal. Plaatsing door vakkundige monteurs. Snelle extra service in avonduren omdat onderdeel vanaf fabriek ontbrak en met spoed w... Ver mais
Onze serre, noem het gerust een tuinkamer, gekocht bij Verasol Oldenzaal, is geplaatst in mei 2022. Vanuit de serre genieten we van onze tuin en hebben door de glazen schuifpanelen niets ingeleve... Ver mais
Voor 4 jaar geleden een glazen schuifpui laten plaatsen door Verasol Oldenzaal. Onze kleinkinderen hebben vaak de deuren te hard open gedaan waardoor de deur uit de geleiding is gelopen,daardoor gi... Ver mais
Detalhes da empresa
Verasol biedt duurzame, betaalbare totaaloplossingen op maat voor terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden. Verkrijgbaar in veel kleuren en stijlen en met veel extra opties. Met inspiratie en persoonlijk advies in de buurt. En met totale ontzorging bij het plaatsen.
Verasol | Veranda's en Tuinkamers

- Meer ruimte om te genieten voor iedereen
- We houden ons bezig met het creëren van extra leefruimte. Middels een terrasoverkapping of tuinkamer. Voor de een is dat buiten. Voor de ander is dat een verlenging van de leefruimte binnen. Voor iedereen geldt dat het een plek is waar je lekker kunt genieten.
- ➔ Maatwerk
- We zijn klantgericht en geven onze klanten een gratis advies. We hebben een passende oplossing voor iedere wens en voor ieder budget. Onze producten zijn verkrijgbaar in veel stijlen en kleuren en zijn uit te breiden met extra opties. We zijn altijd dichtbij voor inspiratie. Online op verasol.nl of met onze Verasol Inspiration Points.
- ➔ Kwaliteit
- We ontwikkelen onze oplossingen zelf en maken ze in onze eigen fabriek. We gebruiken sterke en duurzame materialen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we zorgen altijd voor een perfecte afwerking. Daarom zijn onze oplossingen een meerwaarde voor ieder huis.
- ➔ Ontzorgen
- We maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk en bieden daarom een totaaloplossing. Van ontwerp, inmeten, de technische berekening tot het plaatsing, onderhoud en reparatie. We leveren de totaaloplossing. Indien nodig helpen we zelfs met het regelen van een vergunning.
Onze belofte
Altijd een product naar jouw wensen.

✔ Montage door geselecteerde vaklieden
✔ Made in Germany
✔ Altijd een inspiratiepunt in de buurt
✔ 5 tot 10 jaar garantie op producten
Informações de contato
Geldropseweg 22, 5706 LT, Helmond, Holanda
- 0492 526 566
- info@verasol.nl
- www.verasol.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
1 woord. GEWELDIG
Vorig jaar hebben wij een serre laten plaatsen door Verasol in Oldenzaal. Wij zijn in de maanden vooraf gaande voortreffelijk voorgelicht door Robert. Daarna is de serre bij ons thuis ingemeten. Ook dit werd zeer vakkundig gedaan. Daarna werd al snel een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de serre. Het team wat de serre kwam plaatsen was bijzonder kundig en heel erg prettig in de omgang. Ook het zonnescherm werd in alle rust vakkundig gemonteerd. De reden dat ik nu pas deze review schrijf is het feit dat wij zeer aangenaam zijn verrast. Ook in de winter en in het vroege voorjaar hebben wij zeer veel gebruik gemaakt van deze extra kamer. Omdat de serre op het zuidoosten staat kunnen wij bij een klein beetje zonneschijn er al verblijven.
Kortom, we hebben de serre nu 1 jaar, maar eigenlijk had ik hem al wel 10 jaar eerder willen hebben.

Verasol Oldenzaal perfect geholpen
Begin maart 2023 bij Verasol Oldenzaal geweest voor schuifdeuren in bestaande overkapping. Prima geholpen door Marcel Onnink. Overeenkomst was snel gemaakt, eind maart ingemeten en eind april al geplaatst. Alles professioneel en vlot verlopen. Aanrader.

Resposta da Verasol Nederland
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de…
Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de veranda door de heer Vollenbroek wij zijn er erg blij mee.

Super blij 👍
Wij zijn super blij met onze tuinkamer!!
Heel goed geïnformeerd in Oldenzaal en na een foutje van onze kant weer goed op weg geholpen. Op 20/21 april is de tuinkamer geplaatst door Wilbrink afbouw. Beide heren werken zeer professioneel en netjes. Alles werd keurig opgeruimd. Al met al heel tevreden👍👍👍
Fam Dijkstra

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, alleen de reparatie verliep niet helemaal soepel (de ene monteur vond het één en de ander vond wat anders). Daarom heeft het langer geduurd voor het uiteindelijk allemaal in orde was. Maar nu heel tevreden.

Resposta da Verasol Nederland
Verkoper met gevoel voor de klant!
Alleen telefonisch en mailcontact gehad met Peter uit winkel Helmond. Hij heeft de hele winkel op zn kop gezet om nog een paar lampjes te vinden voor onze veranda, die niet meer te koop zijn.
Heel bijzonder! We hebben ze thuisgestuurd gekregen.
En hebben hem bedankt met een lekkere taart.
Jan&Joke de Jong, Goudriaan.

Snel en goed
Het eerste gevoel toen we de showroom in liepen was het al een goed gevoel vriendelijke verkoper.
Meedenkend en rustig en echt de tijd nemen.
Snelle levering de plaatsing was perfect, goed geregeld,op tijd en hele vriendelijke monteurs en hij stond zo

Mooi solide produkt.
Opties goed doorgenomen tijdens de afspraak om een veranda aan te schaffen
Solide mooi product. Keus uit meerdere uitvoeringen en fronstijl: klassiek, rond of strak modern. Staat erg mooi. Via mond op mond reclame kwamen we bij Verasol terecht. We zijn er blij mee.

Erg tevreden over Verasol
We werden netjes ontvangen in de winkel en zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden en prijzen. Offerte was overzichtelijk en duidelijk. Afspraak om te plaatsen werd ruim van te voren doorgegeven en plaatsing gebeurde netjes en secuur. Er was een beschadiging geconstateerd door de medewerker waarop er een nieuw raam werd besteld en snel werd geleverd en geplaatst. Wij zijn erg tevreden over Verasol en hun communicatie met ons.

Resposta da Verasol Nederland
zeer net en sociaal bedrijf
netjes geholpen in de winkel op zaterdag middag om 16.15uur ....maandag afspraak met inmeten ..2 werkdagen erna gebeld door de planning ..afspraak gemaakt op 2 feb keurig op tijd gemonteerd.. alles naar zeer tevredenheid voor alle medewerkers een 9.5

Resposta da Verasol Nederland
Super veranda waar we heel veel plezier van…
Super veranda waar we heel veel plezier van hebben.
Alles liep op rolletjes bij de vestiging in Tiel.
Von der Beratung zum Kauf
Von der Beratung zum Kauf, danach zur Vermessung vor Ort und schlussendlich zur Montage. In allen Bereichen verfügt Verasol über Top Profis wie man Sie nur noch selten findet. Vielen Dank für die tolle Betreuung bis zur Fertigstellung von unserer Glasüberdachung Profiline mit senkrechter und waagerechter Markise. Montage erfolgte am 21. + 22.11.2022.
Wir bedanken uns nochmals bei dem gesamten Verasol Team für die Super Arbeit.
Gudrun & Dieter

Resposta da Verasol Nederland
Bedankt verasol voor het oplossen van…
Bedankt verasol voor het oplossen van de problemen en dat jullie langs zijn geweest gr Anneke doornbos

Resposta da Verasol Nederland
Tuinkamer met zonnewering onder glas
Een tuinkamer gekocht bij Verasol Oldenzaal. Goede begeleiding bij de aankoop mede omdat meerdere voorbeelden in de showroom aanwezig zijn.
Vervolgens is er bij de woning ingemeten. Daarbij zijn opties en mogelijkheden opnieuw goed bekeken.
Vervolgens besteld en recent geplaatst door de gebroeders Wilbrink. Gezellige en goede vaklui. De tuinkamer staat nu een paar weken en bevalt heel goed.

Rundum sehr zufrieden
Beratung und Betreuung für unsere Überdachung war kompetent, freundlich und uns wurde jeder Wunsch erfüllt.
Es wurde nicht versucht uns mehr zu verkaufen als wir wirklich wollten, sehr angenehm. Wir konnten uns jederzeit melden, das war top.
Ausmessung vor Ort lief problemlos und freundlich.
Die Montage war ein Highlight. Ein kompetentes, super eingespieltes Team. Die Jungs waren äußerst freundlich und haben sauber und zügig gearbeitet. Bislang sind wir mit der Überdachung sehr zufrieden.

Slechtste aankoop ooit
Bij aankoop alles goed door gesproken en afspraken gemaakt ivm nieuwbouw. Slechte afwerking en als er dingen gevraagd wordt om aan te passen of vragen was alles te moeilijk of werd geen poging gedaan. Eerste montage poging 11 april laatste x om alles "af te ronden" 23 september. Als we alles van te voren hadden geweten had nooit gekocht bij versol. Werd altijd goed behandeld door klantenservice

Kaltwintergarten Aufbau 2022
Wir sind sehr zufrieden mit der Umsetzung des Projekts
Aufbauteam 1 war sehr präzise und kompetent beim
Aufbau.
Wir können verasol nur wärmstens weiterempfehlen.

Vandaag is de glazen schuifwand…aan de van Houtenlaan Enschede geplaatst
Vandaag is de glazen schuifwand geplaatst door de mannen van de firma Wilbrink afbouw
Dit is als zeer positief en professioneel ervaren
Dikke pluim zoals zij werken en hoe ze de boel opruimen bij vertrek
Kortom wij zijn zeer tevreden
Goed werk geleverd

Resposta da Verasol Nederland
4 jaar geleden een veranda gekocht bij…
4 jaar geleden een veranda gekocht bij Shadow in Almelo. Nu blijkt de dimmer kapot te zijn. Nadat Shadow contact had opgenomen met Verasol, blijkt dat een nieuwe dimmer niet meer te koop is. Een compleet nieuwe set kopen, is de beste oplossing. Het blijkt dus normaal te zijn dat je een complete set van 9 led spots in 4 jaar tijd afschrijft bij Verasol. Wees gewaarschuwd.