Vi havde en god samtale med virksomheden da vi skulle have målt op og besluttet hvordan vores skydedørsvindue og hoveddør skulle se ud. Bjarne kom med nogle gode forslag til design og var god til... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har fået ny hoveddør samt dør og vinduesparti gennem Vestegnens Vinduer. Meget fin kommunikation lige fra tilbud til dagene inden start på montering. i vores hus. Håndværkerne kom til tiden, v... Ver mais
De bedste anbefalinger fra mig ifm ny hoveddør. Alt spillede fra første opmåling, udarbejdelse af tilbud og besked om dato for arbejdets udførelse. Tømrer og lærling mødte til tiden og arbejdet blev u... Ver mais
We got replaced our old 2 layers windows from '92 with brand new 3 layers energy efficient windows with argon from Velfac and all process was super smooth. We could already feel the difference from da... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vestegnens Vinduer A/S tilbyder udskiftninger af alle slags Vinduer og Døre - lige fra et enkelt vindue/dør til hele huse og boligforeninger.
Informações de contato
Herstedøstergade 16, 2620, Albertslund, Dinamarca
- bh@bhbyg.dk
- www.vestegnensvinduer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse at have Vestegnens Vinduer på besøg... alt fungerede og sjældent høflige og behagelige tømrere... stor anbefaling herfra.
Ny hoveddør
Vi har fået ny hoveddør sat i af Vestegnens Vinduer A/S. Vi er blevet rådgivet ved valg af dør, informeret om dato for levering af dør samt arbejdets udførelse. Selv navnet på den svend der lavede arbejdet havde vi på forhånd. Arbejdet er vel udført af en meget behagelig ung mand. Der blev informeret undervejs, og ryddet pænt op. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.
Super god oplevelse
Vi har haft fornøjelsen af Vestegnes Vinduer.
Et meget proffesionelt team, som har udført arbejdet som vi har bestilt.
De stillede op med 3 mand i 6 dage for at skifte 19 elementer.
Vi lagde mærke til at teamet havde en god kemi imellem sig.
Der blev ryddet pænt op på pladsen både ude og inde hver dag.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Prisen spillede en faktor og Vestegnes Vinduer havde en god pris i forhold til at andre.
Skydedørsparti i Unic 119
Bestilling, udførelse, og oprydning i topklasse. Et hold dygtige, og behagelige håndværkere.
Det har været en helt og aldeles god fornøjelse. Vi kommer tilbage, næste gang der skal skiftes vinduer/døre.
Mvh. Anders
Imponerende arbejde
Imponerende arbejde, hurtigt og effektivt. Glæder mig til at nyde godt af mine nye vinduer fremover.
Jeg ejer et UNIC 119 hus
Jeg ejer et UNIC 119 hus, og Vestegnens Vinduer har udskiftet alle Vinduer og dører I huset.
Hver gang med professionelt resultat og godt håndværk.
Anbefales uden forbebehold.
Stor ros til Vestegnens vinduer.
Stor ros til Vestegnens vinduer.
Alt har fungeret som aftalt lige fra tilbud til rengøring efter montagen.
Det har været en fornøjelse at have firmaets medarbejdere på besøg.
Og! Så er det jo blevet et flot resultat!
Virkelig flot og proffesionelt stykke arbejde!
Vi takker for et ualmindeligt flot stykke arbejde og et meget proffessionelt team, som stod for udførelsen. Det var en fornøjelse at følge deres tilgang til opsætningen af døre og vinduer. Den efterfølgende glæde ved selve udskiftningen er fantastisk.
Alt er foregået yderst tilfredsstillende fra start til slut.
Stor ros til firmaet
Jeg har kun stor ros til firmaet for hele forløbet i forbindelse med udskiftning af min sydfacade.
Det gælder lige fra bestilling, tilbud, orientering og vejledning omkring energitilskud og håndværkerfradrag.
Tidspunkter for levering og arbejdets udførelse, som blev overholdt til punkt og prikke.
Stor ros og tak til et rart og behageligt håndværkerregninger, som har udført et overraskende flot stykke håndværk.
Ulla Hansen
Skyttehusene 85
2620 Albertslund
Yderst tilfredstillende arbejde
Jeg har fået udskiftet tre yderdøre på mit hus. Dørene ankom fra fabrikken dagen før som aftalt. Håndværkere kom til tiden som aftalt. Jeg blev informeret på forhånd omkring hvad jeg skulle forberede så de nemt kunne gå i gang. Håndværkerne udførte et flot og omhyggeligt arbejde. Og de var utrolig forstående og hjælpsomme. Jeg vil klart benytte mig af dette firma, når jeg snart skal have udskiftet mine vinduer.
Kvalitet med fleksibilitet…
Vi vil godt benytte lejligheden til at takke dig og ikke mindst dine medarbejdere David, Kim og jeres lærling, som vi desværre ikke har navnet på, for et rigtigt godt udført arbejde. Og i tilgift har I været meget behagelige og fleksible at have besøg af.
Det er jo regnet en del her i februar, hvilket man normalt ville være godt træt af, men som i denne sammenhæng var en god afprøvning af den nye konstruktion, og der er ikke kommet så meget som en dråbe ind eller ned mellem sammenføjningen på terrassen.
Så selv om en forsinket levering fra Velfac skabte et lille bump undervejs, så ændrer det ikke ved, at vi er meget tilfredse med forløbet, og vi vil ubetinget anbefale naboer og andre, der får behov for facader, at kontakte dig.
Glade medarbejdere
Glade medarbejdere er som regel også gode medarbejdere og det kan jeg sige om Niklas, Lasse og Glenn.
De har netop udført et virkelig flot stykke arbejde ved at udskifte vinduer og høveddør her på residensen.
Godt humør og professionelle mennesker.
Jeg kan kun anbefale jer til alle jeg kender.
Tak og VH
Morten i Allerød
Perfekt udført arbejde til aftalt tid
Perfekt udført arbejde til aftalt tid. Fin kommunikation, flinke og pålidelige folk.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med Vestegnens Vinduer A/S. Har brugt dem flere gange og de leverer som aftalt.
Kan kun anbefale Vestegnens Vinduer A/S.
Kan kun give den varmeste anbefaling…
Kan kun give den varmeste anbefaling til Vestegnens Vinduer. På alle punkter har de bare være super. Kom med mange gode forslag i forbindelse med bestilling af vinduer, og overholdt alle aftaler med levering og arbejde. Og en kæmpe ros til arbejdsteam (Glen, Lasse og Niklas). Arbejdet var perfekt udført, - de ryddet pænt op, - de ringet ved tvivls spørgsmål, - og så var de bare søde og hjælpsomme.
Absolut det mest profesionelle håndværker firma jeg er stødet på - så 5 store stjerner herfra (-:
Vi er meget tilfredse med vore nye…
Vi er meget tilfredse med vore nye vinduer.
Vi fik udskiftet 12 vinduer og tre terrasse- og altandøre i uge 43, 2019, og var glade for at have besøg af teamet Glen, Lasse og Niklas, lærling. Dygtige og rare håndværkere, som får en varm anbefaling fra os.
Janne og Per, Allerød
Meget tilfreds med arbejdet
Meget tilfreds med arbejdet. Kan kun anbefales.
Meget tilfreds.
Meget tilfreds.
Vi fik udskiftet 13 vinduer i uge 36, 2019.
Alt fungerede til den aftalte tid.
Stor ros til det kompetente team Glen, Lasse og lærling.
Behagelige og dygtige medarbejdere.
Firmaet kan kun anbefales.
Lene og Peter Post Hansen. Albertslund.
God og kompetent indsats
God og kompetent indsats med at få fjernet en gammel og indsat en ny dør. De overholder aftaler og rydder også pænt op efter sig.
God opsætning af mine nye vinduer .kan…
God opsætning af mine nye vinduer .kan anbefales til alle ,meget meget tilfreds
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.