Anlitar sedan tidigare V-polen för trädgårdsarbete och diverse "fixartjänster". -Till full belåtenhet ! Har nu även anlitat V-polen för städning i hemmet. Arbetet utförs även här till full belåtenhe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Strömavbrott i bostaden på en fredag, kring klockan 13. Ringde Veteranpoolen Malmö Väster som trollade fram en elektriker, samma dag! Denne felsökte och åtgärdade. Klockan 15 hade vi ström igen!... Ver mais
Jag kontaktade Veteranpoolen då jag behövde flytthjälp och dagen efter blev jag uppringd av poolen och vid avtalad tid fanns veteranpoolen på plats. trevlig personal. De var lyhörda för kundens önskem... Ver mais
Detalhes da empresa
Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi erbjuder hushållsnära tjänster, hantverk och trädgårdsarbete.
Informações de contato
Suécia
- www.veteranpoolen.se
Respondeu a 89% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Mycket bra personlig service
Mycket bra personlig service
Och vi hade mycket gemensamt att prata om då Poolens personal var i ssmma ålder dom mig
Snabbt och smidigt.
Snabba svar
Snabba svar , enkelt att komma i kontakt med och bra priser.
Bra kvalité på utfört jobb
Trädbeskärning
Utförandet var jättebra jag är mycket nöjd
Uppshängning av vägghyllor
Uppshängning av vägghyllor. Mycket trevligt bemötande från bokning till utförd tjänst. Hantverkaren var supertrevlig och kunde sin sak. Rekommenderas!
Nu är fläkten ikopplad!
DET KÄNNS TRYGGT NÄR DET KOMMER EN KUNNIG HANTVERKARE. SJÄLV ÄR JAG RÄDD FÖR EL. UPPDRAGET KRÄVDE EN DEL PROBLEMLÖSNING, VILKEN UTFÖRDES OMSORGSFULLT OCH EFFEKTIVT. TACK!!
Veteranpoolen har gjort trädgårdsarbete
Veteranpoolen har gjort arbeten i min trädgård i flera år. Allt har varit till min fulla belåtenhet.
Hjälp av elektriker.
Från första kontakt till arbetet var helt klart tog det 3 dagar. Väldigt smidigt där elektrikern tog kontakt och utförde arbetet redan samma kväll. Snabb handläggning och bra pris. Supernöjda.
Kompetent och trevlig elektriker
Kompetent och trevlig elektriker som dessutom kom när han hade utlovat. Fick dessutom en del åtgärdat som jag inte hade tänkt på själv.
Mycket nöjd!
Snabb och bra service
Snabbt, bra service och väl utfört arbete. Till detta ett vänligt bemötande både av deras administration och hantverkare.
Fantastiskt arbete utfört med…
Fantastiskt arbete utfört med beskärning av våra äppleträd. Har tipsat alla på jobbet och skall nu även ta in städ från Veteranpoolen. Otroligt bra bemötande, proffsigt från början till avslut. Högsta poäng!

Resposta de Veteranpoolen
Trevliga och noggranna damer
Trevliga och noggranna damer. Missade inte någon cm!
Jag är mycket nöjd och återkommer i höst!
Smidig bokning
Smidig bokning, kontakten med utföraren gick jättebra och ett jättebra jobb blev utfört
Proffsigt och trevligt genomfört
Har nu även anlitat V-polen för städning i hemmet. Arbetet utförs även här till full belåtenhet (vi kan jämföra med kommunens hemtjänst) !
Blev bara lite förvånade när vi debiterades 1,5 tim +reseersättning för ett hembesök där utföraren presenterade sig och vi kom överens om städningens omfattning. Är det så ni gör, så borde det informeras om ! Men betyget är ändå ***** !
Det är så bra att jag kan ändra lite…
Det är så bra att jag kan ändra lite från gång till gång vad som ska göras. Hemtjänsten, som är mitt alternativ, har så mycket regler om vad de får och inte får göra. Det känns också bra att det är samma person som kommer varje gång.
Han var mycket kunnig,trevlig
Han var mycket kunnig,trevlig, han visste hur man skulle sätta upp tavlor
Bättre än så kunde det inte bli
Vi är tacksamma
Mycket vänligt bemötande
Mycket vänligt bemötande både vid beställning och av de båda männen som med tålamod och kunnande tog sig än flyttningen av mina möbler!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.