Der var hurtig udrykning til vores manglende akutte malerarbejder og opfriskning af indvendige døre mm. Stine var meget behjælpelig med farve valg og ideer. Har lavet et veludført arbejde.
Veja o que dizem as avaliações
Flot arbejde. Karina og hendes kollega, Stine, arbejdede hård og effektivt for at blive færdig i god tid. Meget rimelig pris.
Meget effektivt arbejde med super flot resultat. Inden arbejdet startede blev mine mails med spørgsmål hurtigt besvaret. Udover det aftalte, gav Karina også en skænk med brugsskader en opgradering 😊... Ver mais
Igen en supergod oplevelse med bl.a. Peter og Sara! Gode priser, men det helt særlige er den hyggelige omgangstone, gode, faglige råd og vejledning om glans, kvaliteter, hvordan vi lige får en flot ov... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og levere et godt stykke arbejde – det er vores opskrift på succes. Vibes Malerfirma arbejder på det meste af Vestsjælland. Ved større opgaver kører vi gerne ind til København. Vi arbejder mest for kunder i området omkring Dianalund, Stenlille, Sorø, Holbæk, Ringsted og Slagelse. Søger du kvalitets malerarbejde? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vibes Malerfirma har egen malerbutik med salg af maling til private. Butikken sælger kvalitetsmaling fra Nordsjö. Det er maling, der dækker godt, holder længe og til rimelige priser.
Informações de contato
Sømosevej 40, 4293, Dianalund, Dinamarca
- 40 56 08 40
- post@vibesmalerfirma.dk
- www.vibesmalerfirma.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Utrolig flot arbejde, venlige og imødekommende
Utrolig flot maler og tapetserings arbejde. Hurtig og yderst venlig. Overholdt aftaler til punkt og prikke. Vil helt klart anbefale firmaet til andre.

Perferk Malerarbejde
Vi har fået malet vores stue og soveværelse. Det er perferk stykke arbejde og vi kan varmt anbefale Vibes malerfirma

Perfekt malerarbejde
Vi har brugt Vibes Malerfirma til en større renovering, dvs. lofter, paneler, døre, spartling og tapetopsætning.
Alt udført flot og til den aftalte tid.
Prisen absolut rimelig.
Kan varmt anbefales...
Vi besluttede os for at indhente tilbud på, at få fjernet gammelt tapet,opsat glasvæv og malet samt alle lofterne blev malet på 2 værelse, en gang, et toiletloft samt døre og karme og 2 dobbelt skabe i gangen efter vi på værelserne havde nedtaget 2 indbyggede skabe.
Vibes malerfirma blev sat på sagen og gav os et tilbud, som vi syntes var helt i orden.
Og nu efter arbejdet er færdigt og vi nu står med det færdige resultat, kan vi sige at det hele fremstår næsten som om det var nyt.
Vi kan derfor klart varmt anbefale Vibes malerfirma og sende dem en venlig tanke for det flotte arbejde.

Resposta da Vibesmalerfirma
Tak for et godt og veludført og…
Tak for et godt og veludført og effektiv arbejde , det er ikke sidste gang vi bruger jer, vi er meget tilfredse.
Jonna og Poul.

Jeg har kun ros og et stort 12 tal til firmaet
Jeg har kun ros til Sanne, Halil, hans team og selvfølgelig firmaet.
De er venlige, hurtige og dybt professionelle og laver et flot arbejde.

Resposta da Vibesmalerfirma
Den bedste service man kan få.
Den bedste service man kan få.
klar besked om pris og meget fint malerarbejde med søde og dejlige malesvende.

Flot arbejde - god service
Jeg kontaktede Vibes Malerfirma for at få et overslag på maling af en lejlighed, og ud fra mine oplysninger om størrelse og "stand", modtog jeg hurtigt et godt tilbud på opgaven.
Jeg havde flere specielle ønsker til udførslen af opgaven, men blev hver gang mødt af imødekommende kommentarer som "Den klarer vi".
Opgaven blev løst som aftalt, og jeg har absolut ingen indvendinger til resultatet, så hvis Vibes Malerfirma ønsker at have en besværlig kunde som mig igen, så får det helt sikkert også min næste opgave.

Fantastisk malerarbejde
Vi har flere gange brugt Vibes Malerfirma senest i forbindelse med malling af vores kælder. Kælderen står snorlige takket være den dygtige maler.

Pålideligt firma
Pålideligt firma der altid levere en god kundeservice. Er ligeledes en god samarbejdspartner der har realistisk planlægning. Stræber efter altid at levere et godt stykke håndværk. Kan klart anbefales.

det er sgu i orden
god service, god håndtering, og god rådgivning

Professionelle!
Et malerfirma man kan regne med, og prisniveauet er under middel/i orden.
Mine varmeste anbefalinger.
Mvh
HKI
Ernst Larsen

Godt Malerarbejde
Har brugt Vibes Malerfirma til flere opgaver, og arbejdet er altid færdigt til aftalt tid og pris.

Resposta da Vibesmalerfirma
Jeg skulle have sat filt op et særdeles besværligt hjørnelokale. Jeg tænkte, at det nok var en for lille opgave. Men spurgte og de sendte en maler, som på et par timer fik sat filten op. Og jeg var lykkelig for at jeg ikke selv skulle bruge et par dage på det. Det så super ud. Tak for topprof. service.

Godt malerarbejde!
Jeg flyttede fra min gamle lejlighed for at flytte sammen med min kæreste. Derfor skulle både den gamle lejlighed og den nye lejlighed males! Jeg fik et godt tilbud og jeg fik hvad jeg betalte for. Har også haft købt noget maling til mine forældres kolonihave - de har været super glade for priserne og kvaliteten af malingen! :)

Godt håndværk til tiden
Har gjort brug af firmaet flere gange, jeg har altid været tilfreds og vil helt sikkert bruge dem igen. Priserne er også konkurances dygtige.

Resposta da Vibesmalerfirma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.