Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste "virksomhed" på ALLE fronter. Arrogante. Udelukkende profit fikseret. Udøver groteske ulovligheder overfor deres betalende lejere. Kundeservice er lige til at skylle ud i toilettet. Bryder... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Deres kundeservice er ualmindeligt ubehjælpelige. Det er mig en gåde hvordan man kan blive ansat i kundeservice når man INGEN intention har om at yde nogen tænkelig form for "service". Medmind... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg kan slet ikke genkende de negative anmeldelser der er givet af Vibo. OK det er ikke perfekt, men det handler nok mere om de få uheldige madarbejdere der har været ansat ude i afdelingerne end om... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Programa habitacional para famílias de baixa renda

Escrito pela empresa

Boligforeningen VIBO blev stiftet i 1974 og ejer i dag ca. 6000 almene boliger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. I VIBO-fællesskabet findes familieboliger, ældreboliger, ungdomsboliger og alt derimellem – fra små 1-værelseslejligheder til store 5-værelses boliger og rækkehuse. Som en erfaren og professionel boligforening har VIBO et solidt fundament af veldrevne og økonomisk sunde ejendomme, og vi prioriterer høj kvalitet i både drift og byggeri, som er klar til fremtidens klima. I VIBO arbejder vi løbende på at udvikle fleksible, funktionelle og bæredygtige boliger, der opfylder både praktiske behov og individuelle ønsker, samtidig med at de skaber stærke fællesskaber og sammenhængskraft. Vores størrelse giver os den nødvendige fleksibilitet og mulighed for hurtig handling, samtidig med at vi opretholder en nærhed til vores beboere og deres behov. Hos VIBO tror vi på, at fremtidens boligforening er mere end blot udlejning af boliger. Det handler om at skabe rammer, der gør en forskel i beboernes hverdag. Vi prioriterer beboerdemokratiet og sætter engagement, medansvar og bæredygtighed i højsædet. VIBO er til for beboerne, og vi stræber efter at være et levende og demokratisk fællesskab, der går forrest i at skabe boligområder, som gør en positiv forskel – både i ord og handling.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke i orden at folk udefra/fra andre…

Ikke i orden at folk udefra/fra andre vibo afdelinger får de ledige lejligheder, som interne beboere er interesseret i og skrevet op til.
Og ikke i orden at enlige/par får tilbudt 4 værelses lejligheder.
De burde tilkomme børnefamilier.

21 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vibo er skrald så det oser ud af taget

Det ret nyt man kan trustpilot jer hvornår startede det? indtil i ikke kunne undgå det mere? nu mangler der LLo der tager en runde

23 de novembro de 2024

Hej Muerder.

Tak for din anmeldelse. Vi oplever ikke din kommentar som særlig konstruktiv, men vil gerne svare på dit spørgsmål:
VIBO har faktisk kunnet anmeldes på Trustpilot i mange år – den første anmeldelse kom for omkring 15 år siden. Trustpilot fungerer uafhængigt af virksomheder, så det er ikke noget, man selv vælger til eller fra.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende fleksibilitet og dårlig…

Manglende fleksibilitet og dårlig kommunikation

Jeg har været lejer hos VIBO i flere år og har generelt været glad for området. Desværre har min oplevelse med VIBO som udlejer været meget skuffende.

Da jeg ønskede at bytte bolig, oplevede jeg ingen forståelse for min situation, selvom jeg har boet i selskabet i over 4 år. Kommunikation med administrationen har været tung, og jeg har ikke følt mig mødt med fleksibilitet eller vilje til at finde en løsning.

Jeg havde forventet en mere imødekommende tilgang til loyale lejere. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale VIBO, hvis man ønsker et boligselskab, der udviser forståelse og fleksibilitet

24 de setembro de 2025

Resposta de Boligforeningen VIBO

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser som lejer hos VIBO. Vi er kede af, at du har haft en oplevelse af manglende fleksibilitet og tung kommunikation – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Som lejer har du altid mulighed for at bytte bolig, hvis du finder en anden, der ønsker at bytte. Derudover tilbyder vi en intern venteliste, hvor nuværende beboere har fortrinsret til ledige boliger i både egen afdeling og VIBO generelt. Det ændrer desværre ikke på, at vi i mange af vores boligafdelinger har lange ventetider på boliger pga. lav fraflytning.

Vi vil meget gerne se nærmere på din konkrete sag, så vi kan forstå, hvad der er gået galt, og om noget kunne være håndteret anderledes. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte.

Not received any offer in 8 years

Not received any offer in 8 years, many apartments have waiting time less or equal 8 years, but I haven't received any offer

2 de setembro de 2025

Hi WeiYan.

Thank you for your review. We understand your frustration. Please note that the indicated waiting times are only approximate.
Offers are made based on your waiting list number, so it’s important to stay active on the list and ensure you’re signed up for the specific departments you’d like to live in.

If you’d like to know your position on the waiting list for a specific department, you’re welcome to contact us at 33 42 00 00 or vibo@vibo.dk.

Kind regards,
Maj, VIBO

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste "virksomhed" på ALLE fronter.

Værste "virksomhed" på ALLE fronter.
Arrogante. Udelukkende profit fikseret. Udøver groteske ulovligheder overfor deres betalende lejere. Kundeservice er lige til at skylle ud i toilettet. Bryder retningslinjer og navigerer snedigt udenom lov og ansvar. Er mig en gåde hvorfor ingen har trukket en stor rød streg i sandet og stilt ledelsen og de flabede arrogante medarbejdere til regnskab.
Korruption af værste skuffe.

HOLD JER LANGT VÆK....

23 de maio de 2025

Kære Ahmad.

Vi er kede af at læse, at du har haft en så negativ oplevelse. Det ligger os meget på sinde at behandle alle vores beboere og ansøgere ordentligt og respektfuldt – og det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi tager dine kommentarer alvorligt, og vi vil meget gerne høre mere om, hvad der konkret er gået galt, så vi kan undersøge sagen nærmere. Du er velkommen til at kontakte os direkte på vibo@vibo.dk, så vi kan tage en dialog.

Tak for din feedback – vi håber, vi får mulighed for at rette op på indtrykket.

Jammerlig "kundeservice"

Medmindre man med "service" mener helt hjælpeløse svar på få ord. Såsom "du gør det forkert". Uden videre forklaring eller vejledning til hvordan man så skal gøre. Det skal man nemlig selv gætte sig til med forslag i en endeløs tråd af mails med afviste gæt.

Rædselsfuld hjemmeside.
Drop nu det "unik system".

De kan få 2 stjerner da de i det mindste svarede på mine mails.

6 de maio de 2025

Kære Siff.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice og hjemmeside – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores beboere og brugere skal have.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gerne lære af den. Hvis du har mulighed for at sende os en mail på sekretariat@vibo.dk med lidt flere oplysninger om din sag, vil vi meget gerne følge op og se, hvordan vi kan hjælpe dig videre – og samtidig bruge det til at forbedre vores service.

Tak igen for at tage dig tid til at skrive til os.

Dårlig behandling fra udlejning

Min søn (på 29 år)står uden bolig og med 2 børn hver anden weekend + nogle hverdage, han har været skrevet op mere end 4 år, får tilbudt lejlighed før jul som han kører til kommunen med for godkendelse for lige inden jul, for derefter at få at vide den har vandskade, man vil ikke tilbyde ham den næste da han jo ikke havde fået den endelige kontrakt, nu lykkedes det så at få 1 ny tilbudt til 1 april, men hovsa, har vi ikke fortalt dig tidligere du ikke kan få bolig i vibo nivå hvis du ikke har en videregående uddannelse, lige meget om du altid har haft Arb. Tjener godt, taget alle mulige kurser, lastbil kører kort, god løn, samme Arb plads, næææ du har ikke en videregående uddannelse, så bare ærgerligt du har betalt i mere end 4 år, og udlejning kan ikke fortælle hvornår den regl kom, men de kan oplyse den måske en dag bliver fjernet så det er ikke spild af alles tid og penge at være skrevet op siger udlejning, der bliver opdateret regler alt mellem hver 2-6 år, så måske, de følger bare reglerne, de skal se dokumentation for den videregående uddannelse, slut prut, kan man så få sine penge tilbage for opskrivning osv. så dårlig behandling fra udlejning

20 de fevereiro de 2025

Kære Janni.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med udlejningen ikke har været god – især når man har stået på venteliste i flere år og er afhængig af en bolig.

Det er korrekt, at nogle af vores afdelinger har særlige udlejningskriterier, som fx krav om videregående uddannelse. Det skyldes regler, der er besluttet lokalt mellem kommunen og boligforeningen for de enkelte boligområder – og de kan variere fra afdeling til afdeling. Vi forstår godt, at det kan virke uretfærdigt, hvis man ellers opfylder alle andre betingelser som indkomst og beskæftigelse.

Hvis din søn ønsker at få præcis besked om sin sag – eller hvis I har spørgsmål til reglerne eller ventelisten – er I meget velkomne til at skrive til os på vibo@vibo.dk med navn og medlemsnummer, så kigger vi gerne nærmere på det og vender tilbage.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Wauw

Wauw, historien udvikler sig. Vibo tilbød min søn - pr. telefon - at han selv kunne sige op og så havde han 3 måneder mere med tag over hovedet. Selvfølgelig intet på skrift. Ingen tager ansvaret. Føj, for den, De har svaret på tidligere dårlig anmeldelse, om at dokumentere på skrift. Svært, når det hele bliver ordnet pr. telefon!

20 de janeiro de 2025

Manglende Tilbagemeldinger fra Boligkontoret

Jeg har løbende som Beboer i Afd 101 I Islandshøjparken skrevet flere klager til VIBO enda med modtaget kvitteringer på at de blev modtaget uden af de svarer tilbage eller behandler min klager.

Det er slet og ret uacceptabel service i en instans som er til for at hjælpe beboerne.

Jeg ville aldrig anbefale nogen at flytte ind i en VIBO afdeling for det er vist kun for fattige og desperate mennesker man har lyst til at bo der.

9 de novembro de 2024

Hej Alexander.

Jeg kan se, du er i dialog med vores udlejningsteam vedrørende dine klager, som er under behandling.
Du hører derfor tilbage fra os.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh. Maj, VIBO

Flyt ALDRIG ind i VIBO

Flyt ALDRIG ind i VIBO! Aldrig!
Det er bondefangeri og plattenslageri. Der er ingen der får deres indskud tilbage. De bonger dig for mangler i lejligheden som manglede da du flyttede ind.

28 de dezembro de 2024

Kære Nadia.

Jeg kender ikke til din konkrete situation.

Men hvis en beboer har en fejl- og mangelliste fra sin indflytning, hvor tingene står på, og hvis vedligeholdelsesreglementet desuden er overholdt, så får beboeren selvfølgelig sit indskud tilbage i henhold til reglerne.
Indskuddet er netop til for at kunne dække nogle af de ting, der sker undervejs i boperioden.

Mvh.
Maj, VIBO

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god hjælp fra Vibos side…

Fantastisk god hjælp fra Vibos side ifb. med problemer med fjernvarme. Tak til ejendomskontoret på Vibeengen og tak til Kenn Staudorf. 5 stjerner! Bedste hilsner fra Vanessa og Gregers.

12 de novembro de 2024

Kære Vanessa og Gregers.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at I har fået den hjælp, I havde brug for, og jeg skal sørge for, at Kenn og hans folk får besked. :-)

I må have en dejlig dag.

Lang sagsbehandling

Vi fraflyttede vores lejlighed 01.08.2024. Da der er A-ordning betalte vi selvfølgelig husleje til 15.08.2024. Vibo valgte så at opkræve til 31.08.2024. Vi blevet lovet en flytteopgørelse 4-6 uger efter den var genudlejet. Den modtog vi 8 uger efter genudlejning. Den var dog fuld af fejl. De har ikke fået den ekstra husleje retur og har pludselig måtte hæfte for skader fra forrige lejer, skader som vi gjorde opmærksomme på ved indflytning. Ved fraflytning gjorde vi også opmærksom på at det ikke var os, der var ansvarlig for skaderne. Det er uroligt svært at komme i kontakt med Vibo. Der kan gå flere dage før de svare på mails og ved opkald får man sjældent et ordenligt svar.

Den eneste grund til at de får 2 stjerner er at vi, mens vi har boet der har haft nogle rigtig gode viceværter, der har været rigtig gode til deres arbejde.

28 de outubro de 2024

Kære Astrid.
Jeg er ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse med at fraflytte jeres bolig. Det er bestemt ikke meningen.
Hvis sagen endnu ikke er afsluttet, vil jeg bede dig skrive til os på vibo@vibo.dk. Så får jeg min søde kollega til at kigge nærmere på, hvad der er op og ned.

Tak fordi du gav dig tid til at sende ros til vores driftsfolk - jeg glad for, I har haft en god oplevelse med dem.

Jeg ønsker dig en god dag.

Bolig

Jeg vil gerne lejer bolig 3 værelse

17 de outubro de 2024

Hej Semereab.
Hvis du ønsker at leje en bolig, kan du skrive dig på venteliste og se alle vores boliger i VIBOs selvbetjening: https://unikweb.vibo.dk/Ansoger/Find-bolig.

Mangler du akut en bolig, udlejer vi enkelte boliger i tidsbegrænsede perioder - dem finder du her: https://vibo.dk/boligsoegende/ledige-boliger/

Ellers er du også velkommen til at tage fat i vores udlejningsteam på 33 42 00 00 mellem kl. 10 og 14 (fredag mellem kl. 10 og 13).

Rykker jeg ikke forstod

Jeg bestyrer min mors pengesager (hun er på plejehjem) og ville spørge Vibo hvorfor hun fik en rykker. Jeg har ikke set en regning på den str. og Vibo er PBS tilmeldt, så jeg forstod det ikke.
I går og i dag har jeg forsøgt at ringe, men efter en times venten (begge dage) i telefonen prøvet at maile i stedet. Der kommer så besked om, at mailen ikke kunne leveres. Et firma som er umuligt at kontakte får ikke ret mange stjerner af mig.
Jeg fik senere forklaring med hackerangreb og hjælp så jeg ville nu have givet dem 4 stjerner

8 de julho de 2024

Kære Susanne.

Jeg kan godt forstå, du blev frustreret over ikke at kunne få fat i os.
Desværre var VIBO udsat for et hackerangreb d. 8. juli.
Det betød, at vores telefoner, mailsystemer m.m. var lagt ned i over en uge. Derfor kunne du ikke komme igennem til os - kun via nødtelefonnumre, som var kommunikeret ud til vores beboere via opslag i opgange og på sociale medier.

Det er meget uheldigt, at det lige er faldet sammen med, at du har haft brug for at kontakte os. Jeg håber, du efterfølgende har fået fat i os og fået den hjælp, du havde brug for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære Vibo

Kære Vibo
Jeg synes det er voldsomt tarveligt meget af det folk skriver herinde og de anmelder jer så grimt!
I skal vide, at jeg er en yderst tilfreds (!) tidligere beboer. Jeg har boet i 4 forskellige afdelinger hos jer igennem mit relativt korte liv, - jeg er ikke fyldt 40- og nu igen søger jeg tilbage til jer Vibo. Og jeg venter gerne på krogtoften giver mig en ledig 4 værelses og jeg glæder mig- i mellemtiden skal I have ros og anerkendelse. I tilbyder nogle rigtig fine boliger til priser der ikke er absurde, folk forlanger mere end de kan tillade sig nu om dage, og det er da tydeligt afspejlet herinde. Det er en skam, og jeg kunne høre det på den søde medarbejder som besvarede jeres telefon forleden, hun lød angst - ikke underligt hvis hun skal hakkes på at sure mennesker hele tiden - så mandagssolskin sender jeg hermed jeres vej og håber jer alt det bedste :-D

29 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan seriøst ikke forstå at det…

Jeg kan seriøst ikke forstå at det tager flere år. Lige så snart du får tilbud, står der 70 andre foran dig. Kan hellere ikke forstå at man siger ja, tak -og så får man af vide at du er nummer 33 i køen:(
Dårlig selskab.

31 de janeiro de 2023

Husene er gamle🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Husene er gamle, telefonsupporten er så vellykket, at det er umuligt selv at tale, de er uhøflige, når de taler, de udsteder yderligere regninger uden varsel, jeg kan ikke rådgive, vibo er en rædsel for nogen, fjern dem fra dem . Dine nerver er dig dyrere.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

18 de janeiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej Boligforeningen VIBO

Hej Boligforeningen VIBO

Til Lisa Andersen

Vi har modtaget en klage fra min nabo over mig :( den 06 juli 2022 ( 100-121-1796-4)
Nabo har navne 6 punkte , ingen er korrekt ,
Vi er en stile rolige familie :)
Jeg arbajde mange tillige morgen starter kl 04 ( buschauffør )
Min køn og to barn Stan 1 år
Alexandra 3 år
Bege 2 kl 08,30 de gå i skul , børnehave
Min køn er ude med vener , handle , næste aldrig hjem .
Vi mødes hver dage aften kl 16/30 vi leve med , leje lidt med børnene :) hvor mange kan 2 lille børn lame ?
Som jeg har navne tidene, vi er kun 4 time hjemme , det er vos tid , familie tid . ok
Den sidste 2 måne , May - til 4 jul 2022 min køn og to børn har vær på ferie i Afrika Kenya
Beklage men min nabo er mange sensible ?

Vi er mange glade vis er muligt for flute her fra , med jeres Hjelp ?

En rigtig godt stammer dag :)

Charlotteager 136 2 TV
2640 Hedehusene

Mvh. Vasile Sorin Aldea
Tel nr 71318801

8 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais