Vijvermeester Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor mijn vijver had ik hoornblad besteld. De levering was echter niet naar tevredenheid. De kwaliteit liet te wensen over. Na telefonisch contact kreeg ik naats excuses ook nieuwe levering van gewe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling bestond uit sterrekroos. Deze arriveerde verpakt in een krant en heeft zich niet goed hersteld van het vervoer. Vijvermeester heeft een uitstekende service geboden door mij het sterrek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb glanzend fonteinkruid besteld bij Vijvermeester. Bij aankomst waren de planten helaas bruin, mogelijk als gevolg van het transport. Ik heb ze nog een week de kans gegeven in de vijver, maar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren een beetje sceptisch over de verhalen van vijvermeester over de werking van slakken en mossels in de vijver. Toch de gok gewaagd en een pakket mossels en slakken in Emmeloord opgehaald. Vijve... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

248 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

39 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super service

Postnl leverde 2 dagen later dan gepland en vijvermeester voor meteen aan om de bestelling op hun kosten opnieuw te sturen. Gelukkig leefde alles nog. Maar hebben een paar keer gemaild of alles naar wens was. Super blij met deze service! Aanrader!

15 de março de 2021

Prima service

Prima service had water slakken besteld maar die werden door postnl niet op tijd bezorgd. Heb geemaild en kreeg snel een telefoontje met excuses en ze zouden de zelfde dag nieuwe opsturen omdat ze bang waren dat de oude te lang onderweg zouden zijn en het niet zouden redden. De volgende dag kreeg ik alle twee de pakketten. Heb ze per pakket in de vijver gedaan en het oude pakket hebben er 3 van de 15 stuks het niet over leeft. GOEDE SERVICE EN KWALITEIT

15 de março de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ondanks de problemen goede service

Eén van mijn gekozen waterplanten was niet op voorraad en dus kreeg ik telefonisch de vraag of ik akkoord ging met een soortgelijke waterplant, waarbij zij de hogere kosten voor hun rekening namen.
Door PostNL was er vervolgens iets mis gegaan met de levering van mijn pakket, waardoor een deel van mijn bestelling dood was bij aankomst. Vijvermeester.nl heeft netjes vervangende zoetwatermosselen toegestuurd, ook al lag de fout eigenlijk niet aan hen.
Kortom, ondanks de problemen ben ik toch tevreden, dankzij de goede service.

11 de março de 2021

Uitstekende service

Uitstekende service. Vijverpakket was vertraagd door PostNL, geen probleem, ze hebben direct een nieuw pakket opgestuurd. Complimenten.

11 de março de 2021

Zeer goed

Een zeer goed en snel bedrijf.Ik had vijverslakken en een plant gekocht.Ook de website is top, alles word goed uitgelegd.

9 de março de 2021

ultieme service

En dan te bedenken dat ik alleen maar telefonisch advies vroeg over vijveraarde.... Chantal bood onmiddellijk aan om ons een bus met vijveraarde toe te sturen: gratis en voor niets, zelfs zonder verzendkosten. Wat een service! Bij zo'n bedrijf kom je vaker bestellen.

8 de março de 2021

Mosselen en zuurstofplant

Voor het eerst mosselen en zuurstofplanten besteld bij jullie. Door mijn eigen fout verkeerd adres ingevuld. Gebeld, de dame die opnam was zeer vriendelijk en klantgericht. Mede door deze vriendelijke en persoonlijke benadering weer een nieuwe bestelling gedaan. Had een vraag over de werking van de mosselen, de dame aan de telefoon had ze zelf ook in haar aquarium en begreep mijn vraag. Samenvattend een top winkel.

8 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goede kwaliteit van professioneel bedrijf

Eerste keer bij Vijvermeester besteld. De website is heel duidelijk en biedt veel informatie. De telefoniste is aardig, behulpzaam en professioneel.
De bestelling kwam heel netjes verpakt aan. Ze hadden zelfs als verrassing nog wat planten in de vijveraarde in een vijvermand gezet en nog een wat extra’s bijgevoegd. Goede kwaliteit en uitgebreide informatie over de waterplanten, mosselen en poelslakken die ik besteld had. Ik zal in de toekomst zeker weer bij hun bestellen, want ik ben erg tevreden.

5 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een shop gemaakt door mensen die weten…

Een shop gemaakt door mensen die weten waar ze het over hebben dus daar koop je je waterplanten.
Ik kocht een pakket zuurstofplanten. Zeer snel geleverd (dag na bestelling in huis) en ruim gesorteerd.
Volgende aankoop worden moerasplantjes.

5 de março de 2021

Favorite vijver website

Ik heb ondertussen meermaals besteld via Vijvermeester.nl en ik ben heel tevreden. Ik heb verschillinde waterplanten gekocht in het verleden en ook mosselen. Ik woon in Brussel, maar deze Nederlandse website vind ik een van de beste. Ik vind zoveel bruikbaar informatie over de beste groei condities voor elke soort en veel inheemse waterplanten. Alles komt ook heel goed aan per post en met zo weinig mogelijk plastiek. Super!

4 de março de 2021

Zeer Persoonlijk advies en contact. Perfect

Wij hebben poelslakken en zoetwater mosselen besteld. Goed en persoonlijk advies. Ook de vertraging bij de post besteller werd goed begeleid en achteraf gecontroleerd middels een persoonlijk mailtje. We kregen ook advies over te kiezen waterplanten. Prima!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met Vijvermeester was top!

Mijn ervaring met Vijvermeester was zeer goed. Heel aardige en behulpzame medewerkster die mij telefonisch hielp bij de bestelling van poelslakken. De bestelling kwam in goede orde en op het afgesproken tijdstip aan. Bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke uitleg zowel telefonisch als…

Duidelijke uitleg zowel telefonisch als op begeleidend schrijven
Ook voor vragen kun je bellen en wordt je goed geadviseerd
Vijverpakket 2x besteld en zag er goed uit; alles nu in de vijver dus ben benieuwd

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vijverslakken

Twee dagen na de bestelling zijn onze vijverslakken aangekomen samen met de nodige richtlijnen. De verpakking was zeer verzorgd.