Voor mijn vijver had ik hoornblad besteld. De levering was echter niet naar tevredenheid. De kwaliteit liet te wensen over. Na telefonisch contact kreeg ik naats excuses ook nieuwe levering van gewe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn bestelling bestond uit sterrekroos. Deze arriveerde verpakt in een krant en heeft zich niet goed hersteld van het vervoer. Vijvermeester heeft een uitstekende service geboden door mij het sterrek... Ver mais
Ik heb glanzend fonteinkruid besteld bij Vijvermeester. Bij aankomst waren de planten helaas bruin, mogelijk als gevolg van het transport. Ik heb ze nog een week de kans gegeven in de vijver, maar... Ver mais
We waren een beetje sceptisch over de verhalen van vijvermeester over de werking van slakken en mossels in de vijver. Toch de gok gewaagd en een pakket mossels en slakken in Emmeloord opgehaald. Vijve... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Prima service en bijzonder vriendelijk advies
Prima service en bijzonder vriendelijk advies en hulp van Chantal. Kom zeker een volgende keer terug !
Top producten en service
Top producten en service. Had een mossel en slakken als anti-algen besteld wat snel werd geleverd. De mosselen en slakken waren zorgvuldig ingepakt en er werden flink wat meer slakken geleverd. De slakken doen prima hun werk, binnen een paar dagen is alle alg nagenoeg weg. De mosselen doen het ook prima, de waterkwaliteit is sterk verbeterd. Top om dit zo te zien verbeteren.
Toen over een periode van 3-4 weken 3 mosselen dood waren gegaan, heb ik de vijvermeester gevraagd of ik misschien iets fout doe. Snel kreeg ik antwoord dat het waarschijnlijk gewoon pech is en dat ik nieuwe zou krijgen. We hadden een paar warme dagen en de mosselen werden aan huis afgeleverd middels een spoedbestelling. Deze zaak weet wat service betekent!! Ik kan iedereen deze webshop aanbevelen zeker het anti-algen pakket, de natuur doet z'n werk in je vijver en moeras, dan ben je snel klaar met allerlei dure chemische of "natuurlijke" middeltjes.
Ik ga bij deze webshop zeker nog eens shoppen.
Top service
Top service. Goede producten. En zeer Snelle levering! En mijn vraag via de mail werd direct beantwoord.
Ik bestel al enkele jaren zuurstof…
Ik bestel al enkele jaren zuurstof plantjes voor mijn vijver altijd naar tevredeheid
Mooie grote plantjes zonder ziekte kiemen
En ze zijn erg vers als ze binnen komen
Ze worden goed verpakt dus hebben ook niet veel te lijden
En mocht er toch iets niet in orde zijn dan word dat zeer snel en netjes op gelost
Kortom een goed en fijn bedrijf om je spullen te kopen
Kortom ik beveel vijvermeester voor 200 % aan
nalevering
Zeer content over de nazorg en coulance bij een nalevering. Karel Stultiens
goede service,klantvriendelijk bestel…
goede service,klantvriendelijk bestel zeker weer bij vijvermeester als ik wat nodig ben,klein minpuntje is dat de bezorger het niet zo nauw neemt.
Uitstekende service
Uitstekende service, goede communicatie.
De Mosselen. Poelslakken, Posthoornslakken, en vijverplanten hier bestelt. Goed verpakt en goede uitleg erbij, en tips voor de vijver! 👍👌Heel erg tevreden.
Geweldige service!
Super service
Super service door post.nl waren de poelslakken en mosselen 4 dagen onderweg waardoor niet alles levend is aangekomen. Contact gehad en er werd meteen een nieuwe pakketje voor mij gemaakt en dat is netjes op tijd aangekomen.
Uitstekende service en goede communicatie
Uitstekende service en goede communicatie over de levering. Door een storing bij Post.nl kwam de bestelling eerst niet aan waarna onmiddellijk kosteloos een nieuw pakket werd opgestuurd. Uiteindelijk kwam de oorspronkelijke bestelling ook aan waardoor ik twee leveringen heb ontvangen. Terugsturen was niet nodig.
Goede levering
Goede levering. Ook achteraf nog bijgesteld. Kon er gewoon bij. Kwam in 1 pakket aan. Kan altijd voor advies terecht.
Geweldige service mogen ervaren
Geweldige service mogen ervaren. De bestelling was in eerste instantie wat later door drukte bij Postnl. Hier keurig over geïnformeerd door vijvermeester. Deel van de bestelling die door de verlate verzending in kwaliteit achteruit was gegaan voor een tweede keer mogen ontvangen. 5 sterren beoordeling met speciaal bedankje voor Ans.
Top service en goede adviezen!
Al een paar keer besteld, goed advies en met het gewenste resultaat. Één keer een te late levering door een fout van de bezorgdienst waardoor de poelslakken het niet overleefd hadden, maar meteen goed opgelost door de klantenservice van Vijvermeester. Top service!
Prima service
Prima service, plantjes netjes verpakt. Ik had wel iets meer instructie kunnen gebruiken hoe de plantjes in de vijver te planten. Dat moest ik nu eigenlijk zelf uitzoeken. Ik hoop maar dat ik het goed heb gedaan en de plantjes overleven.
Van begin tot eind TOP!!
Bij vijvermeester voor onze vijver grof hoornblad besteld, van bestellen t/m levering alles TOP!
Ook nog telefonisch contact gehad en ontzettend vriendelijk geholpen en bij de ontvangen hoornblad zat gebruiksaanwijzing en tips hoe ermee om te gaan.
Ik ben super tevreden door de snelle levering en het prettige contact!
Ook het hoornblad zag er keurig uit en was keurig verpakt.
Al met al kom ik hier weer terug!
De bestelling werd snel en keurig afgeleverd. Tot onze verbazing kwam de volgende dag het pakket nog een keer. Gebeld met het bedrijf en het werd keurig geregeld. We mochten de bestelling houden. Super bedrijf. We gaan vast en zeker nog wel een keer bestellen. Fam. van der Bijl.
Goed verpakt en veilig aangekomen uit…
Goed verpakt en veilig aangekomen uit een ruime keuze aan mooie producten op een overzichtelijke site heel erg tevreden Wiechert
Veel kennis van zaken en bereid tot meedenken
Goede ervaring met dit bedrijf. Goed telefonisch bereikbaar en erg bereid mee te denken bij wat je nodig hebt. Veel kennis van vijvers in huis, goed materiaal en wat ik zelf erg belangrijk vindt: op zoek naar een oplossing om een vijver zonder bijzondere middeltjes aan de praat te houden.
Een van mijn planten had het helaas niet gered, en de slakken waren doodgegaan omdat ik zelf een verkeerde volgorde had gehanteerd. Toch besloot vijvermeester om direct een aantal nieuwe gratis op te sturen. Prima service, waardoor ik in de toekomst makkelijk zal terugkeren.
Veel waar voor je geld
Grote planten, zelfs nu al in maart. Snelle bezorging. De moerasslakken werken hard. De moerasslakken 's avonds in een bak van 24 liter met veel draadalg uitgezet. s' Morgens was een flink deel van de draadalg begroeiing al weg. Er zaten een paar extra planten en slakken bij. Dat waardeer ik.
Goede ervaringen met Vijvermeester
Goede ervaringen met Vijvermeester, zowel vorig jaar als dit jaar. Producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Er was iets verkeerd gegaan met mijn meest recente bestelling, 25 mosselen bezorgd ipv 50. Na een telefoontje werd dit meteen goed geregeld, en de volgende dag ontving ik de andere 25 plus nog 5 extra. Heel fijn. Ik zal zeker nog eens bestellen bij Vijvermeester.