Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Ver mais
Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.
Informações de contato
Enghaven 5-7, 7500, Holstebro
- +45 77 34 21 64
- info@vildmedvin.dk
- www.vildmedvin.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk sted
Fantastisk sted at handle jeg har kun rosende ord og jeres medarbejdere er fantastiske både på live og generelt jeg har mine favoritter blandt jeres medarbejder og sådan vil det jo altid være, det er nok fordi det dr dem jeg kender bedst det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Jeg er bare så positiv overrasket over VildMedVin så pøj pøj til jer alle sammen vi ses på live eller i jeres fysiske butikker.

Resposta da Vildmedvin
Flasker forsøgt afleveret til modtager…
Flasker forsøgt afleveret til modtager som gave, trods at der er smadrede flasker iblandt. Fragtmand melder “ingen hjemme”
Jeg Forsøger at ringe til hovedkontor i kontortid men ingen svarer.
Pænt kedelig oplevelse.

Resposta da Vildmedvin
Dejlig med point som giver rabat
Fik i weekenden en mail om at mine point snart udløber. Fantastisk besked at få, da jeg havde en del point stående. Så derfor bestilte jeg straks en portion god rødvin med god rabat og ekstra rabat på grund af point. Jeg er Vild med Vin

Resposta da Vildmedvin
Rabatkodeudløb om 4 dage !
De sender mig en mail om, at min rabatkode udløber om 4 - FIRE ! dage.
Det synes jeg, er for "vildt". Og et for superdårligt marketingtiltag. Man har vist aldrig gået på Handelsskole ?
Tiltaget minder mest af alt om kundetvang. Fy, den slags er ikke pæn opførsel.

Kvalitet for pengene
Det er dejlig nemt at bestille gode vine hos jer, ros 👍

Fineste vinshop. 🍷🍷
Jeg får altid en fantastisk behandling hos Vild Med Vin. Hurtig ekspedition .. er altid tilfreds. VH Ingrid 🍷

Resposta da Vildmedvin
I får ikke hvad I bestiller
Vi bestilte to x 8 alkoholfrie forskellige FLASKER øl - ja - som det fremgik af hjemmesiden. For os var det vigtigt at få FLASKER, da vi skulle bruge dem til en gave i en kurv. Det så spændende ud og de 8 flasker var alle sammen forskellige.
Da vi modtog ølpakken var der 8 DÅSER og 8 FLASKER, hvoraf 4 af FLASKERNE var ens. Slet ikke det produkt vi havde købt.
Jeg ringede med det samme til firmaet: Jeg fik en mail med følgende besked fra Frederik:
"Vores alkoholdfrie ølpakke er ikke betinget til udelukkende at bestå af flaskeøl. Der gælder for vores billeder at de er vejledende, dvs. billedet på ølpakken er et udsnit af hvad vi havde på lager, da pakken blev oprettet. Vi skifter ofte i ølpakkernes indhold, så det stemmer med hvad vi har på lager i øjeblikket og kan derfor ikke have et opdateret billede af pakkerne på hjemmesiden hele tiden.
Nederst i vores betingelser kan du finde vores betingelser ang. billeder.
Det er korrekt nok at flaskeøllerne er ens, da du har bestilt 2 x alkoholfrie ølpakker, De forskellige dåser kommer af, at vi ikke har haft nok lager til at sende 2 x ølpakker der var ens. Altså har vi opdateret pakken, for at få din ordre sendt afsted. Så det du har modtaget er egentligt rigtig nok, og stemmer overens med det som du har bestilt."
Det må man kalde falsk varebetegnelse. Jeg køber 8 forskellige FLASKER og modtager noget helt andet end det jeg har bestilt. Jeg har ikke bestilt DÅSER og jeg har bestilt forskellige FLASKER (som billedet viser på deres hjemmeside) Jeg mener: (Man bestiller vel ikke et par lange hvide bukser online og modtager et par brune shorts fordi de er udgået for de hvide vel?
Hold fingrene væk for det firma - I får noget helt anden end det I bestiller - alt afhængig af hvad de har på lager - UDEN VARSEL.

Gode produktbeskrivelser
Gode produktbeskrivelser, nemt at bestille og hurtig og stabil levering

God oplevelse
Endnu engang, en god oplevelse.
Hurtig ekspedition og levering. Fornuftige priser.

Dag til dag levering????
Dag til dag levering????
har købt noget den 29. juni og har ikke fået det endnu...

Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne
Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne. Har bestilt en pakke med 6 A.H. Riise romglas, og jeg modtager kun ÉT GLAS!! ØV hvor er det dårlig stil! Har aldrig oplevet noget lignende🤬🤬

Dejligt
Dejligt, at chaufføren kom så tidligt på dagen.
Varerne pænt og sikkert emballeret.

Resposta da Vildmedvin
Hurtig levering og effektiv kundeservice
Levering på hjemmeadressen 21 timer efter ordreafgivelse.
Henvendelse pr. mail til kundeservice med svar indenfor 30 min.
Best practice på webshop anno 2022!

Dag til …… levering
Dag til …… levering
Dag til dag levering holdte ikke stik, bestilte 11/5-22 inden for deres deadline, modtager mail 2 timer senere at de ikke kunne nå at få ordre afsted, men de ville satse på at få den afsted dagen efter. Kl.14 d. 12/5-22 ringer jeg da der stadig ikke er sket noget, igen er ordren ikke afsendt da en af flaskerne skal hentes i deres butik til ordren, så den ville hellere ikke komme afsted idag., så levering vil blive d.16/5 - 17/5.
I det mindste så fejler deres kundeservice ikke noget og fik den annulleret.
ordre #800259617

De er bare i orden
Har lige købt 10 ks Chablis hos dem. Fornuftig pris, meget fin kommunikation og hurtigt levering.

Resposta da Vildmedvin
Super service - klager ej :-)
Jeg har nu handlet op til flere gange hos dem - både til mig selv, & I form af gaver til mine kære.
Super service - nemt at navigere på deres side.
& det er ikke sidste gang jeg handler hos dem :-)

Resposta da Vildmedvin
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.