Vildmedvin Avaliações

3.974
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos
  2. Loja de bebidas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.974)

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisk sted

Fantastisk sted at handle jeg har kun rosende ord og jeres medarbejdere er fantastiske både på live og generelt jeg har mine favoritter blandt jeres medarbejder og sådan vil det jo altid være, det er nok fordi det dr dem jeg kender bedst det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Jeg er bare så positiv overrasket over VildMedVin så pøj pøj til jer alle sammen vi ses på live eller i jeres fysiske butikker.

11 de agosto de 2022

Hej Mike

Mange tak for din anmeldelse - den sætter mine kollegaer og jeg meget stor pris på.

Vi ses til en live shopping,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Flasker forsøgt afleveret til modtager…

Flasker forsøgt afleveret til modtager som gave, trods at der er smadrede flasker iblandt. Fragtmand melder “ingen hjemme”
Jeg Forsøger at ringe til hovedkontor i kontortid men ingen svarer.
Pænt kedelig oplevelse.

11 de agosto de 2022

Hej Michael

Jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med at få fat på os, og at produkterne var skadet.

Vi går meget op i at pakke vores produkter forsvarligt ind for at undgå netop skadede forsendelser, men nogle enkelte tilfælde kan der ske uheld fx i håndtering af en forsendelse, og så skal du som kunde jo selvfølgelig ikke have pakken til modtagelse.

Jeg kan forstå på mine kollegaer i kundeservice, at I har fundet en løsning på situationen.

Jeg håber, du kigger forbi en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig med point som giver rabat

Fik i weekenden en mail om at mine point snart udløber. Fantastisk besked at få, da jeg havde en del point stående. Så derfor bestilte jeg straks en portion god rødvin med god rabat og ekstra rabat på grund af point. Jeg er Vild med Vin

8 de agosto de 2022

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse og de pæne ord - dem sætter mine kollegaer og jeg meget stor pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rabatkodeudløb om 4 dage !

De sender mig en mail om, at min rabatkode udløber om 4 - FIRE ! dage.
Det synes jeg, er for "vildt". Og et for superdårligt marketingtiltag. Man har vist aldrig gået på Handelsskole ?
Tiltaget minder mest af alt om kundetvang. Fy, den slags er ikke pæn opførsel.

6 de agosto de 2022

Hej L Lund

Vi udsender en besked til vores kunder i forbindelse med, at rabatpoint snart udløber, så kunderne har mulighed for at anvende de rabatpoint, der er optjent inden de udløber. Som jeg læser din besked, er det sådan en besked du har modtaget?

Og jeg er ked af, at du ikke er glad for den besked. Det er vores oplevelse, at vores øvrige kunder sætter stor pris på den service.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, må du meget gerne tage fat i vores kundeservice på info@vildmedvin.dk

Jeg håber, du får en god dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og viden

4 de agosto de 2022

Hej Jørn
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Mine kollegaer og jeg sætter stor pris på din kommentar.

Jeg håber, du får en dejlig dag.

Kvalitet for pengene

Det er dejlig nemt at bestille gode vine hos jer, ros 👍

Hej Grethe

Mange tak for din anmeldelse - jeg håber du kigger forbi en anden dag også :)

Ha' en dejlig dag,

Fineste vinshop. 🍷🍷

Jeg får altid en fantastisk behandling hos Vild Med Vin. Hurtig ekspedition .. er altid tilfreds. VH Ingrid 🍷

Hej Ingrid

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på din kommentar.

Jeg håber, du får en dejlig dag,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I får ikke hvad I bestiller

Vi bestilte to x 8 alkoholfrie forskellige FLASKER øl - ja - som det fremgik af hjemmesiden. For os var det vigtigt at få FLASKER, da vi skulle bruge dem til en gave i en kurv. Det så spændende ud og de 8 flasker var alle sammen forskellige.
Da vi modtog ølpakken var der 8 DÅSER og 8 FLASKER, hvoraf 4 af FLASKERNE var ens. Slet ikke det produkt vi havde købt.

Jeg ringede med det samme til firmaet: Jeg fik en mail med følgende besked fra Frederik:
"Vores alkoholdfrie ølpakke er ikke betinget til udelukkende at bestå af flaskeøl. Der gælder for vores billeder at de er vejledende, dvs. billedet på ølpakken er et udsnit af hvad vi havde på lager, da pakken blev oprettet. Vi skifter ofte i ølpakkernes indhold, så det stemmer med hvad vi har på lager i øjeblikket og kan derfor ikke have et opdateret billede af pakkerne på hjemmesiden hele tiden.
Nederst i vores betingelser kan du finde vores betingelser ang. billeder.
Det er korrekt nok at flaskeøllerne er ens, da du har bestilt 2 x alkoholfrie ølpakker, De forskellige dåser kommer af, at vi ikke har haft nok lager til at sende 2 x ølpakker der var ens. Altså har vi opdateret pakken, for at få din ordre sendt afsted. Så det du har modtaget er egentligt rigtig nok, og stemmer overens med det som du har bestilt."

Det må man kalde falsk varebetegnelse. Jeg køber 8 forskellige FLASKER og modtager noget helt andet end det jeg har bestilt. Jeg har ikke bestilt DÅSER og jeg har bestilt forskellige FLASKER (som billedet viser på deres hjemmeside) Jeg mener: (Man bestiller vel ikke et par lange hvide bukser online og modtager et par brune shorts fordi de er udgået for de hvide vel?
Hold fingrene væk for det firma - I får noget helt anden end det I bestiller - alt afhængig af hvad de har på lager - UDEN VARSEL.

Hej Inger

Som min kollega har gjort dig opmærksom på i teksten du refererer til, så er vi nødt til at tage forbehold for indholdet i ølpakken - det er for at kunne levere de mest interessante produkter muligt (både flasker og dåser). Hvilket også fremgår af produktbeskrivelsen.

Min kollega har tilbud dig at sende nogle produkter, der matcher kravene til dit formål, hvilket jeg kan forstå, du ikke har været interesseret i?

Jeg er ked, at vi ikke har kunnet finde en løsning på dit problem sammen med dig.

Gode produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser, nemt at bestille og hurtig og stabil levering

14 de julho de 2022

Hej Reno

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg håber, du får en god dag,

God oplevelse

Endnu engang, en god oplevelse.
Hurtig ekspedition og levering. Fornuftige priser.

9 de julho de 2022

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi håber, at se dig igen hos VildMedVin.

Ha' en god dag,

Dag til dag levering????

Dag til dag levering????
har købt noget den 29. juni og har ikke fået det endnu...

3 de julho de 2022

Hej Maria

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Hvis du sender dit ordrenummer til mine kollegaer på info@vildmedvin.dk, så kan vi bedre hjælpe med at finde ud af, hvad der er sket.

Anne fra VildMedVin.

Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne

Jeg havde givet 0 hvis jeg kunne. Har bestilt en pakke med 6 A.H. Riise romglas, og jeg modtager kun ÉT GLAS!! ØV hvor er det dårlig stil! Har aldrig oplevet noget lignende🤬🤬

4 de junho de 2022

Hej Nanna

Som mine kollegaer har skrevet til dig, så er vi meget kede af den fejl vi har lavet i forbindelse med afsendelse af din ordre.

Vi har sendt en ny pakke afsted til dig med 6 nye romglas.

Jeg håber meget, at du vil give os en ny chance en anden gang.

Håber du får en god dag,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt

Dejligt, at chaufføren kom så tidligt på dagen.
Varerne pænt og sikkert emballeret.

28 de maio de 2022

Hej Nina

Håber varerne smager dig.

Ha' en god dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og effektiv kundeservice

Levering på hjemmeadressen 21 timer efter ordreafgivelse.
Henvendelse pr. mail til kundeservice med svar indenfor 30 min.
Best practice på webshop anno 2022!

25 de maio de 2022

Hej Steen

Mange tak for anmeldelsen af dit køb hos os.

Jeg håber, dit køb smager rigtig godt og at vi ser dig igen en anden gang.

Ha' en dejlig dag,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dag til …… levering

Dag til …… levering

Dag til dag levering holdte ikke stik, bestilte 11/5-22 inden for deres deadline, modtager mail 2 timer senere at de ikke kunne nå at få ordre afsted, men de ville satse på at få den afsted dagen efter. Kl.14 d. 12/5-22 ringer jeg da der stadig ikke er sket noget, igen er ordren ikke afsendt da en af flaskerne skal hentes i deres butik til ordren, så den ville hellere ikke komme afsted idag., så levering vil blive d.16/5 - 17/5.

I det mindste så fejler deres kundeservice ikke noget og fik den annulleret.

ordre #800259617

12 de maio de 2022

Hej Morten

Tak fordi du har skrevet en anmeldelse af dit køb hos VildMedVin - og din feedback på noget vi kan gøre bedre.

Jeg er ked af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger, og at vi ikke fik informeret dig ordentligt undervejs.

Jeg håber, du vil give os en ny chance en anden gang.

De er bare i orden

Har lige købt 10 ks Chablis hos dem. Fornuftig pris, meget fin kommunikation og hurtigt levering.

27 de abril de 2022

Hej Mike

Mange tak for din anmeldelse af dit køb hos VildMedVin.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig - og stolte over at du valgte os.

Håber din Chablis vin må være med til at give gode stunder.

Nem og god behandling

21 de abril de 2022

Hej Jan

Mange tak for at dele din oplevelse med VildMedVin her på trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Ha' en god dag - og weekend,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service - klager ej :-)

Jeg har nu handlet op til flere gange hos dem - både til mig selv, & I form af gaver til mine kære.
Super service - nemt at navigere på deres side.
& det er ikke sidste gang jeg handler hos dem :-)

20 de abril de 2022

Hej Gloria

Mange tak for din anmeldelse af os hos VildMedVin - det sætter vi meget stor pris på.

Håber du får en dejlig dag,
Anne fra VildMedVin

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais