Vildmedvin Avaliações

3.974
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos
  2. Loja de bebidas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.974)

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Længere levering end lovet og dårlig kundeservice

Bestilte varer med levering til den 22/3. Den 23/3 modtager jeg så en mail om at leveringen først bliver den 25/3. Har skrevet til vildmedvin men får intet svar.
Dårlig kundeservice og længere levering end de skriver ved bestilling.

22 de março de 2024

Hej Cecilie.

Det er super trist at du har haft en dårlig oplevelse med levering og kontakt til kundeservice. Jeg kan forstå at din ordre blev afsendt som aftalt med estimeret levering den 22/3 - desværre har Bring været forsinket på deres terminal.
Din mail fredag den 22/3 kl. 15:38 ramte desværre kontoret lige efter vi var gået på weekend, men kan se du fik svar mandag den 25/3 kl. 08:21. Håber du alligvel fik glæde af din ordre.

Mvh Sidsel /VildMedVin

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Øv brugte mega lang tid på at klikke…

Øv brugte mega lang tid på at klikke ind på forskellige produkter for så at finde ud af at det var udsolgt, super irriterrende. Det kunne jo blot stå på forsiden - spild af tid - jeg fandt en anden leverandør

10 de março de 2024

Resposta da Vildmedvin

Øv Pernille - det lyder som en dårlig oplevelse du har haft på siden, det tager vi til efterretning og ser på om udsolgte produkter skal vises anderledes.

Super gode priser

Super gode priser, stort udvalg af vin, hurtig levering og meget meget fin kundeservice 👏

30 de janeiro de 2024

Resposta da Vildmedvin

Tak Nicolaj, det lader jeg gå videre til de gode folk i Kundeservice

Hurtig levering og gode produkter

Hurtig levering og gode produkter
Virkelig god kundeservice hvor man føler sig godt behandlet

24 de janeiro de 2024

Resposta da Vildmedvin

Tusind tak Kristine, jeg sender din ros videre til de gode folk i kundeservice.

Sidsel /VildMedVin

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Her er mange muligheder for rigtig gode oplevelser!

Uanset om man går direkte i butikken eller køber på nettet og får sendt eller henter fungerer handel perfekt.
Men det er nu fedest at gå ind og få en snak og et par gode råd.
Super rare mennesker og et rigt udvalg med kvalitet til forskellige og dog rimelige priser.
Ofte også det jeg forstår ved et rigtig godt tilbud!

4 de janeiro de 2024

Resposta da Vildmedvin

Tak for ordene Jens Erik.
Det er skønt at høre du har en god oplevelse både når du handler online eller i en af butikkerne.

Sidsel /VildMedVin

Gentagne gode oplevelser

Har handlet flere gange hos Vildmedvin.dk, og jeg har kun godt at sige om mine oplevelser. Der leveres efter aftale, og informations- og serviceniveau er højt.
Var så sent som i dag i kontakt med kundeservice, fik hurtige svar og superservice af Andreas i Holstebro-afdelingen.

5-stjerner herfra.

4 de janeiro de 2024

Resposta da Vildmedvin

Tak Martin, jeg lader dine fine ord gå videre til Andreas :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og betale

Nemt at bestille og betale. Varerne kom lynhurtigt og stillet som aftalt. Derfor ingen forslag til forbedringer.

13 de dezembro de 2023

Tak Verner
Det er rart at også leveringen fungerer som den skal.

Fantastisk udvalg

Fantastisk udvalg både indenfor vin og øl. Man finder mange forskellige øl her, som ikke fås andre steder. Super!

31 de dezembro de 2023

Resposta da Vildmedvin

Fedt at høre du er glad for udvalget Peter :) - også af øl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig hurtig levering og super…

Rigtig hurtig levering og super reaktion da den første sending blev beskadiget af transportør - hurtig og nem behandling og hurtig levering af ny sending - helt super.

22 de dezembro de 2023

Hej Søren
Uheld kan jo desværre ske - men fedt at det blev løst tilfredsstillende for dig.

Vil handle der igen

Fik hurtigt min varer .

14 de dezembro de 2023

Resposta da Vildmedvin

Sådan skal det jo gerne være Sussi :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er altid glad og meget tilfreds…

Jeg er altid glad og meget tilfreds efter en handel med Vildmedvin.
Her er altid gode priser, super service hvis man ikke selv kan finde ud af det.
En god vare beskrivelse, som giver en tilfreds beskrivelse af hvad jeg købe og specielt til de vare som jeg ikke kender.
Man kan ikke altid ramme rigtigt, men pga. den gode beskrivelse sker ikke særlig tit.
Jeg for altid hjemme levering og det virker super godt, har aldrig haft knuste vare og leveringen sker altid meget hurtig.
Jeg kan kun anbefalde Vildmedvin. Handler her altid gerne

18 de dezembro de 2023

Resposta da Vildmedvin

Tak for de pæne ord Jacob. Vi gør os meget umage med at skabe en god købsoplevelse med alt fra gode beskrivelser til hurtig og sikker levering. Skønt at det også virker :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og gode rimelige priser, kan kun anbefales

7 de dezembro de 2023

Resposta da Vildmedvin

Helt som det gerne skulle være hver gang Michael :)

Super!

Rigtig fin oplevelse! Godt udvalg og god pris på den 30-års rom, jeg købte til min far i julegave. Han skal nok blive glad! Hurtig forsendelse, venlig leveringsmand og forsvarligt indpakket 👍

24 de novembro de 2023

Resposta da Vildmedvin

Hej Sidsel. Tak for de fine ord, håber din far bliver glad for flasken :) Mvh Sidsel / VildMedVin

Alt fungerer fint

alt kørte efter en snor. Og dejlig vin

14 de dezembro de 2023

Sådan skulle det jo gerne være :) Mvh Sidsel / VildMedVin

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais