Violet Hamden Avaliações 310

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Armband Sisterhood gekocht, binnen de kortste keren kapot. 59 euro voor betaald. Kan niet eens gemaakt worden. Wordt ook niet op mails gereageerd. Koop hier niet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Néha a kevesebb a több! Lehetne így nevezni egy kifinomult, minimalista stílusú nagy logó mentes táskák ! A nőies megjelenése, egyidejűleg elegáns, praktikus és rendszerező a hétköznapokban, tel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwalitatief en praktische tassen. Mijn handtas, werktas en "feesttas" komen allemaal hiervan. Goede prijs voor de perfecte tas. Ze zijn stevig en houden hun vorm en uitstraling een hele lange tijd.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

- pakket retour gestuurd, bevestiging hiervan gehad, maar tot op heden (2 maanden verder) is bedrag nog niet geretourneerd. - tot 3 keer toe gemaild. Je krijgt automatisch reply dat er binnen 5 da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

CHARACTER. CLASSIC. CONFIDENT

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

310 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top Service/ Top Marke/ Top Produkt

10 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service, unserer Marke und unseren Produkten zufrieden sind. Wenn Sie weitere Fragen oder Anliegen haben oder weitere Produkte benötigen, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung. ^HJ

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je n’ai jamais reçu mon colis… j’ai…

Je n’ai jamais reçu mon colis… j’ai envoyé un message au transporteur qui m’a dit de me tourner vers l’envoyeur ce que j’ai fait. Réponse de Violet Hamden : « remplissez ce formulaire et nous ferons une enquête » c’est chose faite depuis 2 semaines et depuis silence radio…

9 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Nous vous remercions de nous avoir fait part de votre expérience. Nous sommes sincèrement désolés que votre expérience avec notre service n'ait pas été à la hauteur de vos attentes. Suite à vos commentaires, j'ai immédiatement créé un dossier et l'ai lié à votre numéro de commande. Nous examinerons la question de manière approfondie dès que nous aurons reçu votre réponse à l'e-mail que vous nous avez envoyé récemment. À bientôt. ^HJ

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige tas en met gratis bezorging

Prachtige tas en met gratis bezorging. het enigste kleine minpuntje was dat de 10% kortingscode van de newsletter niet werkte. Verder super!

7 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw ervaring. Het spijt ons oprecht dat jouw ervaring met onze service niet naar verwachting was. Ik heb naar aanleiding van jouw feedback direct een case aangemaakt en je een email gestuurd. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten in jouw antwoord op onze e-mail. ^HJ

Zeer slechte kwaliteit tassen

Zeer slechte kwaliteit tassen. Gaan binnen 9 maanden kapot en wordt geen enkele vorm van garantie op gegeven.

3 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je ongemak hebt ervaren bij jouw bestelling. Op basis van de informatie in deze review kan ik helaas geen specifieke bestelgegevens achterhalen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via de email? Op deze manier kunnen we samen naar de situatie kijken en streven naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor de moeite. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blij dat ik dit merk heb gevonden

Mooie tassen en super mooi verpakt. Cadeautje voor jezelf!
Toen een onderdeel kapot ging ook gelijk goed geholpen en nu weer 2 nieuwe tassen besteld.

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de zorgvuldige verpakking ervan. Het is altijd ons doel om onze klanten blij te maken en een positieve winkelervaring te bieden. Onze excuses voor het kapotte onderdeel, maar we zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen en dat je nu weer twee nieuwe tassen hebt besteld. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons merk en voor je herhaalde aankopen. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super classy & nice online shop

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Thank you for the compliment! We strive to provide a stylish and fun online shopping experience for our customers. If you want to explore more in the future or have other questions, we are always here for you. Thank you for your positive feedback! ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très satisfaite du design et de la qualité produit

Le design est splendide et la qualité du sac est parfaite. Vraiment très satisfaite de mon achat!

28 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Nous sommes ravis d'apprendre que vous trouvez le design du sac magnifique et que vous êtes très satisfaite de votre achat, d'autant plus que la qualité est parfaite. Nous nous efforçons toujours d'offrir des produits de haute qualité et il est bon de savoir que cela est apprécié par nos clients. Si vous souhaitez en savoir plus à l'avenir ou si vous avez d'autres questions, nous sommes toujours là pour vous. Merci pour vos commentaires positifs ! ^HJ

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een kapotte en gebruikte tas opgestuurd…

Een kapotte en gebruikte tas opgestuurd gekregen. Onderdelen die kapot waren. Scheurtjes in het leer. Vlekken op de tas. Ik snap niet dat ze dit nog durven opsturen. Netjes mijn geld terug gekregen, maar dit was wel de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

17 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met een kapotte en gebruikte tas die je hebt ontvangen. Dit is zeker niet de service of de kwaliteit die we streven te bieden aan onze klanten, en we begrijpen je teleurstelling. Het is goed om te horen dat je je geld hebt teruggekregen, maar we begrijpen dat dit geen positieve ervaring voor jou is geweest. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. We nemen je feedback serieus en zullen stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. We hopen dat je in de toekomst weer vertrouwen zult hebben om bij ons te bestellen, maar we begrijpen ook als je besluit elders te winkelen. Nogmaals onze excuses en bedankt voor het delen van je ervaring. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdloze modellen van mooie kwaliteit

24 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze tijdloze modellen en de mooie kwaliteit van onze producten. Als je in de toekomst meer tijdloze modellen wilt bekijken of bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. ^HJ

Super!

Mooie producten en om het nog leuker te maken een fijne korting

24 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Wat fijn om te horen dat je onze mooie producten waardeert en dat je van de fijne kortingen kunt genieten! Als je in de toekomst meer producten wilt bekijken of profiteren van onze aanbiedingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twijfel niet, koop Violet Hamden!

Het lukte niet met een kortingscode, en ik dacht ik bel de klantenservice. Binnen enkele seconden opgenomen, heel lief geholpen en na 2 minuten was mijn bestelling gelukt! Mooie site, mooie producten en super fijne service. Zal hier zeker vaker kopen!

17 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice en dat ze je snel en vriendelijk hebben geholpen om je bestelling te voltooien, ondanks de problemen met de kortingscode! We kijken ernaar uit om je in de toekomst vaker van dienst te zijn. Als je meer producten wilt bestellen of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt. ^HJ

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee van de drie bestelde tassen retour…

Twee van de drie bestelde tassen retour gestuurd, omdat de ritsen niet functioneerden naar behoren. Overleg gehad met Violet Hamden en de items mochten retour. Vervolgens moest ik zelf pakketkosten betalen om de defecte items retour te sturen. Vanwege de feestdagen duurde het langer voordat de retour aangekomen was. Vervolgens kreeg ik bericht dat de retour was aangekomen en zou deze zo spoedig mogelijk verwerkt worden echter blijft de terugbetaling uit. Inmiddels 7 dagen verder en nog altijd geen terugbetaling ontvangen. Wanneer je de klantenservice probeert te bereiken wordt je niet doorverbonden met een medewerker maar wordt er gewoon opgehangen. Al met al ben ik ontevreden en word ik niet geholpen. Hopelijk bieden jullie een passende oplossing.

9 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw ervaring. Het spijt ons oprecht dat jouw ervaring met onze service niet naar verwachting was. Ik heb naar aanleiding van jouw feedback direct je case bekeken en je een email gestuurd. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten in jouw antwoord op onze e-mail. Onze excuses voor het ongemak en tot snel. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vriendin is er blij mee

Mijn vriendin is er blij mee. Geweldig!

8 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

Dat is fantastisch om te horen! We zijn blij dat je vriendin blij is met haar cadeau. Het is altijd geweldig om te weten dat onze producten anderen gelukkig kunnen maken. Als je in de toekomst meer cadeaus of producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. ^HJ

I love it

I love it. The bags are so nice!

4 de janeiro de 2024

Resposta da Violet Hamden

It's great to hear that you love our bags so much! We always strive to offer beautiful and quality products to our customers, and it does us good to know that you are satisfied with your purchase. If you would like to view or order more bags in the future, please don't hesitate to contact us. We are always ready to help you and make sure you continue to enjoy our products. ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eenvoudige bediening en mooie pruducten

Een website die eenvoudig te bedienen is en mooie producten!

28 de dezembro de 2023

Resposta da Violet Hamden

Dank je wel voor je complimenten! We zijn blij om te horen dat je onze website als eenvoudig te bedienen hebt ervaren en dat je de producten mooi vindt. Het is ons doel om het winkelen voor onze klanten zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken, en het is geweldig om te weten dat we daarin slagen. Als je in de toekomst meer producten zoekt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om terug te komen. We waarderen je positieve feedback en streven ernaar om je een geweldige winkelervaring te bieden. Bedankt voor je ondersteuning! ^HJ

Prettig shoppen

Fijne website om te bestellen! Eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

27 de dezembro de 2023

Resposta da Violet Hamden

Dat klinkt geweldig! We zijn verheugd om te horen dat je onze website als fijn hebt ervaren om te bestellen en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Het is altijd ons doel om onze klanten te voorzien van eerlijke prijzen en hoogwaardige producten. We verwelkomen je graag als terugkerende klant en staan klaar om je te helpen bij toekomstige aankopen. Als je specifieke vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van ons als je winkelbestemming! ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor mijn moeder haar verjaardag heb ik…

Voor mijn moeder haar verjaardag heb ik de collectie van de geboorte steen sieraden gekocht. Mijn moeder is er helemaal weg van en draag het elke dag met trots.
De kleur emerald staat ook prachtig bij haar huidskleur. Hoop ook snel de ring te kunnen halen want die is helaas uitverkocht.

19 de dezembro de 2023

Resposta da Violet Hamden

Wat ontzettend mooi om te horen dat je moeder zo blij is met de collectie van de geboortesteen sieraden die je voor haar verjaardag hebt gekocht! Het is altijd geweldig om een geschenk te geven dat met trots gedragen wordt en persoonlijke betekenis heeft. De kleur emerald klinkt inderdaad prachtig, en het is fantastisch dat het zo goed bij haar huidskleur past. Ik hoop dat je snel de gewenste ring kunt bemachtigen zodra deze weer beschikbaar is. Als je in de toekomst meer sieraden of andere items zoekt, aarzel dan niet om terug te komen. Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring, en nogmaals gefeliciteerd aan je moeder met haar verjaardag! ^HJ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I purchased a cross bag few month ago

I purchased a cross bag few month ago. It is really practical, functional and the finishing is of a good quality.

1 de agosto de 2023

Resposta da Violet Hamden

That's great to hear! It looks like you made a wise choice by purchasing a cross-body bag. A practical and functional bag with a good quality finish can really make a difference in terms of ease of use and durability. We hope you will enjoy your purchase for a long time to come, and if you need more items or have any questions in the future, we are always here to help. Thanks for your positive feedback! ^HJ

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vor Bestellung Retoure/Rückversand bedenken

Leider habe ich diesmal "geschlafen" und nicht vorab die Bewertungen hier geprüft oder genauer den Ablauf des Rückversands geprüft.
Rückversand auf eigene Kosten ist per se völlig in Ordnung und wird auch auf der Webseite kommuniziert.
Es steht aber ausschließlich UPS für grundsätzlich 4,95€ zur Auswahl + für eine Versicherung muss zusätzlich entweder 1,95€ oder 3,95€ bezahlt werden.
Das ginge bei DHL günstiger - ich kann allerdings nicht selbst ein Label dort erwerben.
Sonst bekomme ich keinen Retourenschein.
"Vergessen Sie nicht, das Rücksendeformular beizufügen, das Sie per E-Mail erhalten. Andernfalls besteht eine gute Chance, dass sich Ihre Rücksendungsbearbeitung verzögert."

13 de dezembro de 2023

Resposta da Violet Hamden

Danke, dass Sie Ihre Bewertung abgegeben haben. Wenn Sie Ihre Bestellung mit einem Lieferservice Ihrer Wahl zurücksenden möchten, bitten wir Sie, uns per E-Mail zu kontaktieren. Wir teilen Ihnen gerne alle notwendigen Informationen mit, damit Sie Ihren eigenen Lieferservice auswählen können. Bitte beachten Sie, dass die Kosten für die Rücksendung außerhalb der Niederlande immer zu Lasten des Kunden gehen. Wir entschuldigen uns, wenn dies nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Diese Informationen waren auch auf unserer Website verfügbar, bevor Sie Ihre Bestellung aufgegeben haben. Wir hoffen, dass wir Ihnen damit weiterhelfen können und dass Sie in Zukunft eine positivere Erfahrung machen werden. Wenn Sie weitere Fragen haben, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren. ^HJ

Easy and fast

Easy and fast
Thank you

12 de dezembro de 2023

Resposta da Violet Hamden

You're welcome! If you need any further help or information, please don't hesitate to get in touch. Enjoy your purchase, and hopefully until next time! 😊 ^HJ

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.