Armband Sisterhood gekocht, binnen de kortste keren kapot. 59 euro voor betaald. Kan niet eens gemaakt worden. Wordt ook niet op mails gereageerd. Koop hier niet!
Veja o que dizem as avaliações
Néha a kevesebb a több! Lehetne így nevezni egy kifinomult, minimalista stílusú nagy logó mentes táskák ! A nőies megjelenése, egyidejűleg elegáns, praktikus és rendszerező a hétköznapokban, tel... Ver mais
Kwalitatief en praktische tassen. Mijn handtas, werktas en "feesttas" komen allemaal hiervan. Goede prijs voor de perfecte tas. Ze zijn stevig en houden hun vorm en uitstraling een hele lange tijd.... Ver mais
- pakket retour gestuurd, bevestiging hiervan gehad, maar tot op heden (2 maanden verder) is bedrag nog niet geretourneerd. - tot 3 keer toe gemaild. Je krijgt automatisch reply dat er binnen 5 da... Ver mais
Detalhes da empresa
CHARACTER. CLASSIC. CONFIDENT
Informações de contato
Osloweg 105, 9723 BK, Groningen, Holanda
- +31502011556
- info@violethamden.nl
- www.violethamden.com
Não respondeu a avaliações negativas
Leuke aanbiedingen
Leuke aanbiedingen! Mooi assortiment!

Absence de livraison
Livraison annoncée sous 5 jours. Presque 3 semaines et obligée d'attendre de pouvoir faire une réclamation sur le site du transporteur. Aucun suivi...
Première et dernière commande pour moi sur ce site.
J'attends de voir comment sera traitée ma demande de remboursement

Super
super gemakkelijke website om te gebruiken. En de designs zijn innovatief en mooi. Je kan nergens dezefde designs vinden aan die prijs.

Prettige website
Erg overzichtelijke website, ik kon gelijk vinden wat ik zocht en duidelijke afbeeldingen en product omschrijvingen.

Nachhaltig gute Taschen
Nachhaltig gute Taschen! Hatte meiner Schwester eine geschenkt und mir dann noch selbst eine gekauft.

Resposta da Violet Hamden
Ik heb een bestelling geplaatst
Ik heb een bestelling geplaatst, maar deze heb ik nooit ontvangen. Sterker nog ik heb dezelfde track and trace code ontvangen van jullie als van een andere webshop. Het pakket van de andere webshop is wel bezorgd. Alsnog de klantenservice bel, krijg ik te horen dat ik word door verbonden met een van de medewerkers en vervolgens wordt er opgehangen! Belachelijk! Ik hebt iDeal betaald maar dus nog geen tas ontvangen! De track and trace klopt dus ook niet omdat het om een ander pakketje gaat van een andere site.

Resposta da Violet Hamden
Prachtige tas gevonden op een fijne website
Ik zocht een laptoptas en de tas die ik heb besteld, stond bovenaan bij Google. Zag er heel mooi uit, en bij jet bekijken op de website bleek die ook nog in de sale te zijn. Website was erg fijn, makkelijk alles te vinden. Ook bestellen ging uitstekend. Geen op- of aanmerkingen!

Resposta da Violet Hamden
Alles verliep super snel en gemalkelijk

2 tassen besteld niets ontvangen
2 tassen besteld. Betaald met iDeal. Daarna niets meer gehoord. Geen bevestigingsmail enz. Via klantsupport gevraagd naar oderstatus. Netjes mail dat er gepoogd wordt antwoord te geven binnen 3 werkdagen. Week later nog steeds niets gehoord. Dus wel betaald, geen tassen.

Fijne site
Snel, eenvoudig bestelproces. Duidelijke foto’s en productinformatie. Alleen jammer dat het eerste product na het bestellen out of stock bleek te zijn. Uiteindelijk wel automatisch geld terug gekregen.

Resposta da Violet Hamden
J’ai commandé il y a 2 ans un sac à…
J’ai commandé il y a 2 ans un sac à main dont je suis tout à fait satisfaite, c’est pourquoi j’en ai commandé 2 autres. Je recommande ce site.

Eerste bestelling
Heel erg benieuwd naar de tas die ik besteld heb. De website was super overzichtelijk en was erg fijn om mee te werken.

Fijne ervaring!
Via instagram kreeg ik de reclame die ik zocht! Hierdoor op de site van Violet Hamden terecht gekomen! Al eerder besteld en een snelle en fijne levering gehad. Ik kijk uit naar mijn nieuwe tas!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, spelletjes levering en ook nog is super mooi

Resposta da Violet Hamden
Fijne site met duidelijke foto’s
Fijne site met duidelijke foto’s. De prijs- kwaliteitverhouding is goed! Mijn bestelling was op tijd binnen. Ik had meerdere artikelen besteld en ook een artikel geretourneerd, dit ging heel eenvoudig. Al met al zeer tevreden!

Resposta da Violet Hamden
Fijne website om op te bestellen
Fijne website om op te bestellen - tevreden over eerdere orders.

Resposta da Violet Hamden
Goede snelle service maat kwaliteit

Heel happy
Er is een welkomscode die je meteen verwelkomt bij het shoppen als je nieuw bent op de website en de site is duidelijk, overzichtelijk en werkt heel fijn🥰

Resposta da Violet Hamden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.