Styr unna denne bedriften. Er så irritert på meg selv for at jeg ikke googlet vita pura før jeg bestilte produkter fra de. Makan til svindel. Har prøvd å avslutte abonnementet, det er lettere sagt en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Aldri vært borti dårligere kundeservice. Jeg bestilte en pk Royal Tan som jeg fikk levert etter kort tid. Pga en misforståelse fra min side så ble ikke abonnement sagt opp og den tar jeg på min kap... Ver mais
Bestilte 1 boks royal tan, sendte mail 4 dager etter jeg mottok pakken for å avslutte abonnementet hos vitapura. 3 uker etter fikk jeg nylig pakke med 3 bokser. Sendte ny mail med videre klage.. det... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
JUKS OG FANTERI
STYR KLAR!!! Du får ikke varene, bare faktura fra inkassoselskapet deres 🙈 kundeservice er elendig å de vet ingenting om når varene kommer. De kan heller ikke kansellere bestillingen din. Dette er bare juks og fanteri. Hadde det gått an å gi 0 stjerner hadde jeg gjort det ! Bestilte varene 1/8-25 å de vet ennå ikke når varen skal komme. Fikk inkasso varsel i dag 2/9-25
Useriøst
Min mor tegna et abonnement på Royaltan i april. 2 pakker kom , og neste ( med 3 bokser ) var venta i begynnelsen av august. Ingen Royaltan, men istedet kom et inkassovarsel inkl gebyrer 2-3 uker etterpå. Tok kontakt med dem, og de erkjente realitetene. Siden de hadde brutt betingelsene for abonnementet, og produktet allikevel ikke virker, så ba jeg dem stoppe forsendelsen og slette kravet. Allikevel insisterer de på å sende pakken ( ikke fått noen dato ). Hvem sender inkasso på pakker som ikke er sendt ? Svindel, kommer til å varsle forbrukerrådet .
Svindel
Svindel. Returnerte første pakke, betalte porto selv, måtte betale faktura for og unngå betalingsanmerkninger, i tillegg sendte de ett returgebyr på 150kr. Betalte altså 500kr for et produkt jeg har returnert, og som i utgangspunktet kostet 229kr. I tillegg fikk jeg ikke si opp abonnement, det måtte i tilfelle sies opp ved bestilling.. Bruker faktura med korte betalingsfrister, og kundeservice er helt håpløse og kommunisere med. så har totalt betalt 1500kr for ingenting.. Tydelig at produktet ikke fungerer når de må lure og svindle kundene for penger. styr unna.
Optisleep-Vita Pura-Riverty Norway as
Dette er SVINDEL:
Jeg bestilte Optisleep og mottok prøvepakken mens jeg var to uker på ferie. Testet den 3 døgn hvor resultatet var motsatt av det jeg trodde jeg hadde bestilt. Fikk overhodet ikke sove.
Da jeg ringte for å klage og ønsket og si opp avtalen, fikk jeg beskjed om at det var for sent !!!!! Dvs jeg skulle ha sagt den opp samtidig som jeg bestilte prøvepakken.
DETTE ER JO LURERI OG GROV SVINDEL. Hvor blir ikke dette firmaet stoppet ?
Lureri!! Ikke betal.
Jeg bestillte betakaroten og skulle bare ha en pakke. Så derfor sendte jeg mail med en gang jeg mottok pakken og sa opp abbonementet. Etter en stund fikk jeg tilsendt tre nye bokser med en faktura på 1000kr. Jeg ringte og sa at de skulle jeg ikke ha. De hadde ikke fått mail på oppsigelse mente de. Jeg kunne henvise til dato denne ble sendt og etter mye om og men så fant de plutselig mailen jeg hadde sendt. Fikk beskjed om at jeg bare måtte betale fakturaen og deretter skulle de si opp abbonementet. Dette ga jeg meg ikke på og sa at jeg ville sende varene i retur .
Var pluselig veldig vanskelig å returnere. Men det skal det jo ikke være uansett hvor man bestiller. Jeg ga meg ikke og ventet i tlf til de sa det var ok. Jeg retunerte pakken og har ikke hørt noe siden.
Mitt råd er å aldri gi seg. Aldri betal for noe når du har retten på din side. Her prøvde de klart og tydelig og utgi seg for å være profesjonelle selgere. Men når man selv har jobbet med salg så vet man at dette ikke er måten å gå frem på.
SCAM IKKE KJØP!! REDD DERE SELV
DE SENDER MEG ROYAL TAN BOKSER SOM JEG ALDRI HAR BESTILT OG DE KREVER INNBETALING PÅ 1000 KRONER SÅ SCAM IKKE KJØP HERFRA
Ren svindel med produkter som ikke…
Ren svindel med produkter som ikke virker og abb. betingelser som er "bordet fanger" Hold dere unna
Fraråder enhver å prøve OptiSleep
Fraråder enhver å prøve OptiSleep. Ingen virkning, og kort prøveperiode og frist for avslutning av abonnement!! Helt uten effekt og useriøst,- så styr unna!!!
Styr unna VitaPura
Bestillte i vanvare prøvepakke på RoyalTan. Pga utenlandsreise ble pakken liggende over avbestillingsfristen. Er nå nødt til å betale for 3 bokser som ikke vil bli benyttet med ca.1000,- kr. De sender altså 3 bokser ad gangen som da blir liggende utenfor huset! Umulig å få stoppet dette, men fakturaen fikk jeg omsider. Håper VitaPura får det hyggelig med mine penger!
Styr langt unna folkens
Styr langt unna folkens, dette er rein svindel
SVINDEL
Dette er ren svindel returnerte en pakke pga av helsemessige årsaker ikke kunne bruke dem, sendte mail og sa ifra. Fikk regning på porto + at jeg hadde betalt porto når jeg returnerte varen. Fikk inkassovarsel varsel, tok kontakt med de på mail. Fikk beskjed om at jeg ikke hadde fått godkjent og returnert varen derfor måtte jeg betale, selvom de hadde fått varen tilbake,ALDRI MER VITAPURA. REN SVINDEL STYR UNNA!!!!!! Har betalt men ikke fått varen tilbake, måtte betale for varer jeg ikke har😡
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel! Styr unna og kjøp heller produkter på apotek eller helsekostbutikk.
Fikk først to bokser
Fikk først to bokser , skreiv tilbake jeg kan ikke gå på dei , fikk beskjed det var 3 bokser til på vei ingen retur ingen firståelser ligg langt unna dei her . Koster masse og sitter igjen no med 5 bokser jeg aldri får brukt . Rein svindel ….
Dårlig produkt som ikke virker
Dårlig produkt som ikke virker!
Lukter svindel lang vei, returnerte pakke med 3 bokser og betalte porto. Så kom det faktura med returgebyr på 150kr.
IKKE KJØP!
My Story
My Story
My wife ordered from VitaPura and soon became stressed after several frustrating email exchanges with them, which led nowhere. At that point, I knew I had to step in. Since many others seem to be in the same situation, I want to share what we did to prevent this from escalating further.
If you decide to just pay them and move on, that’s your choice. But if you want to fight back, keep reading.
Stay Calm – The Law is on Your Side (Norway)
First, don’t panic. Norwegian law protects consumers in these situations. If you stay calm and communicate in a way that prevents them from testing you further, you’ll resolve this quickly.
From what I’ve observed, VitaPura operates smartly—they design their processes to make it difficult for consumers to dispute charges (e.g., avoiding credit card payments to bypass consumer protections). They know the law well and use it to their advantage to get money from you. If they sense you don’t understand the law, they will keep pushing, testing, and manipulating you—just like kids do with their parents.
What You Need to Do
Document everything – Keep records of all communications.
Reference Norwegian law – Always cite the relevant consumer protection laws in your emails.
Stay firm but professional – Show them you understand your rights and won’t be manipulated.
If They Claim You Missed the 14-Day Withdrawal Period
If VitaPura tells you that you informed them after 14 days from the invoice date, this is incorrect under Norwegian law.
The correct legal reference is Angrerettloven § 21, which states that since they sent the package by post, the 14-day withdrawal period starts when you receive the package—not when they issue the invoice.
Email Riverty (the payment company) and CC VitaPura, citing this law.
Demand that Riverty credits the invoice and that VitaPura provides an explanation.
Clearly state that it is illegal for Riverty and VitaPura to continue pursuing payment.
Show documentation that you requested cancellation within 14 days of receiving the package.
If you returned the package, provide proof of return.
If your case has already gone to Inkasso (debt collection), dispute the claims and send an email with the same legal references.
If They Send More Packages After You Cancel
If VitaPura keeps sending packages even after you canceled (as they did to my wife), do not return them at your expense.
Email VitaPura and ask them to provide documentation proving you agreed to additional orders.
In my case, they claimed we ordered twice but could not provide any proof.
Email Riverty (CC VitaPura) and demand that these invoices be credited, citing Markedsføringsloven (Marketing Act), which states:
"In commercial activities, it is prohibited:
a) to demand payment for goods, services, or other benefits without an agreement.
b) to deliver goods, services, or other benefits with a demand for payment without an agreement.
If goods are delivered in violation of the first paragraph letter b, the recipient is not obliged to pay, unless otherwise provided by law."
Since the additional packages were sent without a valid agreement, they are illegal, and Riverty must credit the invoices unless VitaPura can prove you ordered them.
If VitaPura still wants the package back, they must provide a prepaid return label. You are not responsible for covering return shipping costs.
Again, if your case is in Inkasso, dispute the claims and send an email with the same legal arguments.
Summary
Stay calm, document everything, and make it clear that you know your rights. Once they see you understand the law, they will likely back off.
Life is long—you’ll soon forget this hassle!
Styr unna!!
Styr unna!!! dette er svindel!!!
Lurer på hvem som har hjulpet dem med å godkjenne: Dokumentert effekt.!!
Forbrukerrådet hjelper lite.
Dessverre leste jeg ikke de andre…
Dessverre leste jeg ikke de andre anmeldelsene her før jeg selv ble lurt!
Bestilte OptiSleep som hadde null effekt.
Etter bare få dagers bruk fikk jeg en pakke med 3 nye måneder og 1000,- å betale. Da jeg ringte for å si at jeg ikke ønsket å beholde dette, fikk jeg beskjed om jeg nå var bundet og måtte betale. Jeg måtte også si opp avtalen skriftlig.
Da jeg sa opp avtalen skriftlig fikk jeg beskjed om at dette var for sent, nå vil de sende meg 3 nye måneder fordi jeg ikke sa opp i tide - denne pakken med 3 nye måneder skal sendes ut om 2 måneder og 10 dager!! Men jeg har ingen mulighet til å stanse denne fordi jeg har sagt opp for sent!!
Dette er helt useriøst
Dette er helt useriøst. Glemte å si opp abonnement som hadde svært kort frist og mottok faktura på 1000kr.
Ettersom jeg ikke mottok noen varer gikk det videre til inkassobyrå som avsluttet saken. Man Vita Pro gir seg ikke og fortsetter å sende faktura med inkassovarsel. Fortsatt uten å sende produktet.
Produkt uten effekt og fullstendig mangel på kundeservice. Styr unna
Svindel
Jeg har dessverre opplevd , og ha kontakt med Vita Pura. Jeg bestilte først en prøvepakke ,til min Kreftsyke kone på 30 dager . Det tok urimelig lang tid, før jeg mottok pakken. Men nå har jeg fått det bekreftet av andre kunder ,som har forklart meg hvordan de opererer. De holder tilbake pakken, og sender den så til kunden . Etterpå får du en ny pakke i postkassen din, som du ikke har bestilt. Jeg var dumt nok til og betale den med ca
986 kroner med 3 bokser med Opti Sleep beregnet for 3måneders forbruk. Det ligger her I en skuff, for det virket ikke på min, kreftsyke kone . Jeg ringte flere ganger og ga beskjed. Nå I November sendte de oss ,en ny pakke. Jeg reiste til post i butikk og returnerte den . Og jeg måtte betale kr.105. Kroner i returporto og etterpå så har jeg fått, faktura på kr. 150. Hvor de er så frekk og skriver at de har betalt returporto . Blank løgn jeg hadde ikke fått returnert pakken hvis ,jeg ikke betalte returporto. Og Fredag 17. Januar kom det et inkassovarsel på frakten som var steget ,fra kr.150. til 185 kr . Og I tillegg har Vita pura ,sendt regningen på pakken som jeg returnerte til dem ,28 November med et beløp på kr. 1224 Kroner fra et innkassoselskap som heter Gothia i Nordnorge . Jeg har i dag snakket med Politiet I Arendal, om saken og er anbefalt og anmelde Vita Pura til Politiet. Det skal jeg gjøre, og jeg anbefaler alle sammen som har skrevet inn om samme saken her .Om og anmelde de med en gang . Politiet har fått navn og adresse på operasjonssentralen i Arendal. Hilsen Egil Økland Bergen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.