Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr unna denne bedriften. Er så irritert på meg selv for at jeg ikke googlet vita pura før jeg bestilte produkter fra de. Makan til svindel. Har prøvd å avslutte abonnementet, det er lettere sagt en... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldri vært borti dårligere kundeservice. Jeg bestilte en pk Royal Tan som jeg fikk levert etter kort tid. Pga en misforståelse fra min side så ble ikke abonnement sagt opp og den tar jeg på min kap... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte 1 boks royal tan, sendte mail 4 dager etter jeg mottok pakken for å avslutte abonnementet hos vitapura. 3 uker etter fikk jeg nylig pakke med 3 bokser. Sendte ny mail med videre klage.. det... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

STYR KLAR!!! Du får ikke varene, bare faktura fra inkassoselskapet deres 🙈 kundeservice er elendig å de vet ingenting om når varene kommer. De kan heller ikke kansellere bestillingen din. Dette er ba... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,1

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Svindelfirma

Svindelfirma! Har de først fått kloa i deg slipper du aldri unna. Når du sier opp, fosser det inn med inkassovarsler fra forskjellige firmaer. Gjør aldri en handel med denne useriøse bedriften, rett og slett svindlere av verste sort!

8 de março de 2024

Svært useriøst

Svært useriøst!
Mottok noe jeg ikke har bestilt, og jeg må betale selv dersom jeg skal returnere det. Makan til svindel og lureri!

4 de março de 2024

Drittfirma😡

Drittfirma😡Prøver å kontakte de via mail flere ganger, ingen svar. Abbonement uten binding sier de.....kommer 1 Prøve eske til halv pris, to dager senere kommer det 3 esker med en regning på underkant av 900,-jeg sier opp abonnementet selvfølgelig, men det er for sent!! Og snart kommer det en ny forsending. Så styr unna!!

4 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Føyer meg i rekken av tidligere…

Føyer meg i rekken av tidligere kommentarer. Du mottar leveranse lenge etter oppsigelsesfrist slik at du i praksis ikke har mulighet til å si opp abonnement i tide. Ren og skjær manipulerende salgstaktikk. Håper denne form for "cowboybusiness" blir stoppet.

25 de janeiro de 2024

IKKE kjøp herfra

IKKE kjøp herfra. IKKE gjør det! dette er en scam bedrift som suger penger ut av deg. sender deg faktura på faktura med ting du ikke har kjøpt, med forfallsdato som allerede har vært. Så sier de at du aldri har betalt og sender inkassovarsel.
Værste jeg har vært borti. Skulle ønske det gikk ann å gi minus stjerne!

1 de janeiro de 2024

Bullshit nettside

Rette og slett den verste nettsiden jeg noen gang har vært borti... bestilte en vare, fikk aldri epost om varen var sendt, angående leveringstid, om varen hadde blitt forsøkt levert, ingenting. Nå sitter jeg her med en faktura som har tre doblet da de ikke klarer å sende meg mail angående produktet mitt....

9 de janeiro de 2024

Hold dere langt unna!

Hold dere langt unna!

En forretningsidé som kun er ute etter å svindle kundene. Man blir fanget i urimelige avbestillingsregler og ender opp med å betale masse for produkter man ikke vil ha. De sier det er abonnement uten binding, men det er jo ren løgn, man har noen få dager (om man er heldig med forsendelse) på å avbestille før «fristen» for å avbestille neste forsendelse går ut. Den skal i prinsipp ikke sendes ut før om 3 mnd, så dermed er det jo absolutt en bindingstid.

21 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stiller meg i rekken av misfornøyde og ufrivillige kunder

Stiller meg i rekken av misfornøyde kunder; helt elendig, og åpenbart bevisst lureri fra VitaPura sin side.
Etter avbestilling kommer det 3 bokser til, og regning på 897 kroner. De påstår at jeg har godtatt kjøpsbetingelsene på nettet, hvilket jeg betviler, men de kan ha vært så godt gjemt at jeg overså det. Hvis du kontakter dem på telefon får du bare menneskelige roboter som sier samme setning på repeat.

18 de dezembro de 2023

Mine erfaringer med Vita Pura AS

Mine erfaringer med Vita Pura AS

I slutten av oktober fikk jeg ei pakke fra Vita Pura AS som jeg aldri har bestilt. For meg var dette firmaet helt ukjent.

Vita Pura AS kunne ikke gi meg bevis på at jeg hadde bestilt noe fra dem, men de sendte saken til inkasso.

Takk til forbrukertilsynet som har en god veiledning på hvordan man skal gå fram når noe slikt skjer. Jeg fulgte disse rådene til punkt og prikke.
Nå har jeg endelig fått mail fra Vita Pura AS om at saken er avsluttet.

23 de outubro de 2023

Svindel

Svindel, fikk ikke første pakke som jeg skulle prøve. Plutselig kom det 4 bokser
Med regning.

16 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortjener ikke en stjerne en gang

Fortjener ikke en stjerne en gang. Saken er nå sendt til mekling hos forbrukertilsynet. Styr unna. Att ett sånt firma kan drive sånn i gråsonen i Norge fatter jeg ikke. Sånt burde vært tatt tak i fra politi sin side.

31 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Får plutselig inkasso regning på…

Får plutselig inkasso regning på produkter jeg ikke har fått. har sendt mail til de men de mener at jeg bare må betale ,. Her ser jeg at jeg ikke er alene som opplever dette. IKKE KJØP NOE FRA DISSE USERIØSE FIRMAET.

28 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk inkasso av en vare som jeg har…

Fikk inkasso av en vare som jeg har aldri mottatt. Alle dere som har opplevd dårlig av denne selskapet, kan vi samle sammen og ta kontakt med tv2 hjelper deg? Denne selskapet må slutte å plage og svindle folk.

26 de outubro de 2023

it’s a scam!!!

it’s a scam!!!after an holiday, i came home and received a tons of vitamins in my mailbox, when i call the customer service she was yelled at me instead of helping worst customer service i have experienced!she told me to pay because i was late since they send the package to me, i was away for 2 months. i was away how i gonna return the package if i was not a home.

26 de outubro de 2023

Tvilsom forretningsmodell

Støtter alt som er beskrevet av andre. Fikk prøveforsendelsen så sent at det i praksis ikke var mulig å høste erfaring før fristen gikk ut. Denne forretningspraksisen er de sikkert ikke alene om, men uansett er den rigget for å lure mest mulig penger fra folk. Styr unna.

18 de outubro de 2023

Styr unna

Styr unna. De virket ikke,jeg var 5 dager forsen å avbestille ny pakke. Da kom 3 nye uten mulighet for diskusjon. 900 kr,og jeg er pensjonist. Er forbanna.

13 de setembro de 2023

Svindel

Svindel, og umulig å få verken returnert eller ett fornuftig svar. Ett års forbruk må jeg betale for, selv om jeg forklarte at produktet ikke virket. Det går fra vita pura, tik ett riverton selskap og rett til inkasso., i løpet av en mnd.
Hold dere langt unna, bruk heller produkter fra apotek.

7 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais