Vitalbuddies Avaliações

1. Pet Shop
  2. Loja de suprimentos para animais de estimação

Natuurlijke supplementen voor een vitale hond VitalBuddies helpt jouw hond gezond, soepel en energiek te blijven. Onze supplementen worden in Nederland geproduceerd volgens de GMP+ norm, met lokale ingrediënten van hoge kwaliteit. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. We staan voor transparantie, betrouwbaarheid en producten die doen wat ze beloven. Sluit je aan bij de VitalFamily en geef je hond de zorg die hij verdient. Elke dag opnieuw.

Bom

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Inmiddels weer een maand verder en nog…

Inmiddels weer een maand verder en nog steeds is “ gezond gebit “ niet leverbaar.
En ik zie nog een product “ uitverkocht “
Zo jammer, je start met een product en het bevalt en daarna al maanden uitverkocht en niet leverbaar. En onvoldoende “ aandacht” hiervoor na mijn mening.

6 de maio de 2026

aanrader

ik combineer 2 supplementen voor onze hond. 1 voor anaalklieren en 1 tegen stress (vuurwerk en onrust). werkt goed vitalbuddies raad ik dus aan

gebruik het nu een maand

5 de novembro de 2025

Resposta da Vitalbuddies

Dankjewel voor het delen van jullie ervaring 🙏

m'n hond is eindelijk af van medicatie

m'n hond is eindelijk af van medicatie, hij had darmproblemen waardoor hij te weinig at en veel overgaf. Ik heb vitalbuddies maag en darm geprobeerd en na paar weken zag ik duidelijk verschil.

15 de novembro de 2025

Resposta da Vitalbuddies

Wat ontzettend fijn om te horen dat je hond zich beter voelt! 💛 Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Vitalbuddies werd aangeraden door mijn…

Vitalbuddies werd aangeraden door mijn dierenarts vanwege huidproblemen, daarom huidsupplement gaan gebruiken. werkt heel goed!

1 de outubro de 2025

Resposta da Vitalbuddies

Super dat je zulke goede resultaten ziet! Bedankt voor het vertrouwen en je review.