WakeboardOnline Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als beginnend wakeboarder had ik mezelf ingelezen online over wat ik ongeveer zocht. Door alle info en allicht ook de onkunde en het gebrek aan kennis zocht ik hulp bij Gerrit van wakeboardonline.nl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wakeboardonline, is één van de eerlijkste en oprechtste webshops deze dagen. Een wakeskate die afbladerde vanonder werd dadelijk terug genomen. Er werd niet getwijfeld een nieuwe aan te bieden. Wetsui... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Informação fornecida por fontes externas variadas

De grootste collectie wakeboardartikelen van Nederland geleverd met de beste service!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

75 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service was geweldig

Service was geweldig. Postnl had zonder reden het pakket retour gedaan maar gelukkig werd ik snel gemaild en werd het pakket gelijk weer opgestuurd. Zeker aan te raden!

3 de outubro de 2025

Service oneindig goed

Service gaat hier ver; ik twijfelde over de maat van de aan te schaffen wakeboardbindingen; de eigenaar bood mij aan beide maten op te sturen om ze thuis te kunnen passen. Dat vond ik een goede service en dat resulteerde in de aanschaf van een fraaie set LF Classic 6X. Erg blij mee.

27 de agosto de 2025

Pro-actief en vriendelijk!

Inmiddels mijn zoveelste paar bindingen besteld, nergens anders zijn ze zo vriendelijk en snel in reageren als bij wakeboard online, nog even een check vraag of ik de juiste maat had besteld, omdat de bindingen klein vallen, top!

19 de julho de 2025

Persoonlijk contact is uitstekend

Persoonlijk advies voor de juiste setup via de chat of Whatsapp maakt deze webshop uniek t.o.v. andere aanbieders. 2 complete boards besteld. Omruilen van een helm die niet pastte was geen probleem. Helaas ging 1 van de boards snel kapot, binnen 5 min reactie en netjes binnen de garantie opgelost met snelle afhandeling. Week later weer een nieuw board ontvangen.

Bedankt Gerrit!

19 de maio de 2025

Super ervaring!

Advies gevraagd wat voor mij de beste setup zou kunnen zijn. Uiteindelijk een keuze gemaakt en zelfs al de end of season korting mogen ontvangen op de boots. Top service en een super tevreden klant. Meteen 2 dagen wezen rijden en de setup doet precies wat ik er van verwacht 💪!

26 de agosto de 2024

Super bedrijf

Super bedrijf!
Contact gehad over 2 schroeven voor mijn wakeboard bindingen.
Worden gelijk 2 schroeven gratis en kosteloos opgestuurd!
Wat een super service van dit bedrijf.

Dit heb ik nog nooit meegemaakt en zo snel ook nog!

Wakeboardonline bedankt! jullie hebben mij erg geholpen!

6 de junho de 2018

Bedankt!

Na een wat teleurstellend voorval werd er contact opgenomen door Gerrit. En werd mijn negatieve ervaring meteen weggenomen door een heel mooi stukje service. Er werd een hele nette oplossing gevonden voor mijn probleem! Ik ben hierdoor erg tevreden!! Zo zie je, dat je van een initeel teleurgestelde potentiële klant, een enthousiaste blijvende klant kan maken!! We zijn best fanatiek met het boarden, en ik zal in het vervolg zeker vaker via de webshop bestellen. Dat verdien je na het bieden van goede service!! Top!

Dankjewel Gerrit!

23 de maio de 2018

Top!!

Super goede service en snelle levering! Zeer tevreden over deze webshop!

9 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service and prices are real good!

As a Kneeboarder in Europe its not easy to get the special things you want, like in the states.
But with the help from this shop you get the newest parts for a real good price.
And if you have a problem with something they will help you very fast.
special thanks
Thomas, Berlin, Germany

24 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een supper service, heb het board lekker snel binnen gehad. Verder ook goed communicatie via de mail gehad.
Gewoon top.

21 de outubro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekend advies & service bij aankoop & nazorg!

In 2014 heb ik via Wakeboardonline.nl een nieuwe set Hyperlite System bindingen gekocht. Hierbij ben ik uitstekend geadviseerd. De levering was ook razendsnel. Helaas kwam ik kort geleden tot de ontdekking dat mijn binding en boot was gebroken. Na overleg met Gerrit heb ik deze ingestuurd voor een garantieclaim. Deze is meer dan uitstekend afgehandeld! Zowel mijn boots en bindingen zijn onder garantie vervangen! Ik ben dan ook uitermate tevreden over deze webshop en kan wakeboardonline aan iedereen aanraden!

12 de agosto de 2015