Detalhes da empresa
VOBIS Computers, dé IT-specialist, is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. VOBIS Computers is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige computer- en randapparatuur in de breedste zin van het woord. Door een uniek distributiemodel is VOBIS Computers dagelijks in staat aan een breed- en verspreid netwerk van partners te leveren, welke actief zijn op zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast het leveren van goederen heeft VOBIS Computers zich tevens gericht op het leveren van diensten waarbij medewerkers in de winkel bekend staan om hun goede productkennis. Deze productkennis houden zij up to date door veelvuldig contact te hebben met A-merk leveranciers. Daarnaast heeft VOBIS Computers een hooggekwalificeerde technische dienst. Zo kan de beste service (advies en reparatie) voor VOBIS Computers partners en gebruikers worden gewaarborgd. Ook biedt VOBIS Computers een breed en actueel assortiment IT-producten aan en is constant bezig met vernieuwing en innovatie. VOBIS Computers is een unieke winkelformule in het elektronica landschap en is met meer dan 500 partners één van de grootste spelers binnen de Nederlandse elektronicamarkt.
Informações de contato
Burgemeester Hoogenboomlaan 36, 1718 BJ, hoogwoud, Holanda
- 0226-794519
- Info@vobiscomputers.nl
- www.vobiscomputers.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle service en leuke aanbiedingen
Ik koop eigenlijk alleen nog maar online en zag dat Vobis nu ook een website heeft waar ze verkopen. Ik kende ze nog van vroeger want ik heb er mijn eerst PC (486DX50) gekocht, dus voelde voor mij weer als vertrouwt. Ze hebben ook nog eens goeie prijzen, had nog een extra vraag over het product, via mail contact opgenomen en kreeg vrijwel direct antwoord terug wat ik erg fijn vind, levering ook volgende dag binnen, goeie ervaring ik raad iedereen aan er eens te kijken.

Resposta de Vobis Computers online
Afspraken Vobis Assen (Robin) niet nagekomen.
Vele afspraken met Robin van Vobis Assen, zijn keer op keer door hem niet nagekomen. Als consument laat hij mij zitten met een door Vobis geïnstalleerd netwerk en instabiele aansluiting van de computers. Steeds weer blijkt het niet correct te werken. We hebben er veel geld ingestoken, en nu na een jaar komen we nog steeds problemen tegen. De ene na de andere smoes, maar geen goede service. Robin weigert het goed op te lossen, maar ik vertrouw inmiddels ook niet meer dat hij weet hoe het technisch opgelost kan worden.
Negatief advies voor Vobis Assen.

Aanrader!
Snelle bezorging, product is zeer gunstig geprijsd en werkt uitstekend.

Resposta de Vobis Computers online
Vobis was voor mij een bekende naam en…
Vobis was voor mij een bekende naam en zag dat zij nu ook een webshop hadden. Product besteld en snel binnen en een mooie deal gescoord. Netjes informatie steeds ontvangen

Resposta de Vobis Computers online
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.