Vuc.nu - fjernundervisning Avaliações 6

1. Instituição Educacional
  2. Escola de Educação para Adultos
  3. Centro de Educação
  4. Centro Educacional

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kompetencegivende fjernundervisning når det passer dig. Begynd din uddannelse på VUC, når du vil og læse, når det passer dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er under alt kritik den…

Det er under alt kritik den undervisningsreform Vuc rundt omkring kører.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Afleveringer der skal afleveres, som er fyldt med stavefejl som kan være svært at give mening i f.eks. en matematik opgave, når underviseren skriver med store stavefejl.
Ingen hjælp ordentligt hjælp at hente når man har spørgsmål.
Jeg b'er så om at komme på et fysisk hold som jeg aftaler med min Studievejleder, som iøvrigt hverken oplyser hvor jeg finder de rette lokaler til undervisningen, så man går inde på skolen og ligner en tumpe.
Man får en besked fra rektor, er man i bil så skal man huske p tilladelse- flot. Hvor finder man administrationen henne på skolen!?
Hele den linje køre åbenbart på, studere, klar dig selv og spørg ikke nogen til råd...
Virkelig under alt kritik at betale over et par tusind for sådan et useriøs hf.
Underviserne må gerne aflyse de timer du har betalt for osv.
Jeg sendte en klage til skolen, ang en underviser som sagde jeg ikke havde lavet og afleveret en tom opgave så den ville hun ikke godkende, hvilket gør mig rasende da det var løgn og sendte bevis til skolen men fik aldrig respons men underviserens svar var 3 timer senere: jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kunne se den..
Hold jer væk fra HF vuc, det er for useriøst...

11 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg gik d 7 januar i gang med…

Jeg gik d 7 januar i gang med fjernstudie - kemi c.

1. fejl: I "glemte" mig, og sendte derfor ingen intro mail, jeg måtte vente længere tid på at begynde.

2. fejl: I "glemte" at tilmelde mig Systime, så jeg kunne ikke begynde at læse, og fik derfor travlt med første aflevering.

3. fejl: Jeres net gik ned ved et "hackerangreb" (siger I i hvert fald...) og virkede ikke i mere end 2 uger. Jeg skrev og spurgte min vejleder, om jeg måtte aflevere via mail til ham, da jeres side jo ikke virkede, men NEJ det måtte jeg ikke. Jeg spurgte også om han så bare ville sende opgaveformuleringen til de kommende afleveringer, så jeg stadig kunne lave noget, men der fik jeg intet svar. Fandt senere ud af, at han bare holdt ferie uden nogen form for kontakt til os studerende. Selv IT, som skulle hjælpe, svarede ikke i denne periode.

4. fejl: Jeg kom efter næsten 3 uger på nettet igen, så alle de afleveringer jeg af gode grunde ikke havde afleveret, og så så på mail at jeg havde fået en advarsel!! Der stod sågar at det ikke var i orden af mig ikke at aflevere.

5. "fejl": jeg skrev til min vejleder, at jeg jo umuligt kunne lave 4-5 mundtlige afleveringer med det samme, og stadig følge med i pensum, men det skulle jeg. Da jeg spurgte, hvad jeg nu skulle gøre, mht min kvote 2 søgning, som foregår NU, skrev han at jeg ikke kan søge ind på min uddannelse i år nu. DET er simpelthen for dårligt! Jeg havde fundet lejlighed og levet mit sabbatår efter at skulle søge ind nu, betalt 550kr for det her, og nu skal jeg gå et år mere før jeg kan søge ind.. Alene pga jeres fejl. At I ikke engang gider hjælpe, når I har problemer, er under al kritik.

3 de março de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bookede en tid ved en …

Jeg bookede en tid ved en studievejleder, da jeg egenlig rigtig gerne ville læse et fag eller to. Jeg tror hun havde fået det forkerte ben ud af sengen. Jeg endte med at lægge på da den "rådgivning" ikke førte nogle vejne ud over til flere "irritations" svar fra hende.

5 de setembro de 2017
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kedelig skolegang.

Jeg har gået på AVU på VUC, og efter 2 mdr. droppede jeg det, selvom jeg havde betalt en formue. Undervisningen er til tider meningsløs, lærerne er alt for umotiverende og timerne er gjort alt for lange, hvilket kan betyde at man har svært ved at koncentere sig. Jeg vil i hvert fald ikke gå der igen.

5 de junho de 2013

Useriøs og dårlig virksomhed

Konceptet er godt - tag undervisning hjemme fra din egen skærm. Indtil du betaler og finder ud af, at deres opgaver er fyldt med skrivefejl - og nogle gange er fejlene store nok til at misfortå deres opgaver. Ud over det fandt jeg heller ikke deres online vejledning til opgaverne særligt pædagogiske, og det er altså vigtigt når man ikke er i et klasserum med en lærer!

Det mest tåbelige ved vuc.nu, er, at når det bliver eksamenstid og du skal en tur til Odense kan de ikke finde ud af at tilrettelægge f.eks. en mundtlig/skriftlig eksamen, så den passer til at du kun behøver at rejse derover en gang.
Endnu mere tåbeligt er det, at de forventer at DU slæber din egen printer til odense for at printe dit skriftlige eksamensprojekt ud. What the fuck! Der ryger hele konceptet bare ned i skraldespanden! De vil være innovative og nye med fjernundervisning, men forventer så at du knækker ryggen ved at skulle slæbe din printer med til deres skole for at kunne printe dit eksamensprojekt ud på PAPIR? Det er simpelthen så useriøst, jeg fatter ikke engang det er lovligt at drive virksomhed på den måde. Hvis man skal komme til Odense for at lave sit eksamensprojekt, og printe det ud, skal VUC, og IKKE kursisten, stille printer til rådighed. Hvis i ikke kan det, må i lave en elektronisk løsning, så man ikke behøver print overhovedet!

Konklusion: jeg anbefaler evt. fremtidige kursister at søge alternativer. vuc.nu fralægger sig ansvar, som de burde tage.

1 de fevereiro de 2013

Useriøst

Det er utroligt at opleve at betale for 2 HF fag, og ikke modtage undervisning. Afleveringer blev ikke rettet løbende. Og henvendelser omkring problemet blev ikke besvaret. 1 ca. måned før eksamen blev det påtalt at der manglede for mange afleveringer. Og da var de første afleveringer i de 2 fag ikke engang rettet. Og undervisningsmaterialet havde så mange stavefejl at det gik ud over forståelsen. Og da jeg klagede over at jeg ikke havde fået hvad jeg havde betalt for blev det selvfølgelig heller ikke besvaret.

26 de abril de 2012

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais