Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En oplevelse helt ud over det sædvanlige. Super show og service samt dejlig mad. Stor ros. Kun fordi jeg er jyde skriver jeg ikke kæmpe dejlig oplevelse og show ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velkomst fra ankomsten ude foran den gamle Cirkusbygning til placeringen ved bordet, 1.klasse underholdning af proff. glad og munter Wallmann Team. Intet hele aftenen er overladt til tilfældigheder o... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har nogle venner som skulle med ind og se showet på lørdag er de desværre blevet syge Så ringer vi og afbestiller to styks og vi vil have pengene tilbage vi vil bare have drikkevarer for pengene... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Aluguel de espaços para conferências e reuniões
- Centro de Entretenimento
- Empresa de Organização de Eventos
- Centro de recreação
- Restaurante
Escrito pela empresa
Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!
Informações de contato
Jernbanegade 8, 1608, København V, Dinamarca
- wecare@wallmans.com
- www.wallmans.dk
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En mega kold oplevelse.
En fantastisk forestilling, og udsøgt lækker mad.
MEN en kold fornøjelse, der var koldt da vi kom ind i bygningen og da det ikke blev varmere bad vi om tæpper, det var ikke muligt at få det.
Der blev først til at holde ud at være der efter flere timer hvor vi sad i kulde og træk.
Vil anbefale at iføre sig varmt tøj og evt medbringe varme sjaler.
Er blevet mega forkølet.😤

Superflot show
Superflot show, musikken hel i top 👍. Maden var også god og for første gang fik jeg et glas alkoholfri vin, der smagte godt 😁

Super schow ⭐️⭐️⭐️⭐️
Super schow ⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig ringe mad
Små portioner og kedeligt tilberedt

Dejlig aften
Dejlig aften, med Fantastisk show. Dejlig mad, især suppe, and og dessert var lækker.
Fantastisk som altid
Som altid god mad, show og service

Resposta de Wallmans Copenhagen
En dårligere madoplevelse skal man lede…
En dårligere madoplevelse skal man lede længe efter, kold suppe, intetsigende 4 små stykker laks, et andelår med slatten skind og fire små halve kartofler, og så lige en afslutning med en mousse der var halvflydende.

KÆMPE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse..!
KÆMPE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse..!
ALT spillede helt fantastisk. Vi havde den skønneste og sjoveste aften med et fantastisk show og lækker lækker mad, vine og drinks.
Den bedste aften❤️

Fantastisk show
Fantastisk show, dog fyldte Megan Moore for meget.
Lækker mad og god stemning

Wallmans dinnershow “cake” den 3
Wallmans dinnershow “cake” den 3. November 2023
Fantastisk flot show. Lækkert mad, mega sødt personale som også gav gas i showet👍👏👏😍

Resposta de Wallmans Copenhagen
De bedste anbefalinger efter en fantastisk aften
Vi holdt min fødselsdag inde i Wallmanss fordi det er en fantastisk måde at blive fejret på. Det er en lækker gourmet menu der bliver serveret og den mest fantastiske underholdning fra start til slut. Du er underholdt hele aften og lyden derinde er så du godt kan høre når dine gæster snakker til dig under spisningen.
Vi har i familien lavet en fast aftale om at holde min eller min mands fødselsdag inde i Wallmanss hvert år, for det er altid hyggeligt også tager vi nogle venner med.

Resposta de Wallmans Copenhagen
Wallmans dinnerparty er noget af det…
Wallmans dinnerparty er noget af det bedste og mest gennemførte fyrværkeri af en fest . Det er intet mindre end en underholdning i verdens klasse. Alle kunstnere, cirkusartister , band og ikke mindst Megan Moore er helt igennem enestående .Mig og familien har efterhånden været gæst hos Wallmans en del gange og vi glæder os til nyt sjov hver eneste år .Det er så sjovt og underholdningsniveau er så højt, folk er bare så kanon dygtige at man bliver blæst væk hver eneste gang man er en gæst og det lever man længe på . Og samtidig med at man bliver underholdt så kommer de søde kunstnere som lige før har stået på scenen og som har givet en fantastisk performance , de kommer med smil på og serverer en lækker mad.
Man bliver bare fyldt med så meget glæde og dans og musik , de visuelle effekter , de sjove input fra Megan . Det er ganske enkelt helt igennem en unik og eventyrlig oplevelse som alle burde opleve.
Fra skala 1-10 er vurdering herfra 100+
Tak for Cake og på gensyn.

Resposta de Wallmans Copenhagen
Det var den vildeste og mest fantastisk…
Det var den vildeste og mest fantastisk aften med underholdning, service, mad og musik på det højeste niveau 🤩 Tusind tak for uforglemmelig oplevelse 😃

Resposta de Wallmans Copenhagen
Tak for god service I forbindelse med…
Tak for god service I forbindelse med refundering. Klasse!

Kort sagt fanatisk
Kort sagt , det var fanatisk , og god mad

Resposta de Wallmans Copenhagen
Kundeservice? Nah ikke rigtig.
Kæresten og jeg havde en fantastisk aften i Wallmans d. 7/10-23, dog var der nogle små ting som ikke var helt optimale bl.a. forkerte drikkevarer der var forudbestil, en forret (Laks) hvor hver anden bid smagte utroligt meget af fisk samt rå kartoffeltilbehør.
Min kæreste og jeg vælger dog ikke at gøre indsigelse under showet, da alt andet jo spiller og er rigtig lækkert. Vi skriver så efterfølgende, udelukkende som info til Wallmans, om vores lidt uheldig oplevelse og jeg skal understrege at vi på ingen måde, giver udtryk for at ville havde noget som helst refunderet eller retur. Vores henvendelse var udelukkende ment som feedback, så de evt. kunne forbedre det, så andre gæste ikke ville få samme oplevelse.
Det er så nu kæden hopper helt af og grunden til vi aldrig sætter vores ben hos Wallmans igen.
Min kæreste bliver i dag, Mandag d. 9/10-23, ringet op af en mard, man mildest talt kan, kan kalde den mest nedladende mand man kunne tænke sig. Denne mand, som informerede at han ringede fra cirlusbygningen og hvad vi må gå ud fra var deres "kundeservice afdeling" (selvom dette opkald fra hans side på ingen måde gik ud på at servicere en kunde) var under den meget kraftige mening, at denne ret med laks, SKAL lugt og smage meget kraftigt af fisk og ikke af laks. Ydermere fastholdt han flere gange at det er fordi at vi er dansker, at vi ikke forstå at det er sådan det skal smage/lugte, og at hans norske og svenske gæster sagtens kan forstå det, hvilket er direkte racisme! Han informerede at når der en sjælden gang kom klager på maden, så handlede det som oftest om laksen og endnu engang var hans forklaring at det var fordi at danskere ikke forstår denne ret.
Da det kommer til spørgsmål om det forkerte øl og sodavanden uden brus, bliver det sprunget let og elegant hen over det, med et ja det kan jo godt ske den sodavand havde stået der længe eller at kulsyren var tom.
Han sagde flere gange vi skulle have haft gjort opmærksom på manglerne da vi var der inde - da min kæreste sagde at vi selvfølgelig godt kan se fornuften i det, men at vi blandt andet ikke ønskede hverken at brokke os eller at forstyrre de meget travle tjenere, kvitterede han med et ret så nedladende: Det skal du se at få lært unge dame!
Yderlige bliver han ved med at fortælle at han ikke kan refundere noget eller give kompensation, selvom min kæreste gentagende gange fortæller ham, at det ikke er noget vi ønsker (det gør vi stadigvæk ikke) så vælger han at ignorere det alle gange og siger flere gange at vi ikke kan få nogle form for refundering eller kompensation fordi vi ikke brokkede os derinde..
Samtalen var så langt ude at min kæreste rent faktisk endte med at sige undskyld til manden og ikke omvendt.
Denne opringning er så langt over grænsen for hvad man kan tillade sig som virksomhed og som ansat i en virksomhed, især når vi taler om en afdeling eller mand der har med kundeservice, herunder "klager" at gøre!
Havde det ikke været for den ubehagelige oplevelse med manden fra cirkusbygningen, var denne anmeldelse aldrig blevet til noget.
Vi er triste over aldrig at skulle sætte vores ben hos jer igen, da vi ellers nød det gode show og de søde tjenere.

Meget for pengene
Meget for pengene. umiddelbart synes jeg prisen var høj ved købet, da jeg troede det "kun" var lidt mad og lidt musik i et par timer. Det er det så ikke, det er som de skriver, det er en FEST, good mad, masser af glimmer og storslået underholdning i over 6 timer. så er 1200,- per person sku ikke vildt længere.
Tak for en fantastisk aften.

Resposta de Wallmans Copenhagen
Jeg var simpelthen underholdt fra start…
Jeg var simpelthen underholdt fra start til slut af de dygtigste artister, og der er ikke skyggen af et “men” her👍👍👍

En fantastisk aften
En fantastisk aften. Meget fantastisk Dinnerparty.
Fantastisk mad. Fantastisk underholdning.
Kan varmt anbefales.
Mvh Inger

Fantastisk show
Fantastisk show og virkelig super underholdning.
Godt koordinering med servering af mad samt at få underholdning til at passe ind.
Var super positivt overrasket. Fik god behandling at komme ind som kørestolsbruger.
Skal helt sikkert ind igen. 🤗🌞

Resposta de Wallmans Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.