Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reeds enige jaren klant bij WAM Denim en al altijd heel tevreden geweest! Zowel van informatie, vriendelijkheid medewerkers als expertise. Mijn persoonlijk pluspunt: de paspoppen in de wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wam Denim Grote straat Maastricht . Mooie kledingwinkel met mogelijkheid tot vele combinaties. Ook zeer goed bijgestaan door medewerker Jawad voor wie geen moeite te veel was met veel ervaring en v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OBS! OBS! Kjøpte 3 skjorter til samlet pris på €170,- som ikke er billig, men akseptabelt. Fikk inntrykk av at det var levert inkludert ALT! Får varen levert via UPS/post i butikk.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Das Unternehmen agiert bei Retouren in höchstem Maße unseriös. 1. Die Retoure ist auf der Homepage praktisch nicht auffindbar. Immer wieder kommen 404 Fehlermeldungen (Seite nicht gefunden) um d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Wam Denim is in 2001 opgericht door drie broers en is sindsdien een familiebedrijf. In Nederland, België en Duitsland hebben wij meer dan 30 winkels, en vanuit onze webshop leveren wij onze producten aan klanten over de hele wereld. Wam Denim is actief op veel vlakken binnen de herenmode, van casual tot chique. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Bagger klantenservice

2 Broeken gekocht, bleken na 3 keer dragen al kapot te gaan. Na lang mailen (klantenservice reageert traag) kon ik de broeken inleveren in de winkel en dat de broeken gewoon thuis werdengestuurd als ze klaar waren. Na 2 maanden niks te horen besloot ik zelf contact op te nemen. Na weer lang wachten op reactie reageerden ze dat de broek in de winkel lag. Toen ik in de winkel kwam wisten ze niks. Kortom, dit duurt al 4 maanden en nog steeds geen broek

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klanten”service”; laat die service maar weg

Jas gekocht van 170 euro. Alle knopen lieten los na twee weken. Na lang aandringen in de winkel en die medewerkers bellen met managers, uiteindelijk de oplossing om hem te laten maken (eerst moest ik maar terug naar de oorspronkelijke winkel en kijken of de mensen mij zouden herkennen).
Goed.. weken later.. geen enkel bericht.
Telefonisch onbereikbaar
Mails, 1 korte reactie.. daarna oorverdovend stil.
Messenger, geen reactie.
Klantenservice is hier dus nul sprake van.
Bezint eer ge begint dus.
Als je toch denkt hier wat te kopen, denk dan twee keer na, want als er iets mis mee is, dan kan je fluiten naar enige medewerking of reactie.
Medewerkers winkel overigens vriendelijk en behulpzaam, maar hebben 0 verantwoordelijkheid dus kunnen ook niks betekenen.

22 de novembro de 2024

Oplichters

Kleding besteld en via Klarna achteraf betaald. Helaas paste de kleding niet. Deze retourzending is zoek geraakt door Wam denim ( wat zij bevestigden) hierna volgt een zeer moeizaam contact of beter gezegd, geen contact meer. Ze reageren niet op de mail, zeggen dat ze zaken bij klarna oplossen, maar na contact Klarna weten zij van niks. Ondertussen heb ik een boete openstaan voor iets wat ik niet heb maar wel moet betalen. Ben al sinds augustus 2024 bezig. Telefoonnummer werkt niet, mail reageren ze niet. Wat een slechte winkel is dit. Denk heel goed na voordat u hier iets besteld want voor je het weet zit je zonder kleren maar wel met een boete.

10 de dezembro de 2024

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Geen geld terug in de winkel.
Vervolgens een kaar mee waar niet op staat wat deze waard is.
Klantenservice reageert niet met vragen hierover. Hoewel er een telefoonnummer staat kan je ze alleen mailen, maar een antwoord krijg je niet.
Hier kom ik nooit meer.

9 de dezembro de 2024

heel veel sclecht

heel veel sclecht. Het is beter om geld weg te gooien, maar koop niet bij hen, slechtste kwaliteit. Het is een schande om te dragen, alsof het zonder communicatie uit afgelegen dorpen is genaaid, er zijn geen normen. Ga weg van deze ongepaste kwaliteit. Jammer dat ik mijn geld heb verspild

4 de dezembro de 2024

Geen reactie ondanks 3x mailen

Twee broeken gekocht: één broek is na eerste keer koud wassen pakweg 1,5 cm in de lengte gekrompen. Broek opgehangen, natuurlijk niet in de droger. Nu inmiddels al 3x een mail naar hun mailadres gestuurd, maar ondanks herhaaldelijk verzoek nog geen enkele reactie ontvangen. Staat ook geen telnr op hun website. Slecht, dat moet beter kunnen!

16 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundenservice leider nicht vorhanden.

Kundenservice leider nicht vorhanden.

Wir waren Mitte November einen Woche mit dem Schiff unterwegs. In Brügge entdeckten wir dann diesen Laden und waren total begeistert wir Shoppten ohne halten los und hatten am Ende eine Rechnung von knapp 500€ was für die vielen Klamotten und tollen Aktionen absolut o.k ist. Wieder angekommen auf dem Schiff mussten wir feststellen das eine Hose leider Kaputt war. Auf dem Kassenzettel stand einen Emailadresse für Kunden. Mit Beleg und Bildern schickte ich eine freundliche Mail hin und warte heute leider vergebens auf eine Antwort. Leider konten wir nicht noch mal in den Shop da dieser vom Schiff viel zu weit weg war. Kundenorientierter zu arbeiten wäre echt eine Lösung und bindet den Kunden aber so werden wir hier nichts mehr bestellen.

21 de novembro de 2024

Geen geld retour

Online 4 artikelen besteld en afgerekend op 28-08-2024. 1 artikel bleek niet meer op voorraad en is nooit geleverd. Meerdere keren contact gezocht en vele excuses ontvangen, maar tot op heden geen geld retour ontvangen. Gaat nu hopelijk lukken met het inschakelen van een rechtsbijstand verzekering. Nooit meer bestellen, Wam Denim steelt je geld. Waardeloze klantenservice. Roland.

28 de novembro de 2024

Aries Black Overhemd

Aries Black Overhemd
Te klein
Eerst jullie maattabel naar waarheid geraadpleegd. daar werd maat M geadviseerd! Dat bleek ONJUIST te zijn. Dus de maattabel deugt niet, of de maatvoering deugt niet. WEER jullie site bezocht om te checken of jullie (door mij vaak bezochte) filiaal Roermond open was. ´´OPEN TOT 18:00 uur´´ werd gemeld. Ik van Thorn naar Roermond gereisd, (heen en weer 30km + parkeerkosten) bleek de zaak NIET meer te bestaan, in tegenstelling wat er toen op de site vermeld was. Toen heb ik op 22 november u een mail gestuurd naar WAM DENIM KLANTENSERVICE. Tot op heden GEEN antwoord gehad! Daarom stuur ik dit overhemd retour, maar ik verwacht, gezien de teleurstellende omstandigheden het volledige bedrag zonder verdere kosten, dus ook het retour zenden terugbetaald te krijgen. Inmiddels heb ik via uw site een grotere maat besteld en dat is goed. U kent mijn rekeningnummer, maar ik vermeld het hier toch nog maar eens. .......(rekeningnummer is bij WAM bekend.) t.n.v. G. Paquay. Ik hoop dat de correcte afhandeling net zo snel plaats zal vinden als het plaatsen van een bestelling, immers: maat buiten mijn schuld NIET goed, Filiaal gesloten terwijl u vermeldt dat het gewoon open is en, GEEN antwoord op mijn mail van uw klantenservice. Ik had NOOIT verwacht hoe u uw naam Zó te grabbel kunt gooien! Ik ben WOEST! Ondanks dat, (nog wel) een trouwe klant, afhankelijk hoe u dit op gaat lossen. U kunt mij ook bellen. 0654338.... (nummer is bij WAM bekend) Als u mij blijft ontkennen, zoek ik het hogerop! Vriendelijke groet, George Paquay.

22 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Service client inexistant

Je suis Parisien et j’ai acheté 2 costumes de chez Wam suit durant mon passage à Amsterdam (boutique soeur de Wam denim). J’ai eu un grand problème avec les deux costumes et impossible de joindre la boutique via téléphone ni par mail.

2 de novembro de 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf.
Sinds wanneer als je iets terug stuurt moet jij ervoor betalen? Slaat nergens op. 10 mailtjes gestuurd voor een verzendlabel pas na 4 dagen krijg ik een reactie dat je via de site een label kan aanvragen. Bestel niet online bij deze webwinkel WAARDELOOS

6 de novembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beetje onbeschoft

Vandaag met man in Enschede in de winkel geweest super vriendelijk geholpen.
Enige jammere was wel op het moment dat mijn man aan het betalen was sprak de verkoper met zijn collega in hun eigen taal (denk Turks) Dit kwam erg onbeschoft over vindt ik zeker omdat wij nog niet klaar waren met afrekenen en alles nog in een tas moest.
Even later werd er nog wel gevraagd of mijn man tevreden was met de aankoop dit kon toen wel weer in het Nederlands

31 de outubro de 2024

Een groot drama

Vreselijk ...
Online een lichte spijkerbroek gekocht, krijg een donkerblauwe toegestuurd.
Retourneren lukt niet: het ordernummer wordt niet herkend.
Ach, denk ik, ik ga even ruilen in de winkel in een nabijgelegen stad. Wat een vreselijke behandeling krijg je vervolgens: er wordt een stapel broeken naar voren gehaald, allemaal andere maten dan ik nodig heb. Als ik zeg dat ik de broek wil terugbrengen, kan dat niet '... want ik heb geen QR-code". Ik laat alle mails zien, van orderbevestiging tot ontvangstbevestiging. Maar niks hoor... Ik moet maar 'gewoon' de klantenservice bellen.
Maw: een groot drama. Gauw opheffen die winkel!

19 de outubro de 2024

Een groot drama

Een groot drama, niet gewend van Wandenim.
Eerst bestelling nooit ontvangen, maar wel een aanmaning vanuit Klarna ontvangen.
Op basis daarvan gemaild, en zonder tegenreactie een deel ontvangen na drie weken.
Helaas was retourtermijn verlopen dus kon ook niet meer retour op de normale weg.
Na lang zoeken een telefoonnummer gevonden om het verhaal uit te leggen.
Retourticket gekregen per mail en direct terug gestuurd.
Na weer wat weken weer een aanmaning van Klarna om mijn betaling te doen.
Wandenim heeft wel gereageerd alles retour te hebben gekregen en dit op te lossen met Klarna, tot op heden nog niets geregeld.
Zowel Klarna als Wamdenim zijn op geen enkele manier telefonisch te bereiken en op meerdere mails wordt niet gereageerd.
Advies: bestel maar niets meer online, persoonlijke aandacht is ver te zoeken

10 de agosto de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wilde broeken ruilen maar had bonnetje…

Wilde broeken ruilen maar had bonnetje niet meer wel de kaartjes nog op en betaal afschrift
Ruilen ging niet ivm geen bon ivm code
Maar moest klantenservice mailen of bellen
Beide geen response
Telefonisch en mail incl antwoord formulier
Let op broeken rekken uit beter breedte kleiner nemen
Blouse zijjn goed
Klantenservice online niet goed

7 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Online besteld

Online besteld, ben al eerder in de winkel geweest. Ik kreeg alleen geen bestel bevesiging en op chat ook geen reactie. Heb een mailtje gestuurd en daarna ging alles perfect en volgende dag had ik alles netjes in huis.
Goede kwaliteit!
Bart

28 de agosto de 2024

Zwakke commerciële ingesteldheid

Al sedert de opening van de winkel samen met mijn vader een vaste en trouwe klant, maar nu sterk ontgoocheld. Vorige maand drie T-shirts gekocht doch bij eentje kwam de letteropdruk WAM Denim direct los. Vriendeljke verkoper nam TF contact op met de winkelverantwoordelijke doch geen enkele commerciële tegemoetkoming of compensatie zelfs niet bij directe aankoop van een duurder nieuw exemplaar, wat een triest beleid en dan heb ik het over amper 9,99 euro.

21 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters; pas goed op met waar je koopt.

Twee overhemden in de winkel in Roermond gekocht. Bij de kassa begon 1 al te rafelen, hebben ze een andere uit het magazijn gehaald. Kassamedewerker (Charlotte) gaf nog aan dat het binnen 14 dagen retour kon brengen. Uiteindelijk thuis nog een keer gepast en met daglicht glimmen de overhemden enorm. Terug naar de winkel om te retourneren: “Nee, wij geven geen geld terug. Alleen een tegoedbon”. Winkel uit het jaar 0 met slechte kwaliteit kleding, en net zo’n oubollige klantenservice. Kassamedewerker had ook niks gezegd over dat ze geen geld teruggeven. Dat staat vermeld op een kleine display op de balie, met tig dingen eromheen en 30 regels. Oplichters, hebben totaal geen oog voor hun klanten. Klantenservice geeft ook niet thuis. Nooit meer WAM Denim.

25 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.